- 16 Eylül 2024
- 5.712
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.901
O güzelim minnoş kıza nasil erkek der hayınnnAslında onu benim kızıma haftalarca erkek dediği zamanlar silmeliydim
Eklemeyi unuttuğumKızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
3 takım alt üst yenidoğan patikli( bence yeterli )
2 takım yenidoğan fermuarlı tulum patikli ( 2 tane daha almayı düşünüyorum)
2 tane kışlık battaniye
1 tane mevsimlik penye battaniye
2 tane ( biri ince biri kalın ) müslin battaniye
1 tane ana kucağı ( el örgüsü )
3 tane yenidoğan bere ( takımlardan çıktı )
3 tane eldiven ( takımlardan çıktı )
1 tane kışlık ev botu
3 adet askılı 3 adet kısa kollu 3 adet uzun kollu iç zıbın.
TECRÜBELİ Anneler eksiklerimi yazar mısınız? Başka almam gereken şeyler nedir ?
Ay benimde detaylı ultrasondan sonra yorumlatıyordum doktor her şeye çok iyi demişti bu bir değere down sendromu dedi anlık benim elim ayağım boşaldı tabi. Sonra baya araştırdım haftasına göre oluyormuş işte bu yanlış söylemiş dedim daha da plus almamSanmam canım, doktorlar bebege de faydasi olacagi icin haftayi ona göre belirliyorlardir. Rastgele hafta vermezler. Gpt nin oyle cevap verme sebebi saglik bakanliginda 27.haftadan sonra vurulur diye yaziyor olmasi diye tahmin ediyorum.
Her zamanda dogru cevap vermiyor bu meret.
Dün ben bir ilac sorguladım ordan şeker ilacına cok alakasiz bir aciklama yapti ve şok oldum. Sonra benden özür dilediona olan guvenimi de yitirdim
Benim perinatolog hazreti google gitti gpt geldi diyorO güzelim minnoş kıza nasil erkek der hayınnn
Gerçekten her dedigine de inanmamak lazim.
Bizim dr bir kere bunla ilgili story atmıştı bizde kullanıyoruz ama kendimizi tedavi etmede kullanmiyoruz lütfen sizler hekimlerinize guvenin diye
Ayyy evet ya ne güzel olacak indirimde bez kovalayip durcaz hep birlikteSevgili tecrübeli anniş, bizde gelecegiz senin kıvamına. Sanma ki bu hallerimiz kalıcı
Simdi bilmedigimizden piremium öneriliyor diye alıyoruz
Bize böyle onerilerle gel istee. Artik birbirimize bez indirimi haberlerini paylaşırız araliktan sonra
Hepimiz aslında bir yanlışını görmüşüz ama sesimizi çıkarmamışızAy benimde detaylı ultrasondan sonra yorumlatıyordum doktor her şeye çok iyi demişti bu bir değere down sendromu dedi anlık benim elim ayağım boşaldı tabi. Sonra baya araştırdım haftasına göre oluyormuş işte bu yanlış söylemiş dedim daha da plus almam
Sen benim görümcem olabilirmisinAyyy evet ya ne güzel olacak indirimde bez kovalayip durcaz hep birlikteya bence premium daha doğal diye pazarlanıyor ama ben çok öyle doğalcı bitkiselci bir insan değilim. Elimizde telefonlarla heryerimiz wifi dolmuş. Bebeğin poposuna pamuklu bez arama takıntısına giremiyorum. Ama tercih tabi benim de harmonieden Carrefour beze kadar herşeyi takmışlığım var. İlk Bebek olunca deneme tahtasına döndü yavrum
Ahhah dogru diyor. Google dan daha fazla kullanir olduk gerçektenBenim perinatolog hazreti google gitti gpt geldi diyorsadece kanser kelimesini yazınca seni o akşam öldürüyor diyo
