- 18 Temmuz 2022
- 6.496
- 11.004
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.821
Bu işleri değiştirir. En sinir olduğum şey bir heves sahiplenip sonra hevesi geçip bırakmakKöpek geçmişi var yani
Kanka asla ve aslaaslanlar candır. yanında daha az eşya götürürseler dahada candır
Aşko sen aslansan sana büyük bebek çantası şart oldu
Mutluluğunuz daim olsun canımBenım kocamda kova ve o kadar sanslı oldıgımu hıssedıyorum kı ben başak o kova. Hayat onun enerjısıyle guzel . Tersi siniri berbat ama dogal hali harika bisio da biyere giderken 10 gunluk sey alır sonra da pisman olur 2. Ye yapmaz dırekt bana bırakır
Benim de yükselenim aslan ama hiç bilmiyorum özellikleriniAy sizin söylediğiniz sanki aslan burcu kızlareşim canlandı gözümün önünde
Evet kanka o çok zor ya, yukarda kızların dediği gibi evlat gibi oluyor, teyzem baktı kedi ondan biliyorum, sorumluluğu hevesten çok daha büyükBu işleri değiştirir. En sinir olduğum şey bir heves sahiplenip sonra hevesi geçip bırakmak
bende gercekten icten istiyor sanmıştım ama bir heves miş çok üzülüyom böyle şeylere.Bu işleri değiştirir. En sinir olduğum şey bir heves sahiplenip sonra hevesi geçip bırakmak
Bilme kanka bilmemen daha böyle devamkeBenim de yükselenim aslan ama hiç bilmiyorum özelliklerini
evlat gibi benim elimde büyüdü yavrum evi bile var yavrumun bakınEvet kanka o çok zor ya, yukarda kızların dediği gibi evlat gibi oluyor, teyzem baktı kedi ondan biliyorum, sorumluluğu hevesten çok daha büyük
Bende aynı şekilde eğitim araştırmada yaptırdım hangi doktora yaptırmıştın canımBende nıptı kendım gentanda yaptırmıstım. Amnıyosentezı arastıema hastanesınde yaptırdım. Meger gentan da toplanıyprmus onlar da. Iyıkı ozelde yaptırmamısım dedım hatta canım. Yaptırsamda gidecegı yer orasıymıs. On sonuc 3 gundee cıktı kesın sonuc 1 ay surdu benım hatta 40 gun surdu. Ama benım uzayan nadır kısılerdenmis trızomı 10 arastırıldı cunku dr um oyle dedı
Küçük bebekli ve koca köpekli reels’lara bayılıyorum ya, korumacı oluyorlar, başucunda falan oturmaları inanılmaz hoşuma gidiyorevlat gibi benim elimde büyüdü yavrum evi bile var yavrumun bakın
Onunda yukselen aslan askım ama kebdısı sogukkanlı ve krız yonetımı cok ıyıAşko ablan benim yaşadıklarımı yaşasa kükreye kükreye gezerdi
Ben cok mükemmelliyetci bir yapiya sahibim. Relax olmak bence bu yapıya cok aykırı. Tabi yukseleni de etkiliyor olabilir. Benim yükselenim de Aslan
Sagol askım ıyoko varsınız canım kovalarMutluluğunuz daim olsun canımyaşasın kovalar
evet en sadık arkadaşım dibimdem ayrılmazKüçük bebekli ve koca köpekli reels’lara bayılıyorum ya, korumacı oluyorlar, başucunda falan oturmaları inanılmaz hoşuma gidiyorresmen arkadaşı oluyor bebeğin
Mehmet hoca yaptı canım Çiğli eğitim arastırma. Tek perinatolojı zatenBende aynı şekilde eğitim araştırmada yaptırdım hangi doktora yaptırmıştın canım
Anladım canım darısı başıma inşallah kaybetme korkusu ile aşırı stresliyim dışardan müdahale ettirmek beni çok strese soktu. Aslında çok soğukkanlıyımdır ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadımlarımı yaşadıkça kendimi tanıyamaz oldumMehmet hoca yaptı canım Çiğli eğitim arastırma. Tek perinatolojı zaten
Canım normal zamanlarda bende tam anlattığın gibiydim. Hamilelik beni evham sahibi yapti. Aslinda bu evhamlarin da sebebi benim gecmiste yaşadığım tecrübeler. O nedenle bazı seyler elimde olmuyor.Onunda yukselen aslan askım ama kebdısı sogukkanlı ve krız yonetımı cok ıyıo da cok zor seyler yasadı maalesef sımdı ıkısıde cok ıyı
Canım ben 3 gun yataktan kalkmadım hıc sonra normal yasantıma devam ettım ama agrım sızım yoktu sadece regl olacakmısım gıbı bır hıs vardı onuda hemen dr sormustum normal demıstı kanama ve su gelmedıgı surece endıselenme demıstıAnladım canım darısı başıma inşallah kaybetme korkusu ile aşırı stresliyim dışardan müdahale ettirmek beni çok strese soktu. Aslında çok soğukkanlıyımdır ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadımlarımı yaşadıkça kendimi tanıyamaz oldum
Canım cok normal. Çünkü amniyosentez guvenilir doktorlar tarafindan yapıldığı müddetçe korkulacak birsey degil ama internet derya deniz bi yaziyorsun neler neler cikiyor. Cok normal bunlari yaasaman yani.Anladım canım darısı başıma inşallah kaybetme korkusu ile aşırı stresliyim dışardan müdahale ettirmek beni çok strese soktu. Aslında çok soğukkanlıyımdır ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadımlarımı yaşadıkça kendimi tanıyamaz oldum
Gerçekten çok güçlüyüz amniyosentez için yatınca doktorlar eşimi çıkartmak istediler erkekler inanılmaz dayanıksız her şeye bayılıyorlar fenalaşıyorlar eğer doğumu erkekler yapıyor olsaydı nüfus yarı yarıya azalırdı dediler..:)Canım normal zamanlarda bende tam anlattığın gibiydim. Hamilelik beni evham sahibi yapti. Aslinda bu evhamlarin da sebebi benim gecmiste yaşadığım tecrübeler. O nedenle bazı seyler elimde olmuyor.
Yoksa dedigin gibi en zor anlarda bile aklımla hareket ederim. Kriz yönetimi konusunda ayni anda bircok kisiyi sakinlestirip olayi normallestiririm vs vs.
Simdi isler biraz karışık oldugu icin bir tık evhamlıyım ve bunu da normal görüyorum ya. Yaşadıklarımı az cok biliyorsunuz.
Ki buna ragmen evde beni bir görseniz yine etrafimdakileri ben sakinlestiriyorum ferahlatiyorum
Sadece burada sizinle ayni haftalardayiz ve bazi arkadaslarla ayni seyleri yaşıyoruz diye bu kadar detaylı paylasiyorum. Yoksa sizle konustugum 1 cümleyi reel de kimse ile konusup onlari stresli oldugumdan haberdar etmiyorum.
Iste yine bir kriz yönetimi ornegi daha oldu
Ablacığına da gecmisler olsun her ne yasadiysa. Biz güçlü kadinlariz.. her çıkışın bir inisi olacaktir elbet
Evet o ağrı var bende sürekli doktoru arıyorum kafamda kuruyorum saçma sapan olduğunu bile bileCanım ben 3 gun yataktan kalkmadım hıc sonra normal yasantıma devam ettım ama agrım sızım yoktu sadece regl olacakmısım gıbı bır hıs vardı onuda hemen dr sormustum normal demıstı kanama ve su gelmedıgı surece endıselenme demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?