- 25 Şubat 2025
- 1.400
- 1.913
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.881
Karma aşı 28.haftadan sonra bebeği de koruyomus canım öncesinde sadece anayı koruyorKızlar gpt en ideal zaman 27-36 hafta arası demiş ya Tdap için, çoğunuz erken almadınız mı?
Yavru sabah instada bı video kaydettim bunla ilgili hemen onu atıyorm buraya bı dkKızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
3 takım alt üst yenidoğan patikli( bence yeterli )
2 takım yenidoğan fermuarlı tulum patikli ( 2 tane daha almayı düşünüyorum)
2 tane kışlık battaniye
1 tane mevsimlik penye battaniye
2 tane ( biri ince biri kalın ) müslin battaniye
1 tane ana kucağı ( el örgüsü )
3 tane yenidoğan bere ( takımlardan çıktı )
3 tane eldiven ( takımlardan çıktı )
1 tane kışlık ev botu
3 adet askılı 3 adet kısa kollu 3 adet uzun kollu iç zıbın.
TECRÜBELİ Anneler eksiklerimi yazar mısınız? Başka almam gereken şeyler nedir ?
Bak yaDimi kanka bizde güzel bayılırız mesela
Aşkım kolun nasıl oldu, haftaya salı kontrolüm var, doktorum o gün aşıda yapılacağını söylemişti
24+0 yaptırmış olacağım
Canım asm dekiler de bana 18-24 arasi vuruyoruz dediler ve israrla haftami sordular. Iki uc kere teyit ettiler sonra vurdular. Forumda okumuştum 28den sonra vurdurmak icin gidene olmaz artik vuramayiz demisler mesela ama yine de sen bilirsin.Kızlar gpt en ideal zaman 27-36 hafta arası demiş ya Tdap için, çoğunuz erken almadınız mı?
Kızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
2 tane kışlık battaniye
1 tane kışlık ev botu
Kasım grubunda hala yeni vurduranlar var kuzum ben de karmayı 28.haftaya sakladım hattaBak yadüştük dile
Kuzum dokununca hala ağrı var. Dün aksam dahil agriyordu bugun biraz azaldı şükür. Bence benim vuran hemşire ya kemige cok yakin yada kas a denk getirdi. Çünkü bildigin üstü kemik koluma degil de baya omuzuma vurmus
Canım asm dekiler de bana 18-24 arasi vuruyoruz dediler ve israrla haftami sordular. Iki uc kere teyit ettiler sonra vurdular. Forumda okumuştum 28den sonra vurdurmak icin gidene olmaz artik vuramayiz demisler mesela ama yine de sen bilirsin.
Hatta bana hemsire istersen 1 ay sonra tek doz tetanoz olabilirsin ama gerekte yok bu yeterli olur doktoruna da danış o ne derse onu yapariz dedi. Kontrole gidince sorcam haftaya
Kuzum dogrudur ama benim okudugumda 28 haftada özellikle tdap olan aşı icinde bogmaca olanı yani vurulmuyormus diye söylemiş doktorları.Kasım grubunda hala yeni vurduranlar var kuzum ben de karmayı 28.haftaya sakladım hatta
Ufff böyle bir konuda bile herkesin farklı bir şey söylemesine sinir oluyorum, hayır yani sağlıksal bir şey bu, bunun sabit bir şekli olmalıydıBak yadüştük dile
Kuzum dokununca hala ağrı var. Dün aksam dahil agriyordu bugun biraz azaldı şükür. Bence benim vuran hemşire ya kemige cok yakin yada kas a denk getirdi. Çünkü bildigin üstü kemik koluma degil de baya omuzuma vurmus
Canım asm dekiler de bana 18-24 arasi vuruyoruz dediler ve israrla haftami sordular. Iki uc kere teyit ettiler sonra vurdular. Forumda okumuştum 28den sonra vurdurmak icin gidene olmaz artik vuramayiz demisler mesela ama yine de sen bilirsin.
