Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
sepide kuzum bizimkiler kış bebeği olacak o yüzden kumaş türü farkeder mi sence ? Çoğunluk Müslin kumaş farkettin mi ? O ince olmaz mı sence
Aşkım evet çoğu müslin, ama ben mevsimden dolayı müslin değil normal pamuklu kumaşa yaptıracam, bende ince olacağını düşünüyorum, müslin giyecek zamanı bol olacak nasılsa

Bende penye istiyorum aşkım, beğendiğin yerlere sor müslin sezonu diye o daha öne çıkmıştır, penye yapıyorlardır mutlaka
Tamam canım. Bu arada bazı setlerde yastık yok . Sen tam set mi düşünüyorsun. Takı yastığı oluyor sanırım onu da mı hastaneye götüreceğim

Tamam canım. Bu arada bazı setlerde yastık yok . Sen tam set mi düşünüyorsun. Takı yastığı oluyor sanırım onu da mı hastaneye götüreceğim
Aşkım ben yaptırsamda yorgan falan yaptırmıcam bir tek yastığa yaptırırım onlarda sırf fotoğraf çekilmek için, fotoğrafçı olacak çünkü, bebeği yatağında çekerken yastık baş ucunda bir yerde görünsün işte

Bende yaptircam kızlar isimli hastane çıkışı alt üst ayri ayri iki parca olanlar daha kullanışlı olur gibi geldi siz tulumlu mu yaptiracaksiniz peki ?
Alt ust bide sapkasi belki birde yastik ekleriz diyorum bende. Gerisi cok fazla geliyor bana da
sepide P piraye0059

Aşko bende öyle yapacam, alt üst yada tulum mu ona daha karar veremedim, zaten foto için bir kere giydiririm sonra saklarım giydirmem
Yorgan falan çok fazla gereksiz ya kullanılmayacak birde, benim fikrim bu tabi ki yastık yeterli bana

Aynen kuzum. Bende öyle istiyorum. Bir yastik yeter dedigin gibi kenardan görünse. Tulumdansa iki parca daha kullanisli olur ilk gün sanki yaa. Daha acemiyiz zaten tulum isi zor olur

Ben baya baktım araştırdım. Alt üst şapka takı yastığı puset örtüsü bide patik istiyorum

Aynen kuzum. Bende öyle istiyorum. Bir yastik yeter dedigin gibi kenardan görünse. Tulumdansa iki parca daha kullanisli olur ilk gün sanki yaa. Daha acemiyiz zaten tulum isi zor olur
Tulum giydirmek daha kolay oluyor yastık tulum şapka eldiven yaptırmıştım ben yine öyle yaptırırım ama hstanede ilk gün leke oluyor o biraz dikkat gerektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…