- 16 Eylül 2024
- 5.913
- 5.367
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.781
Yani kuzu bebislerimiz 26.haftada anca 180 günlük oluyor, 6×30=180gün yapar.6.ay 24.haftad bitiyor diye gosteriyor ama bazi tablolarda 26 bazi tabloda 27 hafta hic anlamdm yani
Senin tabloya göre doguma 2 ay mi kaldı24 hafta 6. Ayın son haftası
Yalniz degilsin canım daha bende almadım birseyEvet ogluma bir çöp bile almadim simdi Alisverislerime baslayabilirim
27.hafta da 6.ayı bitiriyorz demek ki ee daha cok varms yaBen doktorumun önerisiyle şunu takip ediyorum canım.
koklarım anca yaAy yapma teyzesi kızz minnacık zaten hic sıkıştıırılır mı oooanca koklayıp bırakılır. Minnoşlar yaa.
Ay amin aminnn bir an önce Aralık gelsin saglikla doguralim sağlıkla büyütelim inşallah. Sornaki randevun kactaydi kuzuu
evet canım biten ay soylenir hafta bazı karisik oluyor her takvimde yaYani kuzu bebislerimiz 26.haftada anca 180 günlük oluyor, 6×30=180gün yapar.
1 ay 30 gün olunca,bebislerimiz de 180 günlük olunca 6 aylık oluyor.
Ama çoğu tabloda mesela 185 günlük bebek 6ay5günlük yazmiyor da 7 ay diyor. Ben sahsen 7.aydan 5 gün almis hamislige 7 aylık hamişim denmesini sacma buluyorum çünkü daha 7 ayı doldurmadi ki
Senin tabloya göre doguma 2 ay mi kaldıcok karıştırıyorlar ya bizim kafalari. Durun hele daha Aralık ayina var 3bucuk ayy
En guzel en heyecanli zamanlara giris yaptik Ben gidip kendim alirim gezmekten hic usenmiyorum allah bir Ona guc veriyorYalniz degilsin canım daha bende almadım birseyiki uc parca seneye yaza giyecegi seyler almistik o kadar.
Ben evden cikamadigim icin erteleyip duruyorum ama artik baslayacagim netten alisverislere
Bide simdi biz mesela hesaplarken 23+6 diyoruz,sonra 24 haftalik olduk diyoruz. Yani arada her haftadan kalma 1 gün oluyor. 23+7 demiyoruz ya.evet canım biten ay soylenir hafta bazı karisik oluyor her takvimde ya
Bende hic ama hic üsenmemmm hicccEn guzel en heyecanli zamanlara giris yaptik Ben gidip kendim alirim gezmekten hic usenmiyorum allah bir Ona guc veriyor
Kuzum haklısın ama işte hamilelik lohusalık gibi bir durum var. 2-3 ay için alabilir bence n'olacak ki. Sağlık sorunu alerjisi falan yoksa. Benim annemler de asla istemezdi ben saygi duyuyorum o konuda. Ama kalıcı olarak da sahiplendirmiyor sonuçtaKanka şimdi kedi köpek meselesi biraz derin,herkes sevebilir ama evinde bakmak istemeyebilir, tüy yada pislikten tiksiniyorlarsa, mesela benim eşimin babası yani kayınbabam, kedi tüyünden ciğerinde kist oluşmuş zamanında ameliyat etmişler ondan sonra hepsinde bir korku var tüye karşı, evde artık asla evcil hayvan istemiyorlar, eşim bayılır köpeğe zamanında iki tane bakmış ama artık evde bakmam anca bahçeli ev olacak bahçeye yine 2 tane alacam diyor. Evde büyüdükçe onları zaptedememiş, jakuzinin falan başlığını yemişler, sauna ağaçlarını kemirmişler. O yüzden hayvan meselesi biraz ince konu, sen alınma onlara gülümmmm
Gelin manyak ya özeti buhahahahahaha kız unutmamıssınasel isim meselemizide dün yine acıldı konusu dedi asel koyarsanız konuşmam sizinle dedi annem devriye girdi yane kv si oluyor gelinin; helebi hamile kal helebi kızın olcağını öğren dedi daha dur belki hep oğlun olcak dedi ondan sonra sustu hicbişey diyemedi
Çok şükür kuzum o kadar sevindim ki şükürler olsun. Bağırsak önemli değildir ya küçücük birsey doktorlar önemli değil diyorsa değildir. Onlar abartıp en kötüyü söyler hep. Güzel kızımıza maşallah diyelim bizgeldim geldim
23+2
doktorun bugun yaklasimi cok guzeldi kızımda asırı hareketliydi tatli birsey yemedim kahvalti yaptm sadece dedgim gibi tuzluda hareket ediyor
goruntu cok net yakalayamadi
kafasi yine geri cikti 8 gun
karni gecen gittigim de 8 gun geriydi bugun 3 gun geri
30 cm boy 559 g
bagırsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal yaptirdign icin onemli degil dedi ama yinede kafama takildi doktorumada attm hic onemli degil fetal normal dedi
burada bagirsakta parlaklik cikan arkadaslrm sizlerin fetal nasil cikmisti ve doktorunuz ne dedi kafama takayim mi?
