Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Offf aşkım çok geçmiş olsun yaa dr ne diyor, bu aldığın şeyler geçirecek mi, yada başka evde dikkat etmen gereken şeyler varmı, minik kiraz iyimi?

Kız naptın sen aman dikkat et Niye öyle olmuş ki ya neyse ki teşhis edilmiş şifa olsun ilaclarin Ağrın sızın olmadı mı bu kadar artana kadar. Ya bizim de varsa nasıl anlicaz de bakalım

Ay cok gecmiş olsın csnım kendıne ofaklsn sadece bu ara

Zamanında dediğin 3 4 yıl önce fetal dna yapıldı mı bilmiyorum sormadım konuşmuyorum kendisiyle o nedenle sordum yapılmışsa da mümkün mü diye detaylı yaptırdığını biliyorum sadece ona rağmen ikiz doğum yaptı herşeyi dalgaya almakla ne kdar mesgulsun neyse kolay gelsin hepinize iyi doğumlar Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin hepinize

K

Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu
Canım bende dün burdaki arkadaş trendyoldan Artış diye bi firma yı söyledi ordan sipariş verdim bende yorumları da güzeldi.

Amin inşallah hepimize
Yanlış anlamada fetal dna tekil görülmüş diye yazan sensin canım, ayrıca yengenle şu anki bahsettiğin kadın ayrı sandım, yengem yaptı diye başta belirtmediğin için yeni olay diye düşündüm, yengende belki 8-9 sene önce yaptıysa onun zamanında olabilir ama şu an olmaz diye konuyu açtım, gruplarda falan okudun sandım. Birisinin sağlıyla dalga geçmiyorum, buna bu kadar tepki vermeni anlamadım. Her şeyi dalgaya almamdan rahatsız olanlar okumadan geçebilir, kırmaya kırılmaya gerek yok. Arada gülmekte lazım iyi geliyor.

Eklentiler

• IMG_5313.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 76
Üzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam

Çok geçmiş olsun canım

Arkadaşlar hepimiz hassas dönemden geçiyoruz. Belli ki arkadaşımızın da ekstra hassas olduğu bir konuydu sepide üzerine alınma canım bilmiyoruz belki farklı bir durum oluştu. Bebişlerimizi üzmeyelim. Sorunlarımızı paylaştığımız gibi eğlenmeye kafa dağıtmaya geliyoruz buraya

Üzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Ay ben çok şaşkınım şu an. Sağlıkla dalga geçilen bir durum da yoktu ortada hamilelik duygusallığı diyelim artık. Ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım sadece görünce

Aslında yanlış anlaşılacak veya dalga geçilecek birşey demedin niye böyle oldu ki

Evet canım muayene günümdü. Geçen ay muayene oldum memlekete gittim. Herşey yolundaydı. Daha dün geldim ne olduysa orda oldu. Hiç tatlı yemiyorum desem yalansöylemiş olmam. Ama ekmek ve meyve sanırım beni bu hale getirdi. Dikkat etmek lazım gerçekten

Aaa noluyor yahu. Birbirimize her zaman takılıyoruz burda streste atıyoruz dertte paylaşıyoruz gülüyoruz da üzülüyoruz da. Hepsi hayatımızın bir parçası.
Zaten sende olumsuz birşey dememişssin cezeryenin hassas olduğu bir konu muydu belki yada hormonlar biraz alınganlaştırmış olabilir mi bende üzüldüm şimdi
Gerilmeyelim kızlar birbirimize hep iyi geliyoruz burada

Cezo da geri döner belki azcık trip atıp gelir bize

Yok ya kıyafet çok almayacağım hep hediye gelir zaten dedikten sonra ben her şeyin bej, kahve, yeşil olması peki renkliler de hediye gelmiştir
Oyyyyy hepsi şahaneee. Hevesleniyorum sizin bu fotileriniz karşısındaaa. Yetmiyor dişlerim kaşınıyor içindeki yavruları hayal ettikçeee

Kim toplayacak şimdi bunları

Oyyyyy hepsi şahaneee. Hevesleniyorum sizin bu fotileriniz karşısındaaa. Yetmiyor dişlerim kaşınıyor içindeki yavruları hayal ettikçeee

Kim toplayacak şimdi bunları
Hahaha dün kitaplar, bugün kıyafetler ya liste yapıyorum böyle böyle ki ne eksik ne fazla bileyim diye az sonra tecrübeli annelere sayıları yazayım da bir yorum yapın

Alla alla
Canım biraz meyveye dikkat et. Başka şekerli yemiyorsan meyve tetikliyor demek ki. Beyaz ekmeğe de ara ver. Tam buğdaya geç. Biraz daha sağlıklı beslen. Yoluna girer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…