Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
canim 2 gun derken burda 6 gun geri cikti radyologda 8 gun o yuzdeb 2 gun fark etti yazdım
2 haftaya kadar da normal dedi
kapatir arayi insallah cok fark yok bakalm en azindan 2 hafta degil

Kız benim koca kova kampa tatile vs. gidiyoruz ya 2 gün için 10 günlük eşya koyar ya lazım olursa diye bu nasıl kova
Benım kocamda kova ve o kadar sanslı oldıgımu hıssedıyorum kı ben başak o kova. Hayat onun enerjısıyle guzel . Tersi siniri berbat ama dogal hali harika bisi o da biyere giderken 10 gunluk sey alır sonra da pisman olur 2. Ye yapmaz dırekt bana bırakır

Canım bak daha güzel seyler söylemiş. Katılıyorum ki her zmaan perinatologlar bambaska bir göz yani kadın doğumculardan vs cok farklı. Sevindimmm senin için
Ya Allah aşkına arastirma yaa. Bak arastirdikca hic olmayacak seyler kafanda kuruyorsun. Ben bıraktım artik araştırmayı mesela. Sadece yeni haftaya baslayinca haftami okuyorum geciyorum. Lütfen sende sadece bunu yap

Ay sizin söylediğiniz sanki aslan burcu kızlar eşim canlandı gözümün önünde

Ayyynen canım sağlıkla Aralikta bir dogsun bebisim. Ben ilk bir ayı falan gectikten sonra alır çıkarım alışverişe minigim benimm.

canim 2 gun derken burda 6 gun geri cikti radyologda 8 gun o yuzdeb 2 gun fark etti yazdım
2 haftaya kadar da normal dedi
kapatir arayi insallah cok fark yok bakalm en azindan 2 hafta degil
Aşkım ben yanlış anlamışım 2 gün fark var dedi sandım, 6 gün yinede çok değil kanka rahat ol relaxız sakiniz

oyle yapmam lazim saglikli ilerlemek icin yoksa internet kafayi yedirtir gercekten

oyle yapmam lazim saglikli ilerlemek icin yoksa internet kafayi yedirtir gercekten
Valla canım kesınlıkle evet internete kalsa benim cocugum neler neler hastasıydı. Sımdı asla bakmıyorum hatta burada karamsarlık ıceren mesajları bıle okumuyorum ınankı etkılıyor o yuzden ıyı dusunmek gerek ve gun cok degıl bence de panık yapılcak bısey yok

Kesinlikle öyle. Ya normal zamanda bile burun kanamasi yaziyorsun burun ameliyatına kadar gidiyor ucu.
Hele simdi hamileyiz orda yazanlarin tek yaptigi bizi üzüp strese sokmak. Hic bi faydasi yok yani.

Ayy cok sasırdım aslanlar relax olur dkye bılıyodum kuzu ablam aslan sen baya pimpiriksin ya
Aşko ablan benim yaşadıklarımı yaşasa kükreye kükreye gezerdi
Ben cok mükemmelliyetci bir yapiya sahibim. Relax olmak bence bu yapıya cok aykırı. Tabi yukseleni de etkiliyor olabilir. Benim yükselenim de Aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…