- 16 Aralık 2016
- 3.484
- 3.715
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.741
oglumda bizimle gelmisti dogunca kafasi cevresi kacti dedi 33 cm dedim oda kucuk kafali dogmus dediOy onun uzun boyuna kurban olsunlarpeki kafasının 8 gün geri çıkmasını bir şey dedimi? Neden oluyormuş?
Perinatolog kaçta gideceksin aşko?
oh maşallah maşallah rabbim daim etsin kuzumKanka zaten çok çevrem yoktu benim, farklı ülke olduğu için akraba kuzen tarzı çevrem hiç yok, geldiğimde edindiğim arkadaşlarada sonra görüşmedim, birkaç kere görüşelim dediklerin müsait değilim falan diyince sonra onlarda vazgeçti, ama iyiki çıktılar hayatımdan, olanlara çerçeve dışından uzaklaşıp baktığın zaman daha net görüyorsun. Bir tek eşimin ailesiyle iç içeyiz, onlarında dedikodu veya rahatsızlıkla asla işi olmaz herkes kendi yağında kavruluyor
Canım benim de kızımın kalbinde parlaklık görülmüştü. Doktorum fetal yaptık zaten hiç bir önemi yok dedi. Hatta sonraki gittiğimizde baksanıza geçmiş mi diye sorduk gerek yok dedi. Hiç üstünde bile durmuyorgeldim geldim
23+2
doktorun bugun yaklasimi cok guzeldi kızımda asırı hareketliydi tatli birsey yemedim kahvalti yaptm sadece dedgim gibi tuzluda hareket ediyor
goruntu cok net yakalayamadi
kafasi yine geri cikti 8 gun
karni gecen gittigim de 8 gun geriydi bugun 3 gun geri
30 cm boy 559 g
bagırsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal yaptirdign icin onemli degil dedi ama yinede kafama takildi doktorumada attm hic onemli degil fetal normal dedi
burada bagirsakta parlaklik cikan arkadaslrm sizlerin fetal nasil cikmisti ve doktorunuz ne dedi kafama takayim mi?
diyafram henrisi yok el ayak dudak burun kalp beyin omurga hersey cok guzel
uzun boylu zayif dudaklar tam bir kiz bebek dedi
vee plesenta sıkıntı hep bize yine asagi inmis ama doktorum yolu var cikar o yukari dedi
serviks uzunluk 49.3 mm dedi
Canım bence bu biraz hassas bi konu yani sorumluluk almak istememiş olabilir yada gerçekten bakamayacağı için istememiş olabilir. Bana bi arkadaşım tatile gitmeden önce bıraktı tamam bakarım dedim ama çok pişman olmuştum bidaha da bakamam mesela. Belki de böyle bişey yaşadı yada temizlik konusudur dediğin gibi. Anlamadan bence bu konuyu çok büyütme. Hayvanlarda bebek gibi bakıma muhtaç ev sahipleri kadar alışkın değil diğer kişiler haliyle mevcut düzen tamamen bozuluyor.yok canım erkek kardeşime çok alışkın ve çok seviyor oyüzden onlara vermek istedim en güzel o bakar diye ama gelin istemiyormuş ikisininde ayrıca zamanı cok diye onlara vermek istedim iş konusunda ve cocuklarıda yok ayrıca.
ama temizlik hastası diye istemiyor.
bende artık sana yardım edersem dedim acık acık
Canım önemli bir problem çıkmamış ya bu hepsinden güzelgeldim geldim
23+2
doktorun bugun yaklasimi cok guzeldi kızımda asırı hareketliydi tatli birsey yemedim kahvalti yaptm sadece dedgim gibi tuzluda hareket ediyor
30 cm boy 559 g
bagırsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal yaptirdign icin onemli degil dedi ama yinede kafama takildi doktorumada attm hic onemli degil fetal normal dedi
burada bagirsakta parlaklik cikan arkadaslrm sizlerin fetal nasil cikmisti ve doktorunuz ne dedi kafama takayim mi?
vee plesenta sıkıntı hep bize yine asagi inmis ama doktorum yolu var cikar o yukari dedi
Ay sorun olmasın yababylovee canim doktora soyledim vajinada hissediyorum diye kafasi asagidaydi tam olarak yine hissettim kafasiyla asagi ittiriyor resmen hic sorun yok rahim agzida uzun zaten dedi
ayy Allah razi olsun yazdigin icin canimCanım benim de kızımın kalbinde parlaklık görülmüştü. Doktorum fetal yaptık zaten hiç bir önemi yok dedi. Hatta sonraki gittiğimizde baksanıza geçmiş mi diye sorduk gerek yok dedi. Hiç üstünde bile durmuyor
kafa geriliginde sorun gormuyorum dedi daha fazla gerileme olmams gecen haftayla ayni gidiyor yaniCanım önemli bir problem çıkmamış ya bu hepsinden güzelpeki bu geri çıkma durumlari çok büyük sorun muymus bunla alakali ne diyor ?
