Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Canım peki elele baby ile yoyko ya bakmış mıydın ? Bunlar da benim listemde var, iyi gibi olduklarını düşündüklerim arasındalar

Kanka çilek ciğer çıplak elle ellersen kesersen bebekte leke oluyor efsanesi var ya bence ondan sordu @suuuduru68
Asko anladim zaten, çileğe mecbur dokunacak eli agzi yerken ya bende ondan o cevabi verdim zaten
Aman canınız ne cekiyosa yiyin ben gibi seker derdiniz yok ya

sirinm ay ergobaby hatırladım şimdi cybex arabaya bakmaya gittiğimizde satıcı övmüştü, eşime gösterdim sana kanguru seçiyorum diye, oda mağazadaki ergobaby değilmiydi diyor, benden daha iyi
Kuzu beni öğrendin artık ruh hastası gibi en ince detaya kadar araştırıyorum

Kabusum ya, birde seninde benimde göğüs ucu sancımız oldu, ben ağladım o gün oturup ağrıya dayanamdım, o yüzden emzirme çok önemli
Ya dünden beri benim sag göğsüm de üstüme giydigim neye dokunsa sızlıyor. Seninde boyle miydi kuzum.
Sol tarafta da ucunda minik beyaz pütür birsey vardi sabah falan. Hic dokunmuyorum annemde tembihliyor elleme sakin diye

Canım peki elele baby ile yoyko ya bakmış mıydın ? Bunlar da benim listemde var, iyi gibi olduklarını düşündüklerim arasındalar
Canım bende elele nin dönencesi alt acmasi falan olan ürününü begenmistim baya. Hatta bir marka daha favorilemistim. Dur bursam gondereyim ismini. Farklıydı markasi ama çok şık duruyordu.

Canım yoyko yu yeni doğum yapmış kardeşim aldı. Hem kaliteli hem de şık duruyor ama dönencesi yok maalesef. Ben oyalar biraz diye dönenceli olsun istedim. Onda ekstradan cibinlik var ama pek kullanacağımı düşünmedim. Elele'nin de bej-kahve renginin tonunu sevmedim açıkçası. Yoksa istediğim tüm özellikleri karşılıyor ve yorumları da iyiydi. Gri düşünsem alabilirdim

Aşkım evet ben dışarıya sütyen taktığım zaman ağlıyordum, pamuğu yağlayıp ucuna koyuyordum en son Dr antibiyotikli krem yazdıda rahatladım, birde sıvı falan görürse ucuna sür kanka ama sakın sıkma, benim dr elleme dedi, hep nemlendir dedi

Ayy cidden mi ya
Benim dünden beri var. Dus alinca biraz hafifledi gibi. Hic elimi bile sürmedim valla. Yarin devami olursa hindistan cevizi yagi falan sürerim o zaman. Tekrarlamaz insallah

Anladım canım, iyi öyleyse önemli bir fark yokmuş. Ben de senin dediğin modellere de bakayım teşekkür ederim

Şu park yatakları bir ben mi sevemedim ya
Benim gördüğüm kadarıyla uzun süre rahatlıkla kullanıyorlar, pratik ve rahat geliyor. Evet görüntü çok hoş olmayabilir ama beni rahatsız etmiyor. İstediğin yere taşıyorsun, tatile falan bile götürüyorlar kılıfına koyup. Özellikleri de çok şimdi anne yanı park yatakların. O yüzden tercihim olacak gibi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…