- 10 Haziran 2024
- 1.717
- 2.149
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.801
evet canım hevesdi bir günde bittiKöpek geçmişi var yani
O zaman ayıp etmiş kanka, Aseli iki kere koyman lazım Asel Asel diye 2 isimevet canım hevesdi bir günde bitti
Yapay zekaya olan güvenimiz son zamanlarda epey sarsıldı zatenYapay zekanın tablosu o hazırladı
İşte her kova ayrı bir cins oluyor. Seninki de böyle denk gelmişKız benim koca kova kampa tatile vs. gidiyoruz ya 2 gün için 10 günlük eşya koyar ya lazım olursa diyebu nasıl kova
canim 2 gun derken burda 6 gun geri cikti radyologda 8 gun o yuzdeb 2 gun fark etti yazdımCanım bu dahada iyi bir haber nerde 8 gün nerde 2 gün, görüyormusun perinatolog ne kadar farkettiriyor, kendine kuruntu yapma lütfen, çok şükür her şey yolunda, emin ol sıkıntılı durum olsa acımadan söylüyorlar. Tadını çıkarminik kafalı kızımız ilerleyen günlerde yakalar zaten
hahahahhaha ahiretlikim yaO zaman ayıp etmiş kanka, Aseli iki kere koyman lazım Asel Asel diye 2 isim
Benım kocamda kova ve o kadar sanslı oldıgımu hıssedıyorum kı ben başak o kova. Hayat onun enerjısıyle guzel . Tersi siniri berbat ama dogal hali harika bisiKız benim koca kova kampa tatile vs. gidiyoruz ya 2 gün için 10 günlük eşya koyar ya lazım olursa diyebu nasıl kova
Canım bak daha güzel seyler söylemiş. Katılıyorum ki her zmaan perinatologlar bambaska bir göz yani kadın doğumculardan vs cok farklı. Sevindimmm senin içinkızlar ciktim
kafa olcusu sadece 2 gun fark etti 2 haftaya kadar normal dedi takip gerektirir dedi
karin cevresi 1 gun fark etti kilo aldigi icin o onemli degil boy ayni cikti
hafif parlakligi bu doktorda gordu ama onemsiz dedi baska bulgu yok ve fetal dna normal dedi
plesenta rahim agzini kapamamis ama yakin duruyor 28.haftaya kadar cikma ihtimali var dedi zaten sezeryan olucksın plesentada yapisiklik gorulmuyor dedi ki zaten bi asagi bi yukari takiliyor
sabah ki gibi harekli degildi pasta yemistim keske yemeseydim
karnimi deşti resmen bakarken
diyafram henrisi kesin yok ama takip gerektirir dedi ve doktorum her hafta bakiyor zaten
el ayak parmaklari saymaya calisirken baya bastırdi karnima hareket etmiyor diye ama sayabildi
bana benziyor gordugumz kadariyla
agiz burun çene ayni ben
vefat eden kjzmda da oyleydi oglumda da oylr alın goz kafa yapisi esime benziyor hep cocuklarimin
parlaklik icin icim rahat kafaya takmadm ama kafa geriligine istemsizce takiliyorum sanki ya
mikrosefali de korkuyorum onun icinde cok geri olmasi lazim ve ilerleyen haftalarda ona teshis koyuluyormus Aman Allahim korusun insallah
habire netten birseylere bakip kafama taktm bakmaz olaydm
doktorlara guvenip bekliycem artik cumartesi bakalm kendi doktorum nasil olcucek
bende haberler bu kadR
suyum gayet iyimis
ama bana biraz fazla su ic dedi hic sormadimda niye oyle soyledi diye
2 hafta oncesine kaDr gunde 4 lt iciyodum bu aralar hic su icesim gelmiyor az iciyordum 2.5 lt ic 4 de cok fazla dedi
benden bu kadar yani araftayım hala kafasinin olcusu 3 4 gun toparlasa rahatliycam da bakalm artik
Ay sizin söylediğiniz sanki aslan burcu kızlarBenım kocamda kova ve o kadar sanslı oldıgımu hıssedıyorum kı ben başak o kova. Hayat onun enerjısıyle guzel . Tersi siniri berbat ama dogal hali harika bisio da biyere giderken 10 gunluk sey alır sonra da pisman olur 2. Ye yapmaz dırekt bana bırakır
Ayyynen canım sağlıkla Aralikta bir dogsun bebisim. Ben ilk bir ayı falan gectikten sonra alır çıkarım alışverişeEn guzel en heyecanli zamanlara giris yaptik Ben gidip kendim alirim gezmekten hic usenmiyorum allah bir Ona guc veriyor
öyle yaparsın canım sağlıklı dogsunlardakışın dogucaklar yazında toparlanırlar gezersiniz rahat rahat
Askım erkolarda burc uymuyo ya benım esımde aslında değişik her teldenAy sizin söylediğiniz sanki aslan burcu kızlareşim canlandı gözümün önünde
Aşkım ben yanlış anlamışım 2 gün fark var dedi sandım, 6 gün yinede çok değil kanka rahat ol relaxız sakinizcanim 2 gun derken burda 6 gun geri cikti radyologda 8 gun o yuzdeb 2 gun fark etti yazdım
2 haftaya kadar da normal dedi
kapatir arayi insallah cok fark yok bakalm en azindan 2 hafta degil
oyle yapmam lazim saglikli ilerlemek icin yoksa internet kafayi yedirtir gercektenCanım bak daha güzel seyler söylemiş. Katılıyorum ki her zmaan perinatologlar bambaska bir göz yani kadın doğumculardan vs cok farklı. Sevindimmm senin için
Ya Allah aşkına arastirma yaa. Bak arastirdikca hic olmayacak seyler kafanda kuruyorsun. Ben bıraktım artik araştırmayı mesela. Sadece yeni haftaya baslayinca haftami okuyorum geciyorum. Lütfen sende sadece bunu yap
Valla canım kesınlıkle evet internete kalsa benim cocugum neler neler hastasıydı. Sımdı asla bakmıyorum hatta burada karamsarlık ıceren mesajları bıle okumuyorum ınankı etkılıyor o yuzden ıyı dusunmek gerek ve gun cok degıl bence de panık yapılcak bısey yokoyle yapmam lazim saglikli ilerlemek icin yoksa internet kafayi yedirtir gercekten
Aslan burcu bir vatandaş olarak burda aslan burcu insanlara hakaret mi var bi öğrenebilir miyim. Sen bizim yelemizi yeAy sizin söylediğiniz sanki aslan burcu kızlareşim canlandı gözümün önünde
Kesinlikle öyle. Ya normal zamanda bile burun kanamasi yaziyorsun burun ameliyatına kadar gidiyor ucu.oyle yapmam lazim saglikli ilerlemek icin yoksa internet kafayi yedirtir gercekten
Ayy cok sasırdım aslanlar relax olur dkye bılıyodum kuzu ablam aslanAslan burcu bir vatandaş olarak burda aslan burcu insanlara hakaret mi var bi öğrenebilir miyim. Sen bizim yelemizi ye
Aşko ablan benim yaşadıklarımı yaşasa kükreye kükreye gezerdiAyy cok sasırdım aslanlar relax olur dkye bılıyodum kuzu ablam aslansen baya pimpiriksin ya
Kanka asla ve aslaAslan burcu bir vatandaş olarak burda aslan burcu insanlara hakaret mi var bi öğrenebilir miyim. Sen bizim yelemizi ye
Benim kocamda çok relaxAyy cok sasırdım aslanlar relax olur dkye bılıyodum kuzu ablam aslansen baya pimpiriksin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?