Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çalışıyorum maalesef ama kendimi zorlamıyorum, ilk üç ay olabiliyor diye okudum bende umarım ki öyledir canım zaten damla damla ama her gün görüyorum her şey allahtan ve her şey olacağına varır dua ediyorum sadece

Eger devam ederse doktorundan istirahat raporu yazmasini isteyebilirsin belki en azindan cuma ve haftasonu da dinlenip daha hizli toparlarsin umarim sonunda saglikla kucagimiza aliriz, yol uzun ve taşlı malum kolay bi surec degil, sonu guzel olsun

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Asla amacım sizi üzmek degildi kusura bakmayın gerçekten.. kahverengi lekelenme ise de korkmayi gerektirecek birsey degil diye hep söylüyor doktorlar. Ilk 8 hafta normal kabul ediliyor yerlesme süreçlerinden dolayi demisti bana dr. Bende de olmustu çünkü.

Ayy bebişim beni çok yoruyor. Midem bulanıyor gibi böyle bir hazımsızlık, sürekli bastırmak için bir şey yiyorum ama sürekli bir hazımsızlık hakim. ne zaman geçecek bunlar ?
aynı şekilim şuan hazmedemiyorum yediklerimi yarın miğde koruması kullanmaya başlicam hamilelere özel istedim başka türlü olmaz belli

Canım bende vajınal muayene yaptırdım hemde ilkini o sekilde yaptı haftası erken diye ve ilk kalp atısını da vajınal dinledik. Ben dr lara güveniyorum kac senelik doktorlar. İçin rahat olsun. Lütfen sagdan soldan duyumlarla iç karartmayalım

Canım ben de kızımda kahverengi lekelenme yaşadım. Progestan kullanmıştım ama doktor verirken demişti ki biraz da plasebo etkisi var açıkçası bu ilacın diye. Sağlıksız bir gebelikse zaten progestan kullanarak düşüğü engelleyemeyiz demişti. Sonuçta düşüğün en büyük sebebi bebeğin sağlıksız olmasi. Ama lekelenme kanama durumlarında doktor da bişey yapmadi denmesin diye herkese verilip geçiliyor bu ilaç dedi. Aslinda düşük riskinin sebebi progestan eksikligi değilse çok da anlamlı gelmiyor bana da. Ama bir ihtimal riskin sebebi buysa kullanmak mantıklı. Fazlası da zararsız o yüzden herkese verip geçiyor doktorlar. Ama atıyorum düşük riski bebekteki kromozomal bozukluksa veya annede kronik hastalık olması falansa bu ilaç elbette fayda etmez. O sebeple doktorun progestan vermediyse bir bildiği de vardır bence. Sen kafanı rahatlat. Bunlar çok normal. Hatta ablam ikinci gebeliginde bildiğin adet görür gibi kanamalar yaşadı. Çok büyük bir kanama alanı vardı. Ama kızı şimdi 11 yaşında. Oluyor bunlar yani sakin kal biraz. Bir arkadaşım da 13 haftalık hamile şu an. İlk 10 haftası hep kanama yaşadı. Sonra durdu kanamaları. Gayet iyi gidiyor gebeliği. Vajinal ultrasonla hiç ilgisi yok lekelenmenin yukarida da yazdım bu konuda. İlişkiye girmek bile serbest sonuçta. Hadi ilişkiye girmiyoruz diyelim bir çok kadın vajinal fitil şeklinde progestan kullanıyor gebelikte. O kadar derinlere itiliyor ki parmakla o fitil. Vajinal ultrason 1-2 cm cihazın ucuyla bakılan bişey. Yani mantıken mümkün değil bebeğe zararı olması. Özetle yaşadıgin şey çok normal ve bence bebeğin sağlıklı. İçin rahat etmiyorsa da başka bir doktordan randevu alıp muayene ol istersen

Arkadaşlar mide bulantısı için B6 vitamini kullanın diyorlar benim de kullandgim magnezyum ve metil folat içinde b6var hatta magnezyumu 2aydan fazla kullanıyorum sadece aciktigimda midem bulanıyor belki onun etkisi olmuştur siz de bı deneyin bence vitaminin zararı olmaz sonucta

Kizlar antibiyotigi ictim inşallah olumsuz bir etki görmem bende bebegimde. Kafamda kırk tilki ile de olsa en sonunda dogru olanin icmek oldugunu düşünüp içtim.
Insallah olumsuz bir durum olmaz

Kizlar antibiyotigi ictim inşallah olumsuz bir etki görmem bende bebegimde. Kafamda kırk tilki ile de olsa en sonunda dogru olanin icmek oldugunu düşünüp içtim.
Kalbini ferah tut canım benim yiyecek ekmeği varsa karnını taşlara vursan o bebeğe bse olmaz Allah'ın izniyle

Canım sen sağlık ocağınıda soracaktın bu gün antibiyotik için, onlar ne dedi

Kalbini ferah tut canım benim yiyecek ekmeği varsa karnını taşlara vursan o bebeğe bse olmaz Allah'ın izniyle
Insallah canim benim inşallah.. birkac doktordan ve eczacidan bilgi aldik gebelikte kullaniliyor dediler. Şifa niyeti ile ictim. İnşallah faydasi olur hersey güzel olur. Teşekkür ederim destegin icin

Canım sen sağlık ocağınıda soracaktın bu gün antibiyotik için, onlar ne dedi
Sordum kuzum doktor direkt kendisi konustu kadin dogum doktoru verdiyse suphe duymana gerek yok kullanabilirsin bende gebe hastalarima ihtiyac halinde yaziyorum bu ilactan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…