Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar 25+4 olduk ama benim mide bulantılarım geri geldi ya özellikle yatacağım vakit sanki midem kaynıyor anlamadım aynı şeyi yaşayan var mı
Canım 25+1'im ben. Normalde hiç mide bulantım vs. olmamıştı. Ama şu son birkaç gündür özellikle geceleri bulantı, mide yanması gibi bir şeyler anlayamadım bende ama bu haftalarda olur diyor hep

Yürü kız kim tutar seni

Kız benim koca kova kampa tatile vs. gidiyoruz ya 2 gün için 10 günlük eşya koyar ya lazım olursa diye bu nasıl kova

Canım seni çok iyi anlıyorum ama konu hayvan beslemek olunca karşı tarafa da bir noktada hak veriyorum. Çünkü patili dostlar da bir bebek kadar bakım istiyor ya da kendi halinde olsa bile bazı insanlar evinde istemeyebiliyor tüyden, dışkıdan dolayı. Hani başka bir konuda yardım istesen hak veririm ama karşı taraf böyle düşünüyorsa birazcık da olsa haklılık payı olabilir kuzum

Sağ ol kuzum valla ekstrem bir şey de yapmadım ama dedim ya hamileliğin bana tek olumsuz etkisi migren ataklarımın sıklaşması oldu
Yıktılar dağ gibi kızı ya, nazar ettiler
İlaç alabiliyormusun peki aşkım örn parol falan kesiyormu kızlar migren taşından bahsediyorlardı bir ara

Yıktılar dağ gibi kızı ya, nazar ettiler
İlaç alabiliyormusun peki aşkım örn parol falan kesiyormu kızlar migren taşından bahsediyorlardı bir ara
Parol içeceğime dua ederim şerefimle diyorum diğer ilaçlar zaten yasak. Migren bandı, migren taşı, buz vs. bilimum doğal tedavileri uyguluyoruz ama bana mısın demiyor normal zamanda ben baya kuvvetli bir migren ilacı içiyorum arveles, majezik falan kesmez yani beni

benimde cook büyük balkonum var orda bakıyorum temiz havada evi var herşeyi var köpeğimin onlarda baksaydı bahcesinde bakcaklardı yada balkon birde kullanmadıkları bir oda var orayı komple ona hazırlicakdık hatta erkek kardeşimde öyle düşündü.
yane sorun bunlar değil canım olsun ama ben haledicem kendim

Kanka seninki başka bir evreymiş o zaman bende olmadığı için şimdi bir şeyde diyemiyorum ne fayda eder

Evet izmirdeyim gentan formu doldurttular banada gerçi ben nipt testinide gentanda yaptırmıştım
Bende nıptı kendım gentanda yaptırmıstım. Amnıyosentezı arastıema hastanesınde yaptırdım. Meger gentan da toplanıyprmus onlar da. Iyıkı ozelde yaptırmamısım dedım hatta canım. Yaptırsamda gidecegı yer orasıymıs. On sonuc 3 gundee cıktı kesın sonuc 1 ay surdu benım hatta 40 gun surdu. Ama benım uzayan nadır kısılerdenmis trızomı 10 arastırıldı cunku dr um oyle dedı

sabırsizlikla bekliyorum sıkıstırark severm haberin olsun dedim istedign gibi sev dedi
aralık gelse de kendi bebeklerimizi sevsek artik ya
Ay yapma teyzesi kızz minnacık zaten hic sıkıştıırılır mı ooo anca koklayıp bırakılır. Minnoşlar yaa.
Ay amin aminnn bir an önce Aralık gelsin saglikla doguralim sağlıkla büyütelim inşallah. Sornaki randevun kactaydi kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…