- 18 Temmuz 2022
- 6.496
- 11.004
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.061
Ahahah kız kocamı değil bebeğimi yere yatırıyorum diyorum benkız bu diğer kızce nasıl oldu ya bu adam 1 senedir yerde yatıyor dion
işte 5 dk boyunca bunu konuştuk demeye çalıştım devrik cümle kurmuşumBen 5 dk değil kesiğin kısa atılmasında kaldım halaordan 3 kg çocuk nasıl çıktı
Benim boğasım geliyordu o aylarda seni tebrik ediyorum ikinci çocuğu yapacak etkileşime girebildiğin için aksjdkZaten uyuyor ya girme o konuya çok dertliyim
1 az 2 çokBen 2. konusunda bile kararsızım
Vajinadan çıkıyorsa ordan da çıkıyordurBen 5 dk değil kesiğin kısa atılmasında kaldım halaordan 3 kg çocuk nasıl çıktı
Kafam güzeldi galibaBenim boğasım geliyordu o aylarda seni tebrik ediyorum ikinci çocuğu yapacak etkileşime girebildiğin için aksjdk
Canım sezeryan dogum yaptirdigi kimse ile konusma fırsatım olmadi ama instadan takip ettigim kadariyla baya başarılı, bolca yapıyor. Zaten riskli gebelik uzmani oldugu icin genelde planlı doğumlar yapiyor. Bu konuda da uzmandır diye düşünüyorumTabi doğal doğum düşünüyoruz ama sezeryan tarafını da düşünmek lazımm. Bizim doktor nasıl sezeryanda kızlar bilginiz var mı? @Beyazyaseminbabylovee
Ya beni cok güldürdün kahkaha patlattım resmenVajinadan çıkıyorsa ordan da çıkıyordur
Canım o 4 kg gerçek kilo alımın değil. Benim de geçen hafta misafirim vardı. Bir haftada 3 kg almıştım tartıya göre. Sonra iki gün eski düzen beslenmeme devam edince aslında 0,5 kg falan almış olduğumu gördüm. Hamur işini azalt, porsiyonlarını küçült, bol su iç, inan hepsi gidecekKızlar merhaba umarım herkes iyidir.. 2 hafta memlekete gittim ve 2 haftada 4 kılo almışım.. Toplam 6 kılo... Kendıme inanamıyorum. Bıraz dıyet yapsam zayıflasam bebiş beslenir mi acaba?
Al benden de o kadar tam anlamiyla benim de boyle oluyor. Bazen cok asagida vursa bile artik ic rahatlamasi geliyor cunku hem guclu hem de her yerden vuruyor asagidan yukaridan pozisyonuna bagli. 25-26 haftalarda oldu benim de. Hatta dun o kadar cok vurdu ve her yerdeydi ki resmen uyuyim dedim icim bi hos oldu o kadar harekete :)))Maşallah oğlunabenim oğlum da öyle 25+6 dayım. Bir haftadır göbek hizamda hatta bir iki cm yukarıda hissettiğim zamanlar oluyor. Ve büyüdüğünü hissediyorum resmen bir tekmesi sağ tarafımdan aynı anda diğer tepiği de sol tarafımdan vuruyor. Yani bahsettiğim aralık bir karıştan daha uzun mesafe
Tabi aynı zamanda çok aşağıda pıt pıt hissettiğim zamanlar da oluyor. Yani aşağıda hissedip de üzülmeyin canım anneler, 25-26 ya girdiğinizde her yerden vuruyor olacak bebişlerinizve öyle bir vuruyor ki bazen içim dışıma çıkacak gibi bir hoş oluyor
ben olayı tamamen yanlış anlamışımAhahah kız kocamı değil bebeğimi yere yatırıyorum diyorum ben
Kuzu gobegimin biraz üstüKanka göbek deliği yanındamı yoksa daha yukarımı
Canım ben fiyat sordum geçen 39 bin dedi bilmiyorum yaptırsammı yoksa alsammı balıkesirde bebek odası satan yer çok yok bu hafta izmirde olucam bakıcam bebek odası eğer içime sinen bulamazsam bursaya gidicem en son yani bilmiyorum çok kararsızımBu arada oda yaptıranlar şehrinizde ortalama ne kadar fiyat veriliyor
Sağol canımÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Bata üç gün kala öğrenmiştim ben de 54tüÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?