Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ben 5 dk değil kesiğin kısa atılmasında kaldım halaordan 3 kg çocuk nasıl çıktı
işte 5 dk boyunca bunu konuştuk demeye çalıştım devrik cümle kurmuşum 3300 doğdu bide küçükte değildi ama öyleymiş ya normali küçük kesi ve alttan olmasıymış. Çok eski usülde üstten ve geniş açıyorlarmış. Bence doktorun bakış açısı çok önemli mesela o doktorum şey derdi bu doğumdan sonrada anneler bedenini sevmeli ister vajinal ister sezeryan doğum olsun kendinizi hor kullanmayın diyordu şehir değiştirmesem kesin yine onda doğururdum

Tabi doğal doğum düşünüyoruz ama sezeryan tarafını da düşünmek lazımm. Bizim doktor nasıl sezeryanda kızlar bilginiz var mı? @Beyazyasemin babylovee
Canım sezeryan dogum yaptirdigi kimse ile konusma fırsatım olmadi ama instadan takip ettigim kadariyla baya başarılı, bolca yapıyor. Zaten riskli gebelik uzmani oldugu icin genelde planlı doğumlar yapiyor. Bu konuda da uzmandır diye düşünüyorum

Kızlarr dün soracaktım ama bir günlük birşeydir dedim ama değilmiş bugün de oldu anlatabilecek miyim bilmiyorum uyurken kollarım 5-10 sn hangı pozisyondaysam duruyor ve yer değiştirme gereği hissediyorum değişmeyince ağrı gibi tuhaf bir his yapıyor uykuya dalmamda sıkıntı yapıyor huzursuz bacak sendromu duydum ama huzursuz kol sendromu duymadım ilk miyim neyim bilemedim uykum var ama uyuyamıyorum en az yarım saattir uyumaya çalışıyorum sağ sol düz yattım yok bana mısın demedi. Sizin de başınıza geliyor mu ilacın yan etkisi mi acaba diyorum pazartesi zaman bulursak doktora gidicem ama böyle de uyuyamıyorum

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir.. 2 hafta memlekete gittim ve 2 haftada 4 kılo almışım.. Toplam 6 kılo... Kendıme inanamıyorum. Bıraz dıyet yapsam zayıflasam bebiş beslenir mi acaba?

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir.. 2 hafta memlekete gittim ve 2 haftada 4 kılo almışım.. Toplam 6 kılo... Kendıme inanamıyorum. Bıraz dıyet yapsam zayıflasam bebiş beslenir mi acaba?
Canım o 4 kg gerçek kilo alımın değil. Benim de geçen hafta misafirim vardı. Bir haftada 3 kg almıştım tartıya göre. Sonra iki gün eski düzen beslenmeme devam edince aslında 0,5 kg falan almış olduğumu gördüm. Hamur işini azalt, porsiyonlarını küçült, bol su iç, inan hepsi gidecek

Al benden de o kadar tam anlamiyla benim de boyle oluyor. Bazen cok asagida vursa bile artik ic rahatlamasi geliyor cunku hem guclu hem de her yerden vuruyor asagidan yukaridan pozisyonuna bagli. 25-26 haftalarda oldu benim de. Hatta dun o kadar cok vurdu ve her yerdeydi ki resmen uyuyim dedim icim bi hos oldu o kadar harekete :)))

Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim

Eklentiler

• C32D0C22-7618-4513-8193-77E1999BAA62.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu arada oda yaptıranlar şehrinizde ortalama ne kadar fiyat veriliyor
Canım ben fiyat sordum geçen 39 bin dedi bilmiyorum yaptırsammı yoksa alsammı balıkesirde bebek odası satan yer çok yok bu hafta izmirde olucam bakıcam bebek odası eğer içime sinen bulamazsam bursaya gidicem en son yani bilmiyorum çok kararsızım

Sağol canım ben 1 gün gecikmeyle 35 le öğrenmiştim 35 101 300 diye gitti benim baya uzun bi süreç her kan verdiğinde 2 katı olması gerekiyor o yüzden 3 gün arayla falan gidiyordum ben kaset testlere gelince o testlerde hemen belirtili bi kırmızı çıkmıyor 2.günde yada daha silikte çıkabilir bide batına daha 4 gün varmış şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah değerin hızla yükselir

Bata üç gün kala öğrenmiştim ben de 54tü iki günde bir kan verip iki katına çıktığını gözlemlemek önemli oluyor başlarda, adet gecikmesinden sonra da doktora gidebilirsin hayırlı olsunn

Kızlar dün ne cok konuşmuşsunuz ya oda konusunu kaçırmışım nası üzüldüm şuan anca okuyorum izmirden manisadan bursadan oda takımı alan varmı varsa kızlar bana mağaza adı paylaşırmısınız memnun kalanlar bende montessori tarzında oda alıcam normalde kararsız bi insan değilim çocuğa alcam diyemi aşırı kararsız biri oldum ben asla karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…