Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yavru sabah instada bı video kaydettim bunla ilgili hemen onu atıyorm buraya bı dk

Dimi kanka bizde güzel bayılırız mesela
Aşkım kolun nasıl oldu, haftaya salı kontrolüm var, doktorum o gün aşıda yapılacağını söylemişti
24+0 yaptırmış olacağım
Bak ya düştük dile
Kuzum dokununca hala ağrı var. Dün aksam dahil agriyordu bugun biraz azaldı şükür. Bence benim vuran hemşire ya kemige cok yakin yada kas a denk getirdi. Çünkü bildigin üstü kemik koluma degil de baya omuzuma vurmus
Kızlar gpt en ideal zaman 27-36 hafta arası demiş ya Tdap için, çoğunuz erken almadınız mı?
Canım asm dekiler de bana 18-24 arasi vuruyoruz dediler ve israrla haftami sordular. Iki uc kere teyit ettiler sonra vurdular. Forumda okumuştum 28den sonra vurdurmak icin gidene olmaz artik vuramayiz demisler mesela ama yine de sen bilirsin.
Hatta bana hemsire istersen 1 ay sonra tek doz tetanoz olabilirsin ama gerekte yok bu yeterli olur doktoruna da danış o ne derse onu yapariz dedi. Kontrole gidince sorcam haftaya

Kasım grubunda hala yeni vurduranlar var kuzum ben de karmayı 28.haftaya sakladım hatta

Kasım grubunda hala yeni vurduranlar var kuzum ben de karmayı 28.haftaya sakladım hatta
Kuzum dogrudur ama benim okudugumda 28 haftada özellikle tdap olan aşı icinde bogmaca olanı yani vurulmuyormus diye söylemiş doktorları.
Benim doktorum da hemen vurdur demişti bana 22.haftada.
Bu konuda da görüş ayriliklari var iste her zamanki gibi

Ufff böyle bir konuda bile herkesin farklı bir şey söylemesine sinir oluyorum, hayır yani sağlıksal bir şey bu, bunun sabit bir şekli olmalıydı

Yok kuzum hiç kötü düşünme. Hepimizde böyle gerginlikler var ama beynimizin arkasına atmaya çalışıyoruz. Kan tahlillerin nasıl. Doktorun bakıyor mu düzenli veya sağlık ocağı bakıyor mu

İç zıbın askılı olanlar az canım çoğunlukla onlara insanın eli gidiyor ve habire kaka çiş oluyorlar kenardan minik taşmalar vs. Fermuarlı ya da çıtçıtlı farketmez patiksiz tulum 3-4 tane alınabilir bir bütün şeklinde açılmadan kucağına almak yatırmak kolay çünkü. Birde penye yelek tavsiye ederim:))

Evet bu üzücü ya, aldığıma görede aşıyı bebeğim için alıyorum ona bir faydası olmayacaksa boşuna almış olmak üzer yani karma olanı
bende 24.haftada tek tetanoz, 28.haftada tdap olacam , dr’mla konuşacam bunu

Ufff böyle bir konuda bile herkesin farklı bir şey söylemesine sinir oluyorum, hayır yani sağlıksal bir şey bu, bunun sabit bir şekli olmalıydı
Kesinlikle katılıyorum yaa.Her dr farkli konuşunca, bu defa yaptırdığımız zaman mi yanlış simdi diye sorguluyor insan.
Benim drum kesinlikle hemen ol dedi israrla. Benim ameliyatım da oldugu icin belki etken olmustur diyecegim ama cogu kisinin doktoru da bu haftalarda vurdurun demisti. Ileri haftalarda önerenler genelde 2.dozu mesela 28 lerde vurulun diyenler benim arastirdigim kadariyla.

Bizi de bilgilendirir mısın bebeğim daktirin ne dicek

Evet bu üzücü ya, aldığıma görede aşıyı bebeğim için alıyorum ona bir faydası olmayacaksa boşuna almış olmak üzer yani karma olan
Sanmam canım, doktorlar bebege de faydasi olacagi icin haftayi ona göre belirliyorlardir. Rastgele hafta vermezler. Gpt nin oyle cevap verme sebebi saglik bakanliginda 27.haftadan sonra vurulur diye yaziyor olmasi diye tahmin ediyorum.
Her zamanda dogru cevap vermiyor bu meret.
Dün ben bir ilac sorguladım ordan şeker ilacına cok alakasiz bir aciklama yapti ve şok oldum. Sonra benden özür diledi ona olan guvenimi de yitirdim

Aslında onu benim kızıma haftalarca erkek dediği zamanlar silmeliydim

Unutmuşum yazmayı penye yelek 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…