- 1 Aralık 2022
- 2.436
- 3.768
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.501
En karizmatik olan bence YamanKuzu ya 2 isim sevmiyorum yoksa Kemal Ata koyardımmalum bizim soyisim çirkin olunca uyum aradım ama hiçbiri olmuyor haha.
Bu arada erkek anneleri için şunlar da listemdeydi :
Marsel, Atlas, Pamir, Pars, Milan, Yaman, Anka
Hareket etmesi çok iyi artk güçleniyor annesi önceden de çok hareket ediyordur ama hissetmemissindir artk hissediyorsun ve çok güzel bir duyguKızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız
Yani dün alışverişe çıkmıştım, ayaktaydım bam bam bam, yahu dur kızım, yapma çocuğum, babası da artık rahat hissediyor ama bazen aniden çok sert vuruyor endişeleniyorum
Bende de bazen oluyor böyle karnıma ansızın yumruk yemişim gibiKızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız
Yani dün alışverişe çıkmıştım, ayaktaydım bam bam bam, yahu dur kızım, yapma çocuğum, babası da artık rahat hissediyor ama bazen aniden çok sert vuruyor endişeleniyorum
Hareket etmesi çok iyi artk güçleniyor annesi önceden de çok hareket ediyordur ama hissetmemissindir artk hissediyorsun ve çok güzel bir duygu
Kurban olsunlar veren Allaha yaOğlum çok sakindi, uyurdu akşamları hareket etmezdi, bu kızım kıpır kıpır, akşamları uzanıyorum tam uykuya geçeceğim başlıyor kıpraşmaya heyecandan uykum da kaçıyorAllah’ ım ne güzel bir duygu ya
Bende de bazen oluyor böyle karnıma ansızın yumruk yemişim gibi
Demoooo iyisin demi bacım bı sorun yok?İyi bari cezeryem farketmiş
Değiştiriyorum o zamanÜç isim sundum ibrahimin yanına Deniz Kayra Eren oylama yaptık ben deniz istiyordum eşim Eren istemişti ama Kayra çıktı demokratik yollardan adımız İbrahim Kayra oldu
Kollar bacaklar güçleniyor artık maşallah kuzum çok güzel bir şey buKızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız
Napıyosun çocumm, evden çıkmadan önce uslu dur demişimdirKızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız
Tam olarak nasıl olduğunu tarif edersen söylicem kankaKızlar hıçkırık hissediyor musunuzson birkaç gündür sanki hıçkırıklarını hissetmeye başladım
Şükürler olsun ya müthiş bişey dimi. Hamileliğin en uzun sürmesini istediğim aşamasındayızOğlum çok sakindi, uyurdu akşamları hareket etmezdi, bu kızım kıpır kıpır, akşamları uzanıyorum tam uykuya geçeceğim başlıyor kıpraşmaya heyecandan uykum da kaçıyorAllah’ ım ne güzel bir duygu ya
Kuzu tekmede genelde 1-2 kez geliyor ve aniden ya ritmik değil bunda 15-20 kez belki seğirme gibi aynı yerde ve ritmik oluyor minik minikTam olarak nasıl olduğunu tarif edersen söylicem kanka
Ben bunu hiç bir zaman anlamadım ya. Ritmik hareket oluyormuş dimi. Ben sağlam bir yumruk tekme degilse anlamıyorum galibaKızlar hıçkırık hissediyor musunuzson birkaç gündür sanki hıçkırıklarını hissetmeye başladım
Ah kuzum senin yatmaya vaktin olmuyor ondandır hahaBen bunu hiç bir zaman anlamadım ya. Ritmik hareket oluyormuş dimi. Ben sağlam bir yumruk tekme degilse anlamıyorum galiba
Ben dışarıdan da tekmeleniyorum. Kardeş kavgasıAh kuzum senin yatmaya vaktin olmuyor ondandır hahaben şu an sürekli yatabildiğim için ayırt etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?