- 23 Ekim 2024
- 4.101
- 6.532
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.721
Şimdi köpeğe bakmadığı için koyulmasını hakkediyor kanka ben koyardım, koymayan ne olsunhahahahahaha kız unutmamıssınasel isim meselemizide dün yine acıldı konusu dedi asel koyarsanız konuşmam sizinle dedi annem devriye girdi yane kv si oluyor gelinin; helebi hamile kal helebi kızın olcağını öğren dedi daha dur belki hep oğlun olcak dedi ondan sonra sustu hicbişey diyemedi
Ben olsam bu köpüş olayından snra Asel koyardımhahahahahaha kız unutmamıssınasel isim meselemizide dün yine acıldı konusu dedi asel koyarsanız konuşmam sizinle dedi annem devriye girdi yane kv si oluyor gelinin; helebi hamile kal helebi kızın olcağını öğren dedi daha dur belki hep oğlun olcak dedi ondan sonra sustu hicbişey diyemedi
hahahahhaŞimdi köpeğe bakmadığı için koyulmasını hakkediyor kanka ben koyardım, koymayan ne olsun
hahahah cansınız yaBen olsam bu köpüş olayından snra Asel koyardımzaten yarın öbür gün her türlü konuşmayacak varsın böyle konuşmasın
Ayy bende de şey var eşimin kuzeni nişanlandı gelin diyo ki ayy Peri ismini biz de çok koymak istiyorduk. Henüz nişanlı olmaları dışında sorun yokŞimdi köpeğe bakmadığı için koyulmasını hakkediyor kanka ben koyardım, koymayan ne olsun
Bu çok iyiydiAyy bende de şey var eşimin kuzeni nişanlandı gelin diyo ki ayy Peri ismini biz de çok koymak istiyorduk. Henüz nişanlı olmaları dışında sorun yok
Sen yinede kıyamazsın ya sen gidersinde yaparsındahahahahhaartık gram umrumda değil kendisi onuda görecem yardıma ihticayı olucağı günler geliyor herkez yaşattığını yaşar
şımarıklılık bazıların ki yaAyy bende de şey var eşimin kuzeni nişanlandı gelin diyo ki ayy Peri ismini biz de çok koymak istiyorduk. Henüz nişanlı olmaları dışında sorun yok
yok kız ben eskiden öyleydim şu son bir kac aydır hickimseye ayırcak zamanım yok diye acık acık söylüyorum hatta buyüzden birtane arkadaşım küstü bana konuşmuyorSen yinede kıyamazsın ya sen gidersinde yaparsındasenden o ışığı aldım
Ab keşke hepsi küssede benle konuşmasalaryok kız ben eskiden öyleydim şu son bir kac aydır hickimseye ayırcak zamanım yok diye acık acık söylüyorum hatta buyüzden birtane arkadaşım küstü bana konuşmuyor
sizin gibi olcam kız bende! hayatınıza sadece kimi dahil ediyorsunuz? anlat bakıym ahiretliğim ders ver banaAb keşke hepsi küssede benle konuşmasalarçok mutlu olurum
Kocam ve bir arkadaşım hariç kimse yoksizin gibi olcam kız bende! hayatınıza sadece kimi dahil ediyorsunuz? anlat bakıym ahiretliğim ders ver bana
bende kocam ve annem haric diyorum ozamanKocam ve bir arkadaşım hariç kimse yok
Kanka zaten çok çevrem yoktu benim, farklı ülke olduğu için akraba kuzen tarzı çevrem hiç yok, geldiğimde edindiğim arkadaşlarada sonra görüşmedim, birkaç kere görüşelim dediklerin müsait değilim falan diyince sonra onlarda vazgeçti, ama iyiki çıktılar hayatımdan, olanlara çerçeve dışından uzaklaşıp baktığın zaman daha net görüyorsun. Bir tek eşimin ailesiyle iç içeyiz, onlarında dedikodu veya rahatsızlıkla asla işi olmaz herkes kendi yağında kavruluyorbende kocam ve annem haric diyorum ozamanpeki sen böyle olunca cevredekiler nasıl sana karşı
Sağol canım çok şükür ilk 48 saat sorunsuz geçti inşallah devamında da bir aksilik olmazCanım akıntı artışı veya kanama vs olmadıkça birde yoğun kasık ağrısı olmadıkça korkma. Hafif sancilar agrilar olabilir. Sonucta bir islem gördü vucudun ve bebiste haliyle etkileniyor yoruluyor.
Yat bolca hic kalkma. Ayagini da yüksek tut hic bisey olmaz Allahıma emanet bebeklerimiz ani hareket falan yapma. Birkac gün sanki o bolgen yara almis gibi düşün. Hassas davran. Merak etme geçecek
geldim geldim
Oy onun uzun boyuna kurban olsunlargeldim geldim
23+2
doktorun bugun yaklasimi cok guzeldi kızımda asırı hareketliydi tatli birsey yemedim kahvalti yaptm sadece dedgim gibi tuzluda hareket ediyor
goruntu cok net yakalayamadi
kafasi yine geri cikti 8 gun
karni gecen gittigim de 8 gun geriydi bugun 3 gun geri
30 cm boy 559 g
bagırsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal yaptirdign icin onemli degil dedi ama yinede kafama takildi doktorumada attm hic onemli degil fetal normal dedi
burada bagirsakta parlaklik cikan arkadaslrm sizlerin fetal nasil cikmisti ve doktorunuz ne dedi kafama takayim mi?
diyafram henrisi yok el ayak dudak burun kalp beyin omurga hersey cok guzel
uzun boylu zayif dudaklar tam bir kiz bebek dedi
vee plesenta sıkıntı hep bize yine asagi inmis ama doktorum yolu var cikar o yukari dedi
serviks uzunluk 49.3 mm dedi
İnşallah bir sıkıntı olmayacak canım sen bebisine güven onunla sohbet et bol bol. Bir süre dikkat et bolca yat dinlen.Sağol canım çok şükür ilk 48 saat sorunsuz geçti inşallah devamında da bir aksilik olmazSonuçlarda iyi gelirse hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?