- 15 Ağustos 2024
- 770
- 1.314
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.881
Hahahah ya oturtmayız muhtemelen ama her türlü geniş yaş aralığı iyidirAşko 4 yaşa kadar oturtan varmı acaba kanguruda merak ettim, görümcemin kızı 4 yaşında hanzo benle aynı boyuonu düşünemedim şu an kanguruda
aşkım slingde yamulur bir yerine zarar veririm diye korkuyorum
Ahahah aşko korkuyorum emzirme konusundan biraz yaaannabelica verdi ya eğitim kanka kahverengi yerinin full sokun dedi
Şaka bir yana ben salı gittiğimde konuşacam bunu gebe okulu olayında oluyor mu öyle şeyler?
Benimde bu gün kitaplarım geldi bebeğe aldıklarım. Pazartesi başlayacam okumaya 24 hafta oluyoruz
Evet aşkım bizdede baba taşıyacak o yüzden bel destek olursa iyi olur, tecrübem yok ama mesajini kaydettim alırken aklımda olsun unutmayımHahahah ya oturtmayız muhtemelen ama her türlü geniş yaş aralığı iyidirbir de bende minik minik boyun ve sırt fıtıkları var o yüzden en iyi sırt destekli olan olmalıydı o da omni
Kabusum ya, birde seninde benimde göğüs ucu sancımız oldu, ben ağladım o gün oturup ağrıya dayanamdım, o yüzden emzirme çok önemliAhahah aşko korkuyorum emzirme konusundan biraz yaabende gebe okulunda biraz bahsediliyor diye biliyorum ama sanırım bu konuda hastanedeki hemşireler çok yardımcı oluyor doğum sonrası. Bu aralar eylül annelerini filan okuyorum da kıyamam hepsi bu konudan muzdarip
Benimde memleketim eskişehir soğuk konusunda o kadar iyi anlıyorum kiiYaaa canım Eskişehir, 2. memleketim diyorum orayaorada okudum ben ve eylül ayında okulun ilk günü ağlayarak yarı yoldan dönmüştüm burası çok soğuk ben yaşayamayacağım burada diye sonra mezun olunca da bırakamadım atanana kadar canım ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bence sling evde iş yaparken daha kullanışlı dışarıya göre
Biraz yüksek gibi geldi kuzu fiyatı doktorunun önerisini buraya da yazar mısın eğer online olursa bende bakarım biBen alacağım canımaslında bir tane buldum ama fiyatı yüksek gibi geldi 7.500 TL araştırmadığım için de piyasa böyle mi bilmiyorum ama doktorum ben sana öneride bulunurum dedi onu bekliyorum
Kızlar ben cilek doğradım sonra elimi yıkadım yüzümü kaşıdım bişey olmaz demi
Yaa ne güzelYaaa canım Eskişehir, 2. memleketim diyorum orayaorada okudum ben ve eylül ayında okulun ilk günü ağlayarak yarı yoldan dönmüştüm burası çok soğuk ben yaşayamayacağım burada diye sonra mezun olunca da bırakamadım atanana kadar canım ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bence sling evde iş yaparken daha kullanışlı dışarıya göre
Yaaa yerim ben onu gerçekten duygulaniyor insan böyle şeylereKızlaar haftasonu olmasına rağmen maşallah bugün pek aktifsiniz
Ben şöyle bişey yaşadım normalde ben ayaktayken bebişi hiç hissetmiyorum bugün çok komik bişey oldu mutfakta kurabiye yapıyordum mikseri çalıştırdım ve bebişim 4-5 kere vurdu ben bir an nolduğunu anlamadım sonra dan anladım şapşik mikserin sesinden irkildi muhtemelenbir gülme tuttu beniiii, karnımı sevdim oğlumm güvendesin korkma diye sonra durdu yavruşum yaa artık dışarıdaki sesleri de net duyuyorlar anladığım kadarıyla. Çok tatlı bir andı ya
Evet kuzum hala arada oluyor yanlışlıkla dokununca filanKabusum ya, birde seninde benimde göğüs ucu sancımız oldu, ben ağladım o gün oturup ağrıya dayanamdım, o yüzden emzirme çok önemli
