- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.941
Ay bende hiç dışarı değil hep ev kıyafeti bakıyor ama dışarıda çıkacak bu kız diyorum kendimeHahahahabenim yakusuklu oglumu lütfen kötü emellerine alet etme sepide teyzesi
Benim oglumun elinde ice latte olcak
Ya ben alisveris icin bakarken sunu farkettim, hic pijamaymis zibinmis bakamiyorum hep dışarda giymelik seylere bakiyorumhep 2li takimlara falan bakiyorum
Dolaba dizdim bileOnu da al rahatlayalım
Bi ara hepsini bir araya topla da bize de göster
Küvet önemliBı küvet takımım yok hehehe geri kalan herşey tamam
Kuzucum doktorun mu diyor 38 gibi alırız diye sen mi tahmin yürütüyorsunMalesef Aralık'ta olmayacak doğumum caniko en geç 38.haftada alırlar gibi o da Kasım sonuna geliyor.benim bebek enine boyuna gidiyo maşallah ben erken doğuma hazırladım kendimi
Yiaaaa gösterseneeeeDolaba dizdim bile
Yıkama işlerine kasım başı falan başlarsın kanka sen o zamanDolaba dizdim bile
Haklısın biraz daha bekleyelim yaa. Zaten tüm sitelerde hep yazlıklar var. Bir iki parca alayim diyorum ama fiyatlari hafiften düşürmüşler gibi geldi llk kez baktim az once de.Ay bende hiç dışarı değil hep ev kıyafeti bakıyor ama dışarıda çıkacak bu kız diyorum kendimeay çok güzel şeyler var, az bekleyelim kanka daha güzel kışlık şeyler gelecek acele etme
Kanka o sırada ben ve çay bardağımoldum olası kahve kokusuna bile tahammülüm yok
Tamam canım çok teşekkür ederimP piraye0059 bebiş doğduktan sonra duruma bakarsın az gelirse yine alırsın
Ay bende hep evlik almışım dışarıda giymelik 1-2 tane ancaAy bende hiç dışarı değil hep ev kıyafeti bakıyor ama dışarıda çıkacak bu kız diyorum kendimeay çok güzel şeyler var, az bekleyelim kanka daha güzel kışlık şeyler gelecek acele etme
Kanka o sırada ben ve çay bardağımoldum olası kahve kokusuna bile tahammülüm yok
Penye yeleği annem bana 3-6 aldırdı canım üste giyeceği için büyük al dedi aklında olsunKızlar penye yelek ilk doğduğu zamandan itibaren giydirilir mi? Ona göre hem 1-3 hem 3-6 alacam
Haklısın biraz daha bekleyelim yaa. Zaten tüm sitelerde hep yazlıklar var. Bir iki parca alayim diyorum ama fiyatlari hafiften düşürmüşler gibi geldi llk kez baktim az once de.
Kışlık güzel parcalar alcaz bebiskolarimizaa
Ben her ikisini de severim ama mesela soguk kahve olsun kahvenin farkli tonları olsundaha cok ceker beni. Çay mesela cok aramam. Ama kahve müptelası da degilim yani.
Daha hic kahve icmedim yaagecen annem yapmisti bir yudum ictim ohhhhh beeeee dedim resmen
Kahve sevilmez mi kız
siz benim normal olmadığımı hala anlamadınız mıAy bende hep evlik almışım dışarıda giymelik 1-2 tane anca
Bu arada kahve kırmızı çizgim evde 4 tane ayrı kahve makinesi var ve ben normalde günde 4-5 kahve içerim
Aşkım yenidoğana 3-6 ay biraz büyük olur düşündümPenye yeleği annem bana 3-6 aldırdı canım üste giyeceği için büyük al dedi aklında olsun
Bilmiyorum ki benim gözüme minicik geldiAşkım yenidoğana 3-6 ay biraz büyük olur düşündüm
Aynen yıkama işi doğuma yakın düşünüyorum kuzumYıkama işlerine kasım başı falan başlarsın kanka sen o zaman
O evreye geçelimAynen yıkama işi doğuma yakın düşünüyorum kuzum
Ha beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiimKuzucum doktorun mu diyor 38 gibi alırız diye sen mi tahmin yürütüyorsun
Yiaaaa gösterseneeeetabiki istersen bazen insanin paylasasi gelmiyor anliyorum bu durumu da
Ütüyü hiç sevmiyorum o konuda anneme güveniyorumO evreye geçelim
AllakkımmmHa beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiimzibinlar da poşetlerde yıkayıp dizcem
Kargola kankaÜtüyü hiç sevmiyorum o konuda anneme güveniyorum
Ayyy çokseelllHa beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiimzibinlar da poşetlerde yıkayıp dizcem
O sırada benim ütülerimi bile yapan kocamKargola kankaçok severim terapi gibi geliyor bana çorap hariç her şeyi ütülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?