Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar ben cilek doğradım sonra elimi yıkadım yüzümü kaşıdım bişey olmaz demi
Bebeğin çilek kadar tatlı olcak kanka

Gecen bir tanidigimla konustukta cilek ye bol bol dedi bana bende sen gibi ama yemeyin diyolar dedim. Ben cok yedim ogluma hamileyken dedi cok faydaliymis dedi. Oglu su an mühendis bilemedim

Gecen bir tanidigimla konustukta cilek ye bol bol dedi bana bende sen gibi ama yemeyin diyolar dedim. Ben cok yedim ogluma hamileyken dedi cok faydaliymis dedi. Oglu su an mühendis bilemedim
Kanka çilek ciğer çıplak elle ellersen kesersen bebekte leke oluyor efsanesi var ya bence ondan sordu suuuduru68

İnanıyor musun kanka öyle şeylere
kanka bu eskiler hep öyle diyor nebiliym

yaa teyzoşuu
kız ana neler var hayatta hemen devam doğrayıp yiyorum
Kanka çilek ciğer çıplak elle ellersen kesersen bebekte leke oluyor efsanesi var ya bence ondan sordu suuuduru68
evet oda varmış bu eskiler haklı mı haksız mı cözemedim?

Kızlaar haftasonu olmasına rağmen maşallah bugün pek aktifsiniz
Ben şöyle bişey yaşadım normalde ben ayaktayken bebişi hiç hissetmiyorum bugün çok komik bişey oldu mutfakta kurabiye yapıyordum mikseri çalıştırdım ve bebişim 4-5 kere vurdu ben bir an nolduğunu anlamadım sonra dan anladım şapşik mikserin sesinden irkildi muhtemelen bir gülme tuttu beniiii, karnımı sevdim oğlumm güvendesin korkma diye sonra durdu yavruşum yaa artık dışarıdaki sesleri de net duyuyorlar anladığım kadarıyla. Çok tatlı bir andı ya

Kızlar iki sorum var. Sling mi kanguru mu tercih edeceksiniz ? Ve marka öneriniz var mı ? En iyi markalara bile kötü yorum yapan, ergonomik değil diyenler olmuş. Slingler daha sağlıklı galiba ? Bilen, tecrübe eden var mı acaba ?
İkincisi de anne yanı park yatak düşünüyorum. Ahşap beşiğimi de oturduğum odada falan kullanırım dedim. Anne yanı park yatakta marka özellik vs tavsiye edebilecek olanınız varsa çok mutlu olurum

Canım ben daha önce de yazmıştım ilk aylarda sling, 3-4 ay sonrası kanguru. Çünkü yenidoğanda kanguruyu baş desteği konusunda yeterli ve sağlıklı bulmuyorum. Bazı modellerde baş desteği var ama yine de doktorlar çok önermiyor. Sling olarak ilays aldım bu modeli. Kanguru olarak ergobaby omni alacağım

Ya yerim ben onu bu haftalarda dışardan ani seslere tepki verebiliyorlarmış aşkım

Sling beni korkutuyor ya yapamam gibi geliyor sanki kanguru ergobaby neden tercih ettin aşkım bende daha araştırmadım doğduktan sonra bakarım diye, babyjörn övüyorlar ama ben daha karşılaştırma yapmadım

Ya yerim ben onu bu haftalarda dışardan ani seslere tepki verebiliyorlarmış aşkım
Ay evet çok bariz hissettim yaa aşırı güldüm ama şapşik oğlum dünde sesli kitap okudum onda da tepki verdi artık karşılıklı anlaşıyoruz bebişimle bu arada emzirmeyle ilgili eğitim almayı düşünen var mı kızlar? Doğum yapanlardan duyduğuum kadarıyla emzirme biraz zorluyormuş ilk zamanlar nasıl bir eğitim almak gerekir acaba ya

Teşekkür ederim canım şimdi kışın doğacaklar ya, Eskişehirdeyim ben, doğduktan sonraki ilk 3-4 ay dışarı çok çıkarmayı planlamıyorum aşırı soğuk olacağı için. Gene de slinge ihtiyacım olur mu peki sence ? Yani ev içinde de sürekli ayakta olup onu takar mıyız ki

Sling beni korkutuyor ya yapamam gibi geliyor sanki kanguru ergobaby neden tercih ettin aşkım bende daha araştırmadım doğduktan sonra bakarım diye, babyjörn övüyorlar ama ben daha karşılaştırma yapmadım
Yaparız kuzu ya alışırız yani, nedense bana sıcacık hissettiriyor sling ben de henüz kanguruyu almadım ama kesinim bu markada bak sen de

Eklentiler

• 1000130911.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 14
annabelica verdi ya eğitim kanka kahverengi yerinin full sokun dedi
Şaka bir yana ben salı gittiğimde konuşacam bunu gebe okulu olayında oluyor mu öyle şeyler?
Benimde bu gün kitaplarım geldi bebeğe aldıklarım. Pazartesi başlayacam okumaya 24 hafta oluyoruz

Yaaa canım Eskişehir, 2. memleketim diyorum oraya orada okudum ben ve eylül ayında okulun ilk günü ağlayarak yarı yoldan dönmüştüm burası çok soğuk ben yaşayamayacağım burada diye sonra mezun olunca da bırakamadım atanana kadar canım ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bence sling evde iş yaparken daha kullanışlı dışarıya göre

Yaparız kuzu ya alışırız yani, nedense bana sıcacık hissettiriyor sling ben de henüz kanguruyu almadım ama kesinim bu markada bak sen de
Aşko 4 yaşa kadar oturtan varmı acaba kanguruda merak ettim, görümcemin kızı 4 yaşında hanzo benle aynı boyu onu düşünemedim şu an kanguruda
aşkım slingde yamulur bir yerine zarar veririm diye korkuyorum

Ben alacağım canım aslında bir tane buldum ama fiyatı yüksek gibi geldi 7.500 TL araştırmadığım için de piyasa böyle mi bilmiyorum ama doktorum ben sana öneride bulunurum dedi onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…