bakın dün bu hanımefendi paylaşmıştıBenimde memleketim eskişehir soğuk konusunda o kadar iyi anlıyorum kiilahana gibi sarıp sarmalanırdım bende okula giderken sling bende düşünüyorum ama benimde sepide gibi gözümde büyüyor bağlaması ama alırım muhtemelen
Biraz yüksek gibi geldi kuzu fiyatı doktorunun önerisini buraya da yazar mısın eğer online olursa bende bakarım bi
Kanka bizde öyle şeyler yok
Ahahah çok iyi fikir bebesi hareket etmeyen hemen kek çırpsın sjsjsYaaa yerim ben onu gerçekten duygulaniyor insan böyle şeyleresepide mikser açtın dimi bunu okuyunca
Açıkçası planım şu slingi aldım bir bakayım sevecek mi sonuçta sling fiyat olarak uygun eğer sever isterse kanguraya da o parayı veririm. Bir de uygun olanların çoğunda bel desteği yok ki bu benim korkulu rüyam olurYaa ne güzelevet yaa soğuktan gözlerimden yaşlar akardı benimde. O yüzden nisana kadar hastaneden hastaneye çıkartmayı planlıyorum. Güneşli havalarda belki site içinde gündüz yürüyüşe nadiren çıkartırım o kadar. Bu arada kanguru da ergobaby daha iyi diye anladım ben de babybjörne göre. Ama gerçekten değer mi fiyatına acaba ya. Onda biri fiyatına olanlarla aralarında çok fark var mı gerçekten? Bilen tecrübe eden var mı ki aramızda
Canım biz bugün parka yataklara baktık. Ben öncelikle yatak odamla ve bebeklerimin dolap şifonyeri ile uyumlu olsun diye bej rengi istiyorum. Benim baktığım 4özellik vardı. Anne yanı olabilmesi, alt açma ünitesi, ve organizer ve dönencesinin olması.Kızlar iki sorum var. Sling mi kanguru mu tercih edeceksiniz ? Ve marka öneriniz var mı ? En iyi markalara bile kötü yorum yapan, ergonomik değil diyenler olmuş. Slingler daha sağlıklı galiba ? Bilen, tecrübe eden var mı acaba ?
İkincisi de anne yanı park yatak düşünüyorum. Ahşap beşiğimi de oturduğum odada falan kullanırım dedim. Anne yanı park yatakta marka özellik vs tavsiye edebilecek olanınız varsa çok mutlu olurum
Ayaklandım gidiyorum kankaYaaa yerim ben onu gerçekten duygulaniyor insan böyle şeyleresepide mikser açtın dimi bunu okuyunca
Şimdi öyle deyince de tuhaf duruyor yaannabelica verdi ya eğitim kanka kahverengi yerinin full sokun dedi
Şaka bir yana ben salı gittiğimde konuşacam bunu gebe okulu olayında oluyor mu öyle şeyler?
Benimde bu gün kitaplarım geldi bebeğe aldıklarım. Pazartesi başlayacam okumaya 24 hafta oluyoruz
Benimde öyle yanlışla dokunursam sızlıyor, o yüzden ben yara kremlerini sürmeye erken başlayacam kankaEvet kuzum hala arada oluyor yanlışlıkla dokununca filanemzirme acısını düşünemiyorum
Yaa evet dediğin de çok mantıklı, önden bebişimizin tepkisini öğrenmiş oluruz. Çok ciddi fiyatı çünkü, alıp da kullanmazsa üzerAçıkçası planım şu slingi aldım bir bakayım sevecek mi sonuçta sling fiyat olarak uygun eğer sever isterse kanguraya da o parayı veririm. Bir de uygun olanların çoğunda bel desteği yok ki bu benim korkulu rüyam olur
Anne olmak için doğmuş kadın yaŞimdi öyle deyince de tuhaf duruyor yaeğitimde öyle dediler kahverengi kısmı alacak falan. Benim kızım kendiliğinden güzel tuttu ama tutmazsa da teknikleri var. Instagramda da karşıma çıkardı doğru tutus nasıl olacak diye. Çok da karışık şeyler değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?