diyafram henrisi yok el ayak dudak burun kalp beyin omurga hersey cok guzel
uzun boylu zayif dudaklar tam bir kiz bebek dedi
vee plesenta sıkıntı hep bize yine asagi inmis ama doktorum yolu var cikar o yukari dedi
serviks uzunluk 49.3 mm dedi
Kız sende tam görümcesinbenimde cook büyük balkonum var orda bakıyorum temiz havada evi var herşeyi var köpeğimin onlarda baksaydı bahcesinde bakcaklardı yada balkon birde kullanmadıkları bir oda var orayı komple ona hazırlicakdık hatta erkek kardeşimde öyle düşündü.
yane sorun bunlar değil canım olsun ama ben haledicem kendim
Çok sevindim canım benim güzel haberlerle geleceğini biliyordum ama inan ki. Çok şükürgeldim geldim
23+2
doktorun bugun yaklasimi cok guzeldi kızımda asırı hareketliydi tatli birsey yemedim kahvalti yaptm sadece dedgim gibi tuzluda hareket ediyor
goruntu cok net yakalayamadi
kafasi yine geri cikti 8 gun
karni gecen gittigim de 8 gun geriydi bugun 3 gun geri
30 cm boy 559 g
bagırsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal yaptirdign icin onemli degil dedi ama yinede kafama takildi doktorumada attm hic onemli degil fetal normal dedi
burada bagirsakta parlaklik cikan arkadaslrm sizlerin fetal nasil cikmisti ve doktorunuz ne dedi kafama takayim mi?
diyafram henrisi yok el ayak dudak burun kalp beyin omurga hersey cok guzel
uzun boylu zayif dudaklar tam bir kiz bebek dedi
vee plesenta sıkıntı hep bize yine asagi inmis ama doktorum yolu var cikar o yukari dedi
serviks uzunluk 49.3 mm dedi
Ayyy hayalimdeki gibi dudaklarbugun arkadasim dogum yapti kizi oldu
aksam hastaneye gdiicem gormeye insallahh hemen fotogragta atms bana allahmm o kadar tatli ki sanki kirmizi ruj surmus oyle gelmis
her alta vurdugun da kısaldımı diyorum yok masallahi varmiş hala rahim agzi uzunÇok şükür kuzum o kadar sevindim ki şükürler olsun. Bağırsak önemli değildir ya küçücük birsey doktorlar önemli değil diyorsa değildir. Onlar abartıp en kötüyü söyler hep. Güzel kızımıza maşallah diyelim bizbir de o nasıl serviks uzunluğu ayrıca ya upuzun süper
Yapay zekanın tablosu o hazırladıYani kuzu bebislerimiz 26.haftada anca 180 günlük oluyor, 6×30=180gün yapar.
1 ay 30 gün olunca,bebislerimiz de 180 günlük olunca 6 aylık oluyor.
Ama çoğu tabloda mesela 185 günlük bebek 6ay5günlük yazmiyor da 7 ay diyor. Ben sahsen 7.aydan 5 gün almis hamislige 7 aylık hamişim denmesini sacma buluyorum çünkü daha 7 ayı doldurmadi ki
Senin tabloya göre doguma 2 ay mi kaldıcok karıştırıyorlar ya bizim kafalari. Durun hele daha Aralık ayina var 3bucuk ayy .