Yok kuzum hiç kötü düşünme. Hepimizde böyle gerginlikler var ama beynimizin arkasına atmaya çalışıyoruz. Kan tahlillerin nasıl. Doktorun bakıyor mu düzenli veya sağlık ocağı bakıyor mu
Rossmanda var öyle bir bez onu denedim ben babydream karton ambalajlı olan. O da sapsarı duruyor. Fiyat Prima kadar var ama gördüğüm en doğal bez olabilir. Primalarin hepsinde minik jel gibi partiküllerden var. O bezde yoktu. Aklınızda olabilir belki denemek istersinizAa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acaba
Ay sleepy nin bir pedi vardi oda ecologic mi ne biseydi bir kere aldim pedin kendi rengi sapsarı insan kullanmaya kıyamaz
O bez de öyle degildir dimi içi beyazdır
Ay inşallah hicbirimizin ihtiyacı olmazÖyle malesefbide mama fiyatlarını gör sen geçen markette bı bakim dedim 750 den başlıyor fiyatları
tulumların hepsini yeni doğanmı alayım canımİç zıbın askılı olanlar az canım çoğunlukla onlara insanın eli gidiyor ve habire kaka çiş oluyorlar kenardan minik taşmalar vs. Fermuarlı ya da çıtçıtlı farketmez patiksiz tulum 3-4 tane alınabilir bir bütün şeklinde açılmadan kucağına almak yatırmak kolay çünkü. Birde penye yelek tavsiye ederim:))
Yenidoğan için yeterli göründü bana ama 3-6 ay almak istersen onları da al. Belki hızlı büyür bebeğinKızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
3 takım alt üst yenidoğan patikli( bence yeterli )
2 takım yenidoğan fermuarlı tulum patikli ( 2 tane daha almayı düşünüyorum)
2 tane kışlık battaniye
1 tane mevsimlik penye battaniye
2 tane ( biri ince biri kalın ) müslin battaniye
1 tane ana kucağı ( el örgüsü )
3 tane yenidoğan bere ( takımlardan çıktı )
3 tane eldiven ( takımlardan çıktı )
1 tane kışlık ev botu
3 adet askılı 3 adet kısa kollu 3 adet uzun kollu iç zıbın.
TECRÜBELİ Anneler eksiklerimi yazar mısınız? Başka almam gereken şeyler nedir ?
Ay çok sevindim memnun olmana. Ben de sorcam doktoruma gittiğimdeKuzu bende hamilelikten önce magnimore plus kullaniyordum bitince doktor calcimagnezyum diye bı ilaç verdi o çok kötüydü ondan sonra dolgara geçince valla sevdim ben
Ay onlarda insana sanki pismiş hissi veriyor yaRossmanda var öyle bir bez onu denedim ben babydream karton ambalajlı olan. O da sapsarı duruyor. Fiyat Prima kadar var ama gördüğüm en doğal bez olabilir. Primalarin hepsinde minik jel gibi partiküllerden var. O bezde yoktu. Aklınızda olabilir belki denemek istersiniz
Öyle wallaÇeyiz dizilmiş
Bana da yeterli geldi 2 haftada büyür diyor annem geri kalanı 3 aylık al diyor sizede sorayım dedimYenidoğan için yeterli göründü bana ama 3-6 ay almak istersen onları da al. Belki hızlı büyür bebeğin
Aa evet penye yelek çok kullanışlı oluyor kızlar P piraye0059İç zıbın askılı olanlar az canım çoğunlukla onlara insanın eli gidiyor ve habire kaka çiş oluyorlar kenardan minik taşmalar vs. Fermuarlı ya da çıtçıtlı farketmez patiksiz tulum 3-4 tane alınabilir bir bütün şeklinde açılmadan kucağına almak yatırmak kolay çünkü. Birde penye yelek tavsiye ederim:))
Ben bunu 6 aylık aldım üste giydircem bi tık büyük olsun dedim canımAa evet penye yelek çok kullanışlı oluyor kızlar P piraye0059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?