Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız

Yani dün alışverişe çıkmıştım, ayaktaydım bam bam bam, yahu dur kızım, yapma çocuğum, babası da artık rahat hissediyor ama bazen aniden çok sert vuruyor endişeleniyorum

Kuzu ya 2 isim sevmiyorum yoksa Kemal Ata koyardım malum bizim soyisim çirkin olunca uyum aradım ama hiçbiri olmuyor haha.
Bu arada erkek anneleri için şunlar da listemdeydi :
Marsel, Atlas, Pamir, Pars, Milan, Yaman, Anka
En karizmatik olan bence Yaman

Hareket etmesi çok iyi artk güçleniyor annesi önceden de çok hareket ediyordur ama hissetmemissindir artk hissediyorsun ve çok güzel bir duygu

Bende de bazen oluyor böyle karnıma ansızın yumruk yemişim gibi

Hareket etmesi çok iyi artk güçleniyor annesi önceden de çok hareket ediyordur ama hissetmemissindir artk hissediyorsun ve çok güzel bir duygu

Oğlum çok sakindi, uyurdu akşamları hareket etmezdi, bu kızım kıpır kıpır, akşamları uzanıyorum tam uykuya geçeceğim başlıyor kıpraşmaya heyecandan uykum da kaçıyor Allah’ ım ne güzel bir duygu ya

Üç isim sundum ibrahimin yanına Deniz Kayra Eren oylama yaptık ben deniz istiyordum eşim Eren istemişti ama Kayra çıktı demokratik yollardan adımız İbrahim Kayra oldu
Değiştiriyorum o zaman Ama üçüncü seçeneğin çıkması çok iyi olmuş ya

Kollar bacaklar güçleniyor artık maşallah kuzum çok güzel bir şey bu

Napıyosun çocumm, evden çıkmadan önce uslu dur demişimdir

Şükürler olsun ya müthiş bişey dimi. Hamileliğin en uzun sürmesini istediğim aşamasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…