Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay bende hiç dışarı değil hep ev kıyafeti bakıyor ama dışarıda çıkacak bu kız diyorum kendime ay çok güzel şeyler var, az bekleyelim kanka daha güzel kışlık şeyler gelecek acele etme

Kanka o sırada ben ve çay bardağım oldum olası kahve kokusuna bile tahammülüm yok

Malesef Aralık'ta olmayacak doğumum caniko en geç 38.haftada alırlar gibi o da Kasım sonuna geliyor.benim bebek enine boyuna gidiyo maşallah ben erken doğuma hazırladım kendimi
Kuzucum doktorun mu diyor 38 gibi alırız diye sen mi tahmin yürütüyorsun
Dolaba dizdim bile
Yiaaaa gösterseneeee tabiki istersen bazen insanin paylasasi gelmiyor anliyorum bu durumu da

Haklısın biraz daha bekleyelim yaa. Zaten tüm sitelerde hep yazlıklar var. Bir iki parca alayim diyorum ama fiyatlari hafiften düşürmüşler gibi geldi llk kez baktim az once de.
Kışlık güzel parcalar alcaz bebiskolarimizaa

Ben her ikisini de severim ama mesela soguk kahve olsun kahvenin farkli tonları olsun daha cok ceker beni. Çay mesela cok aramam. Ama kahve müptelası da degilim yani.
Daha hic kahve icmedim yaa gecen annem yapmisti bir yudum ictim ohhhhh beeeee dedim resmen
Kahve sevilmez mi kız

Ay bende hep evlik almışım dışarıda giymelik 1-2 tane anca
Bu arada kahve kırmızı çizgim evde 4 tane ayrı kahve makinesi var ve ben normalde günde 4-5 kahve içerim

Ay bende hep evlik almışım dışarıda giymelik 1-2 tane anca
Bu arada kahve kırmızı çizgim evde 4 tane ayrı kahve makinesi var ve ben normalde günde 4-5 kahve içerim
siz benim normal olmadığımı hala anlamadınız mı

Kuzucum doktorun mu diyor 38 gibi alırız diye sen mi tahmin yürütüyorsun

Yiaaaa gösterseneeee tabiki istersen bazen insanin paylasasi gelmiyor anliyorum bu durumu da
Ha beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiim zibinlar da poşetlerde yıkayıp dizcem

Eklentiler

• IMG_20250827_191454.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…