- 23 Ekim 2024
- 3.954
- 6.248
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.261
Offf aşkım çok geçmiş olsun yaaKuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür
Kız naptın sen aman dikkat etKuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür
Ay cok gecmiş olsın csnımKuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür
Zamanında dediğin 3 4 yıl önce fetal dna yapıldı mı bilmiyorum sormadım konuşmuyorum kendisiyle o nedenle sordum yapılmışsa da mümkün mü diye detaylı yaptırdığını biliyorum sadece ona rağmen ikiz doğum yaptı herşeyi dalgaya almakla ne kdar mesgulsun neyse kolay gelsin hepinize iyi doğumlar Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin hepinizeKanka usg boş verde, ortada fetal dna var diyorsunbu kadın hiç mi perinatolog gitmemiş, detaylı ultrasondan falan haberi var dimi benim dr her millimine baktı ya, görmemesi imkansız, hadi senin yengen zamanında biraz daha oluru vardır ama şu an asla yok eğer eski tip bilgisayar gibi usg bakmadıysalar
Canım bende dün burdaki arkadaş trendyoldan Artış diye bi firma yı söyledi ordan sipariş verdim bende yorumları da güzeldi.K
Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu
Amin inşallah hepimizeZamanında dediğin 3 4 yıl önce fetal dna yapıldı mı bilmiyorum sormadım konuşmuyorum kendisiyle o nedenle sordum yapılmışsa da mümkün mü diye detaylı yaptırdığını biliyorum sadece ona rağmen ikiz doğum yaptı herşeyi dalgaya almakla ne kdar mesgulsun neyse kolay gelsin hepinize iyi doğumlar Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin hepinize
Çok sağ ol canımmm amin inşallahOyy binlerce şükür çok sevindim kuzumdarısı bu haberi bekleyen tüm annelerin başına
Çok geçmiş olsun canımKuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür
Ay saçmalamayın ne oluyorÜzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam
Hahaa tamam tamam unutmuyorsun kaptan inandım
Ay ben çok şaşkınım şu an. Sağlıkla dalga geçilen bir durum da yoktu ortada hamilelik duygusallığı diyelim artık. Ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım sadece görünceÜzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Aslında yanlış anlaşılacak veya dalga geçilecek birşey demedin niye böyle oldu kiÜzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Evet canım muayene günümdü. Geçen ay muayene oldum memlekete gittim. Herşey yolundaydı. Daha dün geldim ne olduysa orda oldu. Hiç tatlı yemiyorum desem yalansöylemiş olmam. Ama ekmek ve meyve sanırım beni bu hale getirdi. Dikkat etmek lazım gerçektenAy dikkat et kuzuum. Hızlı büyüyor yavrucagin. Şekere dikkat et. Cok mu tatlı besleniyorsun. Beyaz ekmek kesinlikle tüketme..
Tatlidan uzak dur. Meyve falanda yememeye çalış.
Az daha dursun icerde minnos yaa.
Senin bugun muayene günün müydü.
Aaa noluyor yahu. Birbirimize her zaman takılıyoruz burda streste atıyoruz dertte paylaşıyoruz gülüyoruz da üzülüyoruz da. Hepsi hayatımızın bir parçası.Üzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Oyyyyy hepsi şahaneee. Hevesleniyorum sizin bu fotileriniz karşısındaaa. Yetmiyor dişlerim kaşınıyor içindeki yavruları hayal ettikçeeeYok ya kıyafet çok almayacağım hep hediye gelir zaten dedikten sonra benher şeyin bej, kahve, yeşil olması peki renkliler de hediye gelmiştir
Hahaha dün kitaplar, bugün kıyafetlerOyyyyy hepsi şahaneee. Hevesleniyorum sizin bu fotileriniz karşısındaaa. Yetmiyor dişlerim kaşınıyor içindeki yavruları hayal ettikçeee
Kim toplayacak şimdi bunları
Alla allaEvet canım muayene günümdü. Geçen ay muayene oldum memlekete gittim. Herşey yolundaydı. Daha dün geldim ne olduysa orda oldu. Hiç tatlı yemiyorum desem yalansöylemiş olmam. Ama ekmek ve meyve sanırım beni bu hale getirdi. Dikkat etmek lazım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?