Plasenta senin yukarı cikmisti sanki yeniden asagi inme durumlari olabiliyor muymus böyle?
Ay sorun olmasın ya
Bu konu çünkü cok stres yapiyor bizde. Aşağı baskı yapmaktan ne keyif alıyor bizim bebisler hic anlamıyorum
Kanka iyi tarafından bakalım koca kafalı olmayacakoglumda bizimle gelmisti dogunca kafasi cevresi kacti dedi 33 cm dedim oda kucuk kafali dogmus dedi
bununda kafasi minnak biraz sorun gorunmuyo dedi
kendi doktorumda olculer daha degisik cikiyor anlamadm hic ama doktorlar kafaya takilcak birsey yok dedi de gel bana anlat
saat 3 bucukta gidicem diger doktorada
sagol canim benimKanka iyi tarafından bakalım koca kafalı olmayacak
ay ciddi bir şey olmamasına çok sevindim aşkımkibar minnak bir kız geliyor, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah diğer doktorda ne diyecek bakalım mutlaka yaz bize
Belki onun makinada hiç fark olmayacak
Iyi canım ya gerilikle ilgili sorun yoksa sıkıntı yokkafa geriliginde sorun gormuyorum dedi daha fazla gerileme olmams gecen haftayla ayni gidiyor yani
kafa yapisi kucuk dedi bebeginiz gayet saglikli keyifle buyutun dedi bugunde asiri pozitifti doktor
plesenta benim inip cikiyor
yazmstm ya sana arada adet sancim oluyor diye o yine plesentadanmis ilk indiginde de oyle olmustum yukari cikti diye asla o aklma gelmedi ama ondan dolayiymis
raporda da koyu siyah bir sekilde belirtmis servikal bolgeye kacmm de die de yazms takip gerektirir diye plesenta takip edilicek zaten sezeryanim da kanama cok olur diye endise ediliyor yapicak birsey yok artik saglikla doguralim da
Oyy darısı vakti zamani dolunca Aralık ayinda bizlerin başına olsun saglikla doguralim büyütelimbugun arkadasim dogum yapti kizi oldu
aksam hastaneye gdiicem gormeye insallahh hemen fotogragta atms bana allahmm o kadar tatli ki sanki kirmizi ruj surmus oyle gelmis
sabırsizlikla bekliyorum sıkıstırark severm haberin olsun dedim istedign gibi sev dediOyy darısı vakti zamani dolunca Aralık ayinda bizlerin başına olsun saglikla doguralim büyütelimgitte bi bebis kokusu al
kuzum sorun yapılcak bişey yok erkek kardeşim bile diyor zor değil bakması diyor ben bakarım dedi o keyfi bi nedenle bakmak istemiyor yapcak bişey yok ama.Canım bence bu biraz hassas bi konu yani sorumluluk almak istememiş olabilir yada gerçekten bakamayacağı için istememiş olabilir. Bana bi arkadaşım tatile gitmeden önce bıraktı tamam bakarım dedim ama çok pişman olmuştum bidaha da bakamam mesela. Belki de böyle bişey yaşadı yada temizlik konusudur dediğin gibi. Anlamadan bence bu konuyu çok büyütme. Hayvanlarda bebek gibi bakıma muhtaç ev sahipleri kadar alışkın değil diğer kişiler haliyle mevcut düzen tamamen bozuluyor.
Canım benim sürekli doktorum perinatolog zaten. Yani her randevum perinatolog ile oluyor ve bu konuya hiç takılmıyor. Senin doktorun da öyle dediyse sen de hiç canını sıkma. Sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza Allahın izniyleayy Allah razi olsun yazdigin icin canim
benim doktorumda ses kaydi atms fetal yaptrdik hic onemli degil diye cumartesi cagirdi yine beni kafaya taktigimi anladiadam hem doktorum hem piskologum
cikinca keyfim kacti biraz eşim hemen al yine basladik deid kizdi bana da arycam simdi adnan hocayi diyosadece kendi doktorumla kafam rahatliyor ya
Sağlıkla gelsin minik kızzgeldim geldim
23+2
30 cm boy 559 g
çok sagol canımSağlıkla gelsin minik kızzparlaklık olayı cihazdan cihaza bile değişebiliyor canım belki başka bir ultrasonda görünmeyecekti bazen olsada kendiliğinden geçebiliyor hamileliğin başında kanama vs olduysa bazı bebekler onu yutuyormuş o da parlaklık yapıyormuş bir sorun yoktur Allahın izniyle içini ferah tut
Evet ya fetal dna yaptırmak çok iyi oluyorçok sagol canım
dedigin hersey olmus olabilir canim Allahtan fetal dna yaptirdim da icim rahat
Hahahaha ay yeni okudum ve sesli güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?