Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kanka asla ve asla aslanlar candır. yanında daha az eşya götürürseler dahada candır
Aşko sen aslansan sana büyük bebek çantası şart oldu
tabi candır hayatınızda bir aslan olmalı. Modu çabuk düşer gibi durur ama bir anda ortamın enerjisini yine gariban aslan yükseltir
Bazen yoruluyorum bu durumdan
Ya galiba bende ufak bir valizle devam edicem bebek cantasi niyetine

Mutluluğunuz daim olsun canım yaşasın kovalar

Evet kanka o çok zor ya, yukarda kızların dediği gibi evlat gibi oluyor, teyzem baktı kedi ondan biliyorum, sorumluluğu hevesten çok daha büyük
evlat gibi benim elimde büyüdü yavrum evi bile var yavrumun bakın

Eklentiler

• IMG_1325.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 39
Bende aynı şekilde eğitim araştırmada yaptırdım hangi doktora yaptırmıştın canım

Aşko ablan benim yaşadıklarımı yaşasa kükreye kükreye gezerdi
Ben cok mükemmelliyetci bir yapiya sahibim. Relax olmak bence bu yapıya cok aykırı. Tabi yukseleni de etkiliyor olabilir. Benim yükselenim de Aslan
Onunda yukselen aslan askım ama kebdısı sogukkanlı ve krız yonetımı cok ıyı o da cok zor seyler yasadı maalesef sımdı ıkısıde cok ıyı

Mehmet hoca yaptı canım Çiğli eğitim arastırma. Tek perinatolojı zaten
Anladım canım darısı başıma inşallah kaybetme korkusu ile aşırı stresliyim dışardan müdahale ettirmek beni çok strese soktu. Aslında çok soğukkanlıyımdır ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadımlarımı yaşadıkça kendimi tanıyamaz oldum

Onunda yukselen aslan askım ama kebdısı sogukkanlı ve krız yonetımı cok ıyı o da cok zor seyler yasadı maalesef sımdı ıkısıde cok ıyı
Canım normal zamanlarda bende tam anlattığın gibiydim. Hamilelik beni evham sahibi yapti. Aslinda bu evhamlarin da sebebi benim gecmiste yaşadığım tecrübeler. O nedenle bazı seyler elimde olmuyor.
Yoksa dedigin gibi en zor anlarda bile aklımla hareket ederim. Kriz yönetimi konusunda ayni anda bircok kisiyi sakinlestirip olayi normallestiririm vs vs.
Simdi isler biraz karışık oldugu icin bir tık evhamlıyım ve bunu da normal görüyorum ya. Yaşadıklarımı az cok biliyorsunuz.
Ki buna ragmen evde beni bir görseniz yine etrafimdakileri ben sakinlestiriyorum ferahlatiyorum
Sadece burada sizinle ayni haftalardayiz ve bazi arkadaslarla ayni seyleri yaşıyoruz diye bu kadar detaylı paylasiyorum. Yoksa sizle konustugum 1 cümleyi reel de kimse ile konusup onlari stresli oldugumdan haberdar etmiyorum.

Iste yine bir kriz yönetimi ornegi daha oldu
Ablacığına da gecmisler olsun her ne yasadiysa. Biz güçlü kadinlariz.. her çıkışın bir inisi olacaktir elbet

Canım ben 3 gun yataktan kalkmadım hıc sonra normal yasantıma devam ettım ama agrım sızım yoktu sadece regl olacakmısım gıbı bır hıs vardı onuda hemen dr sormustum normal demıstı kanama ve su gelmedıgı surece endıselenme demıstı

Canım cok normal. Çünkü amniyosentez guvenilir doktorlar tarafindan yapıldığı müddetçe korkulacak birsey degil ama internet derya deniz bi yaziyorsun neler neler cikiyor. Cok normal bunlari yaasaman yani.
Her hamilelik digerinden farklim ayni anne ayni beden ama yeni bir hayat büyüyor herseyi bambaska oluyor.
Kendine yüklenme. Cok normal hissettigin hersey

Gerçekten çok güçlüyüz amniyosentez için yatınca doktorlar eşimi çıkartmak istediler erkekler inanılmaz dayanıksız her şeye bayılıyorlar fenalaşıyorlar eğer doğumu erkekler yapıyor olsaydı nüfus yarı yarıya azalırdı dediler..:)

Evet o ağrı var bende sürekli doktoru arıyorum kafamda kuruyorum saçma sapan olduğunu bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…