Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Sordum kuzum doktor direkt kendisi konustu kadin dogum doktoru verdiyse suphe duymana gerek yok kullanabilirsin bende gebe hastalarima ihtiyac halinde yaziyorum bu ilactan dedi.
O zaman 2 dr onay almış oldum canım, zaten düşüktür dozu öyle tarz antibiyotiklerin, hiç canını sıkma, ilerde daha büyük sonuçlar olmaması için şimdi önlem alman daha iyi doktorunuda güveniyorsan kaç gün kullanıcaksın

Çok yordu stres yapmak beni şu an bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum istemeden çok kötü etkiliyor herkesle bi olumsuzluk yaşadığımı farkettim ama illa ki kanamanın bi sebebide olmalı diye düşünüyorum yarın bulabilirsem hemen başka doktorda olsa gidicem baktırıcam bebeğim sağlıklı mı diye belki ilaca başlarım bende dediğin gibi bende bi sıkıntı yoksa gebelikte devam eder umarım her şey yolundadır

Sizin kaç hafta oldunuz?
Bende hala bulantı olmaması ver hamurlu şeyler çekmesi canımın normal mi bulantı olmadıkça kafamda kuruyorum 6+2

İnanın vajinaldan değil korkmayın, benim dr çok güzel özetledi “vajinal bakmak madem bebeğe zarar veriyor o zaman kadınlar kürtaj olmasın gelsin vajinal baktırsınlar bebekleri düşsün” dedi ve çok mantıklı geldi, ilk gebeliğimde korkudan hep karından baktırdım ama 8.haftada kaybettim, bu sefer vajinal oldu ve hiç bir lekelenme kanama yok çok şükür, kesinlikle sebebi o değil, böyle kanama durumları genelde oluyor buralarda çok sık okudum, arkadaşımızın dediği gibi içiniz rahat etsin progestan yazdırın kullanın birkaç güne geçer zaten

Aynen canim 2 doktor onayi aldim birde baska doktora sorduk 3 oldu. Hepsine guvenip ictim bakalim. Zaten hersey bebegimiz icin o zarar görmesin diye içtim... kendim icin degil onun icin gerçekten doktorumu tanımıyorum perinatologu ilk ve muhtemelen son kez muayene oldum sehir hastanesi doktoru idi sonuclarima gore verdi ilaci. Iste kac gun kullanacagim konusu belirsiz. Ben 3 gun kullansam diyorum ama sonra az mi gelir diyorum. Chatgpt 5 ile 7 gün önerdi. Bilemedim hic

Canım antibiyotik genelde 5 veya 7 gün kullanılır, 3 gün kullanıp bırakırsan bu sefer bağışıklık güçlenir antibiyotike karşı, sonra içsende geç etki eder

Ayyy en çok istediğim şey karnımı tutarak yürüyüp hamile pozları kesmek yaaa bugün bı sürü hamile elbisesi seçtim çok güzellerdi
Alamadım tabi bedende kararsız kaldım şimdi alırım dedim bı iki haftaya kadar siserim olmaz diye korkumdan

Canım antibiyotik genelde 5 veya 7 gün kullanılır, 3 gün kullanıp bırakırsan bu sefer bağışıklık güçlenir antibiyotike karşı, sonra içsende geç etki eder
Az mi olur diyorsun 3 gün yani su an hamile oldugum icin ister istemez tedirgin oluyorum. Insallah hersey yolunda gider

Bu arada mide bulantisi konusunda bende senin gibiyim. Kusma falan hic yok. Arada cok ciddi midem karisiyor gibi oluyor. Kasık sgrilarim da ilk zamanlarki gibi sık sık olmuyor gunde birkac kereye düştü. Simdi de anormal durum mu var diye insan aklindan geçiriyor.. olsa niye oldu olmasa niye olmadi diyoruz bizde ya bende ek olarak bas donmesi var bide muthis halsizim.. hep yatiyorum. Hep yatasim geliyor.

Her msja atlıyor gibi oldum ama kusura bakmayın 3dusuk yaşayınca tecrübe çok oldu haliyle. Benim en son düşük yaptığım hamileliğimde göğsümde mastit oluşmuştu doktor antibiyotik verdi sadece 7gun kullanacaksın dedi kullandım geçmedi tekrar istedim vermem lahana haşla koy dedi yani bence de 7gun kullanmalısın

Canım sen yinede sor doktoruna eğer 3 yeterli derse boşunada içme şimdi

Ay o yatmak bende hep vardı gündüz eskiden 20 dk uyuyorsam şimdi 2 saat uyuyorum benim midemde karışmıyor aksine aç uyanıyorum bide ciğerlerim yanıyor ya bir litre su içiyorum gözümü açar açmaz, şu ramazanda kovalarca su içip rahatlayan kadın gibiyim yüzüm dolmaya başladı hiç hoşuma gitmiyor bu durum

Ay aşk olsun bilgimiz fikrimiz varsa tabiki her mesaja yazcaz. Bir bilgi birbirimize neler katıyor
7 gün cok degil mi yaaa ☹☹ oy Allahım oy.. olmadi ben o arada bir doktora daha giderim yeniden kültür veririm.ona göre karar veririm.
Ah kuzum cok gecmis olsun başın sagolsun ... seni cok iyi anlarim... genetik ve pıhtılaşma testi yaptirdin mi

Pıhtılaşma var evet hepsini yaptırdım aslında sonuncu da sulandırıcı da kullandım ama yeterli gelmedi kalp atışı duyduktan 2gun sonra kalbi durmuş ama benim mesele baya uzun eksiğim çoktu yumurtalarim kalitesiz çıkmıştı vs 5ay tedavi gördüm şekeri düşürdüm vitamin eksiklerimi giderdim yumurta kalitesi arttirdim ve ta taaaam 8+2 çok şükür bu günüme Allah hepimize sağlıklı kolaylıkla bebişler nasip etsin çok amin

Tamam soracagim baska bir doktora daha insallah. Testi tekrarlayip sonuca gore ilerlemek daha mantikli sanki.
Ayy iyi bari yalniz degilimm hep yatasim varr. Sabah uyaniyorum uykusuzum aksam yatiyorum hala uykusuzum. Yani yok boyle bir uyku hali. Bide hic boyle ayakta falanda kalamiyorum. Dün 1 saat dr sirasi bekledik oturdugum yerde totomda kurt var gibi kımıldadım durdum. Otururken bile rahat degilim. Hep yatmak olsun bana
Aclik bende de oluyor. Ama sabahlari yani 5 dk gibi bir surede yedim yedim. 5dkdan sonra agzimda büyüyor. Beni gorsen tabagi hazirlayip sanki yarışır gibi yiyorum hele aksam yemek az yiyorum mesela 1 saate midem gurulduyor sanki bos.

Ay sen benmisin ağzımda falan büyümüyor gayet iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…