Canım bu dahada iyi bir haber nerde 8 gün nerde 2 gün, görüyormusun perinatolog ne kadar farkettiriyor, kendine kuruntu yapma lütfen, çok şükür her şey yolunda, emin ol sıkıntılı durum olsa acımadan söylüyorlar. Tadını çıkarkızlar ciktim
kafa olcusu sadece 2 gun fark etti 2 haftaya kadar normal dedi takip gerektirir dedi
karin cevresi 1 gun fark etti kilo aldigi icin o onemli degil boy ayni cikti
hafif parlakligi bu doktorda gordu ama onemsiz dedi baska bulgu yok ve fetal dna normal dedi
plesenta rahim agzini kapamamis ama yakin duruyor 28.haftaya kadar cikma ihtimali var dedi zaten sezeryan olucksın plesentada yapisiklik gorulmuyor dedi ki zaten bi asagi bi yukari takiliyor
sabah ki gibi harekli degildi pasta yemistim keske yemeseydim
karnimi deşti resmen bakarken
diyafram henrisi kesin yok ama takip gerektirir dedi ve doktorum her hafta bakiyor zaten
el ayak parmaklari saymaya calisirken baya bastırdi karnima hareket etmiyor diye ama sayabildi
bana benziyor gordugumz kadariyla
agiz burun çene ayni ben
vefat eden kjzmda da oyleydi oglumda da oylr alın goz kafa yapisi esime benziyor hep cocuklarimin
parlaklik icin icim rahat kafaya takmadm ama kafa geriligine istemsizce takiliyorum sanki ya
mikrosefali de korkuyorum onun icinde cok geri olmasi lazim ve ilerleyen haftalarda ona teshis koyuluyormus Aman Allahim korusun insallah
habire netten birseylere bakip kafama taktm bakmaz olaydm
doktorlara guvenip bekliycem artik cumartesi bakalm kendi doktorum nasil olcucek
bende haberler bu kadR
suyum gayet iyimis
ama bana biraz fazla su ic dedi hic sormadimda niye oyle soyledi diye
2 hafta oncesine kaDr gunde 4 lt iciyodum bu aralar hic su icesim gelmiyor az iciyordum 2.5 lt ic 4 de cok fazla dedi
benden bu kadar yani araftayım hala kafasinin olcusu 3 4 gun toparlasa rahatliycam da bakalm artik
En guzel en heyecanli zamanlara giris yaptik Ben gidip kendim alirim gezmekten hic usenmiyorum allah bir Ona guc veriyorYalniz degilsin canım daha bende almadım birseyiki uc parca seneye yaza giyecegi seyler almistik o kadar.
Ben evden cikamadigim icin erteleyip duruyorum ama artik baslayacagim netten alisverislere
öyle yaparsın canım sağlıklı dogsunlardaBende hic ama hic üsenmemmm hiccc
Ama ameliyatlı olduğum icinn bazı seyler böyle olmak durumundasağlık olsun. Bende bebisim dogunca bircok seyini magaza gezip onunla alırım. Ilk ihtiyaclarini da netten alırım yeterki saglikla vaktinde dogsun daa
kız ne görümcelik gördün bu yazdıklarımdaKız sende tam görümcesinneyse ki benim görümcem yok
Kuzum benim boş odam olsa da buna eşim ve kız kardeşi karar veremez. Benim ne düşündüğüm önemli. Evimin düzeni vs kadın bilir istediği gibi döşer falan. Empati kurduğum zaman yanlış anlama ama geline hak verdim ben. Çok isteseydi onlar de sahiplenir bakardı. Önyargılı olmamak lazım. Böyle görümcelik yapma kızz. Dünya hali bak yarın öbürgün doğum yapacağız bizlerin daha çok desteğe ihtiyacı olacak belkide.Beklentin olmasa da büyük konuşma hiçbir zaman derim ben
Köpek geçmişi var yanikız ne görümcelik gördün bu yazdıklarımda
asla yapmadık bu arada ilk kez bişey istedim ben asla rahatsız etmeyiz onları ailecek ve ben kızımın ismini asel istiyorum dedim koyarsanız konuşmam dediğinde bile sesimi cıkarmadım biz ailecek hep susarız gelin kendini kötü hissetmesin diye
hani yazdın ya dünya hali desteğe ihtiyacın olcak diye kız zaten ilk kez desteğe ihtiyacım var ama sadece bu konuda
Bu arada çok istedi kendisi aldı birtane yavru köpek, herkez bakamazsın dedi etrafında dinlemedi yok ben istiyom dedi ve sırf hevesi bittiği için ertesi gün geri verdi köpeği
kuzum beni tanısaydın anlardın ben kimseden kolay kolay bişey istemem ve evimde kendi halimde bir insanım ama boşverin ben sizlere içimi dökmek icin yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?