- 16 Eylül 2024
- 5.603
- 4.985
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.101
Sor canım daha güzel olurÇok teşekkür ederim canım ya ben pazartesi yine de doktora bir sorayım canımın içirahatlattınız beni
Ben anlamadim ne keyif aliyorlar asagilara yakın hareket etmektennn.. cocugumla her asagiya yaptigi baskida harekettte bir konusma yapıyorum ama inadina mesela tam kasık ile genitalin birlestigi yer varya oraya tekme mi stiyor birsey yapiyor. Bazen de iste tam bagirsaklara birseyler yapiyor bir anda gaz kacircam saniyorum tutuyorum kendimi25+2 deyim inşallah yukarı çıkar artık aşağıdan darbe yemekten bende mahvoldum bende korkuyorum gaz kaçırcam diye ay aynı şeyleri yaşıyoruz resmen
Olmaz canım hiç merak etme sizin evliliğiniz 9 sene olmuş maşallah nice yillariniz olsun. Evliliğinizin karakteri oturmuş artık. Tartışma olsa da bunu yönetmeyi öğrenmişsiniz. Bebek daha da güzelleştirecek ilişkiniziBizde öyleyiz aşko yainşallah öyle olmaz
Kuzu tabi ki nadiren de olsa tartışma oluyor ama mesela 9 senedir birlikteyiz küs olduğumuz süre 2 saati bile aşmamıştır o da birimiz evden uzaklaşıp sakinleşip gelmiştir ondan 2 saat yoksa daha kısa sürerben öyle sürekli kavga tartışma olan ortamlardan aşırı irrite oluyorum tamamen huzur üzerine kurulu bir hayatı benimsedim o yüzden şimdi düşününce geriliyorum umarım öyle olmaz
Canım ne güzel bebeğin seni yormamış lohusalıkta aynı şekilde darısı başıma inşallahkuzum ben yaşamadım hic öyle bişey galiba benim bebeğim cok iyi uyuyordu emziriyordum sonra doyunca gazını alıp emziği veriyordum yada bazen vermiyordum öylece uyuyordu oyüzden eşimle benim aramda öyle bişey yaşamamıştım birde lohusalık depresyonuda olmadım onu yaşıyanlarda var herkezde farklı işte
benim oğlan beni 1 bucuk yaşa kadar yormadı sonra olan olduCanım ne güzel bebeğin seni yormamış lohusalıkta aynı şekilde darısı başıma inşallah
Ben yanıma yatırıp emzirdim 6 aydan sonra falan. Yatağa çık yere in gece boyu egzersizkız ben emzirirken uyuya kalıyordum belirli bi aydan sonra cünki yeni doğan hemen doyuyor bekliyebiliyorsun da sonradan zor doyuyorlar bide emzik niyetine kullanıyorlar memelerimizi
Olsun yaa ben 1,5 seneye kadar tecrübe kazanırım elbet. Korkum yenidoğduğu zamanlarbenim oğlan beni 1 bucuk yaşa kadar yormadı sonra olan oldu
hahahahha ayy meme ortada dedin ya bende öyle emziriyordum yan şekilde senin gibi sonra öyle kac kere uyuya kalmışım eşimde üşenmemiş hep o haldeki resmimizi doldurmuş galerisineBen yanıma yatırıp emzirdim 6 aydan sonra falan. Yatağa çık yere in gece boyu egzersizBazen de meme ortada omzum boynum tutulmuş halde yerde uyuyakalmisim Yine de emzirmeyi seviyordum ya şimdi ne kadar rahatlamış olsam da
inşallah benim bebem gibi uslu olur 1 bucuk yaşdan sonrada olsunlar uslu benimki şuan nekadar olmasadaOlsun yaa ben 1,5 seneye kadar tecrübe kazanırım elbet. Korkum yenidoğduğu zamanlar
Anladım canım bir dönem bende balıkesirde yaşadım eş iş durumlarıBalıkesirdeyim canım 2 senedir. Öncesinde İzmir'deydim. İlk bebeğimde 21 haftalıkken taşındık Balıkesire. O yüzden İzmir'deki hastaneleri doktorları da biraz biliyorum
Grupta çoğumuzun yolu Balıkesirden geçmiş sanki ya. Balıkesir çok şaşkınAnladım canım bir dönem bende balıkesirde yaşadım eş iş durumları
İnşallah canım önce sağlık sonrada uslu olmasıinşallah benim bebem gibi uslu olur 1 bucuk yaşdan sonrada olsunlar uslu benimki şuan nekadar olmasada
Valla okumaya yetişemiyorumVallah cenemize sağlık kızlar bizleri son aylar düşünemiyorum
İzlemiştimBen buna çok ağladım
evet ben yaptıracam canım ama daha nereye yaptırırım belli değilKızlar isme özel hastane çıkışı yaptıran var mı? Yaptırmayı düşünen yada ?
Umarım canım bakalim 27 de gorucezinanki cok duyuyorum bunu ve bebeklerde cocuklarda olabiliyor ve gecici diye biliyorum korkma canım benim oğlan bi bucuk yaşındayken dediler ve bidaha randevu verdiler yanlış duymuşuz ritimlerini dediler
İnstada rukatasarım var ordaki nakışlar çok hoşuma gitti sende bak istersenİzlemiştim
evet ben yaptıracam canım ama daha nereye yaptırırım belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?