- 23 Ekim 2024
- 3.775
- 5.904
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.121
Aşkım evet çoğu müslin, ama ben mevsimden dolayı müslin değil normal pamuklu kumaşa yaptıracam, bende ince olacağını düşünüyorum, müslin giyecek zamanı bol olacak nasılsasepide kuzum bizimkiler kış bebeği olacak o yüzden kumaş türü farkeder mi sence ? Çoğunluk Müslin kumaş farkettin mi ? O ince olmaz mı sence
Bak buldum bi tane harika bu sayfa daha güzelmişAşkım evet çoğu müslin, ama ben mevsimden dolayı müslin değil normal pamuklu kumaşa yaptıracam, bende ince olacağını düşünüyorum, müslin giyecek zamanı bol olacak nasılsa
bizdede eninde sonunda olucağı şey oValla okumaya yetişemiyorumeski grubumda pes edip wp ye geçmiştik sonlarda
Kaydediyorum
Bakacak canım benim çok sağol kumaşı penye olanlardan tercih edicemhttps://www.instagram.com/rokokoevi?igsh=dXBoNmdvMG9lNjV4 Böyle bir sayfada atmış görümcem bakmak isterseniz
Bende penye istiyorum aşkım, beğendiğin yerlere sor müslin sezonu diye o daha öne çıkmıştır, penye yapıyorlardır mutlakaBakacak canım benim çok sağol kumaşı penye olanlardan tercih edicem
Tamam canım. Bu arada bazı setlerde yastık yok . Sen tam set mi düşünüyorsun. Takı yastığı oluyor sanırım onu da mı hastaneye götüreceğimBende penye istiyorum aşkım, beğendiğin yerlere sor müslin sezonu diye o daha öne çıkmıştır, penye yapıyorlardır mutlaka
Aşkım ben yaptırsamda yorgan falan yaptırmıcam bir tek yastığa yaptırırım onlarda sırf fotoğraf çekilmek için, fotoğrafçı olacak çünkü, bebeği yatağında çekerken yastık baş ucunda bir yerde görünsün işteTamam canım. Bu arada bazı setlerde yastık yok . Sen tam set mi düşünüyorsun. Takı yastığı oluyor sanırım onu da mı hastaneye götüreceğim
Ceza veriyorlar sonra burda yasakbizdede eninde sonunda olucağı şey o
Aşko bende öyle yapacam, alt üst yada tulum mu ona daha karar veremedim, zaten foto için bir kere giydiririm sonra saklarım giydirmemBende yaptircam kızlar isimli hastane çıkışıalt üst ayri ayri iki parca olanlar daha kullanışlı olur gibi geldi siz tulumlu mu yaptiracaksiniz peki ?
Alt ust bide sapkasi belki birde yastik ekleriz diyorum bende. Gerisi cok fazla geliyor bana da
sepide P piraye0059
Aynen kuzum. Bende öyle istiyorum. Bir yastik yeter dedigin gibi kenardan görünse. Tulumdansa iki parca daha kullanisli olur ilk gün sanki yaa. Daha acemiyiz zaten tulum isi zor olurAşko bende öyle yapacam, alt üst yada tulum mu ona daha karar veremedim, zaten foto için bir kere giydiririm sonra saklarım giydirmem
Yorgan falan çok fazla gereksiz ya kullanılmayacak birde, benim fikrim bu tabi kiyastık yeterli bana
Ben baya baktım araştırdım. Alt üst şapka takı yastığı puset örtüsü bide patik istiyorumBende yaptircam kızlar isimli hastane çıkışıalt üst ayri ayri iki parca olanlar daha kullanışlı olur gibi geldi siz tulumlu mu yaptiracaksiniz peki ?
Alt ust bide sapkasi belki birde yastik ekleriz diyorum bende. Gerisi cok fazla geliyor bana da
sepide P piraye0059
Hepsini istiyorsun kanka geriye ne kaldıBen baya baktım araştırdım. Alt üst şapka takı yastığı puset örtüsü bide patik istiyorum
Tulum giydirmek daha kolay oluyorAynen kuzum. Bende öyle istiyorum. Bir yastik yeter dedigin gibi kenardan görünse. Tulumdansa iki parca daha kullanisli olur ilk gün sanki yaa. Daha acemiyiz zaten tulum isi zor olur
Öyle deme geriye çok şey vardı 2 tane şapka vardı kanka ben 1 tane seçtimHepsini istiyorsun kanka geriye ne kaldı
Battaniye ve şapka almamış bir tekÖyle deme geriye çok şey vardı 2 tane şapka vardı kanka ben 1 tane seçtimbattaniye vardı bide onu seçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?