Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aslında onu benim kızıma haftalarca erkek dediği zamanlar silmeliydim
O güzelim minnoş kıza nasil erkek der hayınnn
Gerçekten her dedigine de inanmamak lazim.
Bizim dr bir kere bunla ilgili story atmıştı bizde kullanıyoruz ama kendimizi tedavi etmede kullanmiyoruz lütfen sizler hekimlerinize guvenin diye

Eklemeyi unuttuğum
1 penye yelek
4 tane alt ( patikli patiksiz )

Ay benimde detaylı ultrasondan sonra yorumlatıyordum doktor her şeye çok iyi demişti bu bir değere down sendromu dedi anlık benim elim ayağım boşaldı tabi. Sonra baya araştırdım haftasına göre oluyormuş işte bu yanlış söylemiş dedim daha da plus almam

Benim perinatolog hazreti google gitti gpt geldi diyor sadece kanser kelimesini yazınca seni o akşam öldürüyor diyo

Ayyy evet ya ne güzel olacak indirimde bez kovalayip durcaz hep birlikte ya bence premium daha doğal diye pazarlanıyor ama ben çok öyle doğalcı bitkiselci bir insan değilim. Elimizden telefon düşmüyor heryerimiz wifi radyasyon dolmuş. Bebeğin poposuna pamuklu bez arama takıntısına giremiyorum. Ama tercih tabi benim de harmonieden Carrefour beze kadar herşeyi takmışlığım var. İlk Bebek olunca deneme tahtasına döndü yavrum

Hepimiz aslında bir yanlışını görmüşüz ama sesimizi çıkarmamışız gün konuşma günü
Her dedigine inanmamak lazim yaaa

Sen benim görümcem olabilirmisin

Yok kuzum hiç kötü düşünme. Hepimizde böyle gerginlikler var ama beynimizin arkasına atmaya çalışıyoruz. Kan tahlillerin nasıl. Doktorun bakıyor mu düzenli veya sağlık ocağı bakıyor mu

En son kan vermedim canım, haftaya veririm diyorum ama kaşıntım artarsa vereceğim hemen, haklısın ara ara geliyorlar bize böyle, korkunca da tetikleniyor çok tabi

Aa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acaba
Ay sleepy nin bir pedi vardi oda ecologic mi ne biseydi bir kere aldim pedin kendi rengi sapsarı insan kullanmaya kıyamaz
O bez de öyle degildir dimi içi beyazdır
Rossmanda var öyle bir bez onu denedim ben babydream karton ambalajlı olan. O da sapsarı duruyor. Fiyat Prima kadar var ama gördüğüm en doğal bez olabilir. Primalarin hepsinde minik jel gibi partiküllerden var. O bezde yoktu. Aklınızda olabilir belki denemek istersiniz

tulumların hepsini yeni doğanmı alayım canım

Yenidoğan için yeterli göründü bana ama 3-6 ay almak istersen onları da al. Belki hızlı büyür bebeğin

Ay onlarda insana sanki pismiş hissi veriyor ya
Ama aklimda olsun sagol kuzum

Aa evet penye yelek çok kullanışlı oluyor kızlar P piraye0059

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…