- 16 Aralık 2016
- 3.484
- 3.715
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.761
6.ay 24.haftad bitiyor diye gosteriyor ama bazi tablolarda 26 bazi tabloda 27 hafta hic anlamdm yani
Canım 25+1'im ben. Normalde hiç mide bulantım vs. olmamıştı. Ama şu son birkaç gündür özellikle geceleri bulantı, mide yanması gibi bir şeyler anlayamadım bende ama bu haftalarda olur diyor hepKızlar 25+4 olduk ama benim mide bulantılarım geri geldi ya özellikle yatacağım vakit sanki midem kaynıyor anlamadım aynı şeyi yaşayan var mı
Niye öyle oldun kanka bir şeymi tetikledi, çok geçmiş olsunHahahaha ay yeni okudum ve sesli güldümkuzu ben dün gece migren atağından midemi düşünemedim bile. Tansiyonum 8-5'ten çıkmadı mahvetti
Yürü kız kim tutar senikuzum sorun yapılcak bişey yok erkek kardeşim bile diyor zor değil bakması diyor ben bakarım dedi o keyfi bi nedenle bakmak istemiyor yapcak bişey yok ama.
büyütmicem zaten bende artık hiçbişeyine yardım etmicem sadece kararım bu ben bakarım doğumuma kadar lohusaykende yapcak bişey yok
Kız benim koca kova kampa tatile vs. gidiyoruz ya 2 gün için 10 günlük eşya koyar ya lazım olursa diyeKovayız diye mi böyle farklıyız yakendimden şüphe etmeye başlamıştım artık. İyi bari benim gibi düşünmene sevindim rahat rahat gezelim tabi canım ne gerek var kocaman valiz gibi çanta taşımaya normal spor sırt çantası da alınabilir hatta bak onu da dicektim sen yazdin
Canım seni çok iyi anlıyorum ama konu hayvan beslemek olunca karşı tarafa da bir noktada hak veriyorum. Çünkü patili dostlar da bir bebek kadar bakım istiyor ya da kendi halinde olsa bile bazı insanlar evinde istemeyebiliyor tüyden, dışkıdan dolayı. Hani başka bir konuda yardım istesen hak veririm ama karşı taraf böyle düşünüyorsa birazcık da olsa haklılık payı olabilir kuzumKizlar gercekten hani burda diyorsunuz ya hastaneye kimse gelmesin yada evime gelmesin aslında cok haklısınız aile diyede bişey kalmamış bi annem herşeyime yardımcı oluyor benim gerisi boş.
Köpeğim var benim 6 senedir ve doğumuma yakın erkek kardeşim ve eşinden (gelinden) rica ettim siz bakın 2-3 ay diye ben bakamıcam son aylarım zorlancam dedim gelin asla bakamam dedi nebiliym ney dedi, dedim bana yardımcı olmicaksın yane? tamam ozaman seninde hicbişeyine artık yardım etmicem dedim acık acık ben kendim bakarım dedim erkek kardeşimin ve gelinin yüzüne size ihtiyacım yok dedim. Artık kimse kimseye yardım etmiyor kızlar oyüzden bitti artık benden yardım beklmesinler.. en zor zamanımda hamileliğimin son ayları ve lohusa dönemim yardım istedim böyle tanımış oldum işte onlarıda.
kendim bakarım lohusa lohusa doğuma yakın karnım burnumdayken bana yardımcı olmıyanlarında birgün yardıma ihtiyacı olcak illaki
Sağ ol kuzum valla ekstrem bir şey de yapmadım ama dedim ya hamileliğin bana tek olumsuz etkisi migren ataklarımın sıklaşması olduNiye öyle oldun kanka bir şeymi tetikledi, çok geçmiş olsun
Yıktılar dağ gibi kızı ya, nazar ettilerSağ ol kuzum valla ekstrem bir şey de yapmadım ama dedim ya hamileliğin bana tek olumsuz etkisi migren ataklarımın sıklaşması oldu
Parol içeceğime dua ederim şerefimle diyorumYıktılar dağ gibi kızı ya, nazar ettiler
İlaç alabiliyormusun peki aşkım örn parol falan kesiyormukızlar migren taşından bahsediyorlardı bir ara
benimde cook büyük balkonum var orda bakıyorum temiz havada evi var herşeyi var köpeğimin onlarda baksaydı bahcesinde bakcaklardı yada balkon birde kullanmadıkları bir oda var orayı komple ona hazırlicakdık hatta erkek kardeşimde öyle düşündü.Canım seni çok iyi anlıyorum ama konu hayvan beslemek olunca karşı tarafa da bir noktada hak veriyorum. Çünkü patili dostlar da bir bebek kadar bakım istiyor ya da kendi halinde olsa bile bazı insanlar evinde istemeyebiliyor tüyden, dışkıdan dolayı. Hani başka bir konuda yardım istesen hak veririm ama karşı taraf böyle düşünüyorsa birazcık da olsa haklılık payı olabilir kuzum
Kanka seninki başka bir evreymiş o zamanParol içeceğime dua ederim şerefimle diyorumdiğer ilaçlar zaten yasak. Migren bandı, migren taşı, buz vs. bilimum doğal tedavileri uyguluyoruz ama bana mısın demiyor normal zamanda ben baya kuvvetli bir migren ilacı içiyorum arveles, majezik falan kesmez yani beni
24 hafta 6. Ayın son haftası6.ay 24.haftad bitiyor diye gosteriyor ama bazi tablolarda 26 bazi tabloda 27 hafta hic anlamdm yani
Kanka bende 6.ay 23.haftada başlıyor diye biliyorum6.ay 24.haftad bitiyor diye gosteriyor ama bazi tablolarda 26 bazi tabloda 27 hafta hic anlamdm yani
Ben doktorumun önerisiyle şunu takip ediyorum canım.6.ay 24.haftad bitiyor diye gosteriyor ama bazi tablolarda 26 bazi tabloda 27 hafta hic anlamdm yani
Bende nıptı kendım gentanda yaptırmıstım. Amnıyosentezı arastıema hastanesınde yaptırdım. Meger gentan da toplanıyprmus onlar da. Iyıkı ozelde yaptırmamısım dedım hatta canım. Yaptırsamda gidecegı yer orasıymıs. On sonuc 3 gundee cıktı kesın sonuc 1 ay surdu benım hatta 40 gun surdu. Ama benım uzayan nadır kısılerdenmis trızomı 10 arastırıldı cunku dr um oyle dedıEvet izmirdeyim gentan formu doldurttular banada gerçi ben nipt testinide gentanda yaptırmıştım
Oyyy askinmmmmbu benim köpeğim küçüçük bişey yavrum
Ay yapma teyzesi kızz minnacık zaten hic sıkıştıırılır mı ooosabırsizlikla bekliyorum sıkıstırark severm haberin olsun dedim istedign gibi sev dedi
aralık gelse de kendi bebeklerimizi sevsek artik ya
Gözün aydın canımKizlar detayli ultrasona girdim bugun cok sukur guzel gecti 23+1 deyim
Evet ogluma bir çöp bile almadim simdi Alisverislerime baslayabilirimGözün aydın canımhersey yolundaysa şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?