Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
25+2 deyim inşallah yukarı çıkar artık aşağıdan darbe yemekten bende mahvoldum bende korkuyorum gaz kaçırcam diye ay aynı şeyleri yaşıyoruz resmen
Ben anlamadim ne keyif aliyorlar asagilara yakın hareket etmektennn.. cocugumla her asagiya yaptigi baskida harekettte bir konusma yapıyorum ama inadina mesela tam kasık ile genitalin birlestigi yer varya oraya tekme mi stiyor birsey yapiyor. Bazen de iste tam bagirsaklara birseyler yapiyor bir anda gaz kacircam saniyorum tutuyorum kendimi

Olmaz canım hiç merak etme sizin evliliğiniz 9 sene olmuş maşallah nice yillariniz olsun. Evliliğinizin karakteri oturmuş artık. Tartışma olsa da bunu yönetmeyi öğrenmişsiniz. Bebek daha da güzelleştirecek ilişkinizi

Canım ne güzel bebeğin seni yormamış lohusalıkta aynı şekilde darısı başıma inşallah

kız ben emzirirken uyuya kalıyordum belirli bi aydan sonra cünki yeni doğan hemen doyuyor bekliyebiliyorsun da sonradan zor doyuyorlar bide emzik niyetine kullanıyorlar memelerimizi
Ben yanıma yatırıp emzirdim 6 aydan sonra falan. Yatağa çık yere in gece boyu egzersiz Bazen de meme ortada omzum boynum tutulmuş halde yerde uyuyakalmisim Yine de emzirmeyi seviyordum ya şimdi ne kadar rahatlamış olsam da

hahahahha ayy meme ortada dedin ya bende öyle emziriyordum yan şekilde senin gibi sonra öyle kac kere uyuya kalmışım eşimde üşenmemiş hep o haldeki resmimizi doldurmuş galerisine ama hepsi farklı gün
evet emzirmek cok ayrı bi bağ ya

sepide kuzum bizimkiler kış bebeği olacak o yüzden kumaş türü farkeder mi sence ? Çoğunluk Müslin kumaş farkettin mi ? O ince olmaz mı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…