Hatta bana hemsire istersen 1 ay sonra tek doz tetanoz olabilirsin ama gerekte yok bu yeterli olur doktoruna da danış o ne derse onu yapariz dedi. Kontrole gidince sorcam haftaya
Yok kuzum hiç kötü düşünme. Hepimizde böyle gerginlikler var ama beynimizin arkasına atmaya çalışıyoruz. Kan tahlillerin nasıl. Doktorun bakıyor mu düzenli veya sağlık ocağı bakıyor muHaklısın canım aslında ama şu son zamanlarda bütün vitaminleri kullanıyorum bu sefer stres oluyorum sanırım karaciğerim zarar görecek korkum oluyor, kaşınıyorum stresi oluyor ben de, bunalıyorum, sonra saçmalama diyorum kendime böyle şeyler yaşıyorum son zamanlar da
İç zıbın askılı olanlar az canım çoğunlukla onlara insanın eli gidiyor ve habire kaka çiş oluyorlar kenardan minik taşmalar vs. Fermuarlı ya da çıtçıtlı farketmez patiksiz tulum 3-4 tane alınabilir bir bütün şeklinde açılmadan kucağına almak yatırmak kolay çünkü. Birde penye yelek tavsiye ederim:))Kızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
2 tane kışlık battaniye
1 tane kışlık ev botu
Evet bu üzücü ya, aldığıma görede aşıyı bebeğim için alıyorum ona bir faydası olmayacaksa boşuna almış olmak üzer yani karma olanıKuzum dogrudur ama benim okudugumda 28 haftada özellikle tdap olan aşı icinde bogmaca olanı yani vurulmuyormus diye söylemiş doktorları.
Benim doktorum da hemen vurdur demişti bana 22.haftada.
Bu konuda da görüş ayriliklari var iste her zamanki gibi
bende 24.haftada tek tetanoz, 28.haftada tdap olacam , dr’mla konuşacam bunuKasım grubunda hala yeni vurduranlar var kuzum ben de karmayı 28.haftaya sakladım hatta
Kesinlikle katılıyorum yaa.Her dr farkli konuşunca, bu defa yaptırdığımız zaman mi yanlış simdi diye sorguluyor insan.Ufff böyle bir konuda bile herkesin farklı bir şey söylemesine sinir oluyorum, hayır yani sağlıksal bir şey bu, bunun sabit bir şekli olmalıydı
İnsan doğumdan sonra iyice dalgınlaşıyor. Sen bu istikrarla bu kitaptan 4 daha alırsın benceHahaha ya arkadaşım iyi ki dizmişim fark etmeden aynı kitaptan 4 tane almışım meselaliste yapmak için dizdim
Canım bunu şubeden mi aldın internetten mi talep ettinBizim de ilk kitaplarımız bunlar henüz kendim almadımsizinki kütüphane olmuş harika
Bizi de bilgilendirir mısın bebeğim daktirin ne dicekEvet bu üzücü ya, aldığıma görede aşıyı bebeğim için alıyorum ona bir faydası olmayacaksa boşuna almış olmak üzer yani karma olanı
bende 24.haftada tek tetanoz, 28.haftada tdap olacam , dr’mla konuşacam bunu
Neyse ki sınıfta 30 tane daha çocuğum varİnsan doğumdan sonra iyice dalgınlaşıyor. Sen bu istikrarla bu kitaptan 4 daha alırsın bence
Tabi aşkım 2 eylül sabah 10 bekleyin beniBizi de bilgilendirir mısın bebeğim daktirin ne dicek
Mail attım canım burda şubesi var mı bilmiyordum şansımı denedim 1 ay sonra filan geldi. Şimdi yapıkredinin eğitimlerini alıyorum sonra oradan da kitap seti gelicekCanım bunu şubeden mi aldın internetten mi talep ettin
Sanmam canım, doktorlar bebege de faydasi olacagi icin haftayi ona göre belirliyorlardir. Rastgele hafta vermezler. Gpt nin oyle cevap verme sebebi saglik bakanliginda 27.haftadan sonra vurulur diye yaziyor olmasi diye tahmin ediyorum.Evet bu üzücü ya, aldığıma görede aşıyı bebeğim için alıyorum ona bir faydası olmayacaksa boşuna almış olmak üzer yani karma olan
Aslında onu benim kızıma haftalarca erkek dediği zamanlar silmeliydimSanmam canım, doktorlar bebege de faydasi olacagi icin haftayi ona göre belirliyorlardir. Rastgele hafta vermezler. Gpt nin oyle cevap verme sebebi saglik bakanliginda 27.haftadan sonra vurulur diye yaziyor olmasi diye tahmin ediyorum.
Her zamanda dogru cevap vermiyor bu meret.
Dün ben bir ilac sorguladım ordan şeker ilacına cok alakasiz bir aciklama yapti ve şok oldum. Sonra benden özür dilediona olan guvenimi de yitirdim
Unutmuşum yazmayı penye yelek 1 taneİç zıbın askılı olanlar az canım çoğunlukla onlara insanın eli gidiyor ve habire kaka çiş oluyorlar kenardan minik taşmalar vs. Fermuarlı ya da çıtçıtlı farketmez patiksiz tulum 3-4 tane alınabilir bir bütün şeklinde açılmadan kucağına almak yatırmak kolay çünkü. Birde penye yelek tavsiye ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?