Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ay ciddi misin. 3-4 aylık bebeğim başka odada yatsa ben de yavrummmm diye koşar çocuk odasında yere falan yatarım herhalde

Bebisim bir dogsun belki yanimdan ayrilmak istemeyecek 1 yıl yatacak bizimle odamizda. Belki de özgür ruhlu olacak kendi odasinda da rahat uyuyacak. O zaman yavas yavas ayırırım.
Tamamen yavrumun istegine göre ilerlerim diyorum.
Simdi konustugumuz hersey bosuna aslinda

Henüz hic video izlememis bu konuyla alakali bir satır birsey araştırmamis bana cok iyi geldi valla örtmenim
Bak bide bence bu süt işinin yüzde 80 i psikolojik. Yok sezeryan olunca süt gelmiyormuş yok erken doğumda süt gelmiyormuş falan filan hikaye annelere yapılan zorbalık Vücudun bebeğin ihtiyacına göre üretiyor yenidoğn bebeğin midesinin alacağı süt miktarı metal 1₺ den biraz büyüktür demişti doktorum. Sen bebeği sevdikçe ya da mesela bebek yanında değil iştesin aklına bebeğin geldikçe resmen süt doluyor süzülüyor eşsiz bir duygu sütümüz olacak bol bol buna inanmak ve hiç aksini düşünmemek

Dur ss alayım bu bilgiler lazım olacak
Gönlüme göre olan doktoru doğurana kadar bulabilirim inşallah
Bende yeni taşınmış biri olarak önceki doktorunla arandaki bağ güçlüyse assla o bağı bulamıyosun yani ben bulamadım ama iyi bir doktor bulduğumu düşünüyorum zamanla görcez

Kız nerde o özgür ruhlu bebe genelde bacaklarımızdan ayrılmazlar ay doğsunlar bakalımda bir sağlıkla koyun koyuna yatmak mis gibi

Ay ciddi misin. 3-4 aylık bebeğim başka odada yatsa ben de yavrummmm diye koşar çocuk odasında yere falan yatarım herhalde
Ahshhah sen daha cok yatarsin yerde bu duygusallikla bebisim kiyamam sana
Valla 4 aylik ancaydi benim yegenlerim. Odalari karşılıklıydi annebabalariyla. Odadan cikinca 3 adım bile degil. Görünüyordu yatagi yani cocuklarin. Onun rahatligiydi belki. Bide kolik falandi ilk yegenim cok bunalttiysa demek garipleri
Zaten hik dese duyuluyor yaa. Ben bile orda kaldigimda her sesine uyaniyordum cocuklarin basit ıh sesine bile

Önceki doktorum iyiydi nazik biriydi en azından sorularımı cevaplıyordu ama ultrason cihazından hiç memnun değildim. Özellikle en son gittiğimdeki verdiği görüntüler aşırı kötüydü. Hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdiki önceliğim doğum konusu oldu. Genellikle vajinal doğum yaptıran bir doktor seçtim bakalım inşallah memnun kalırım. Bi de doktorun kibar olması çok önemli suratsızsa hiç çekemem

26. Haftadan bildiriyorum az önce oğlum göbek hizasında vurmaya başladı
Maşallah oğluna benim oğlum da öyle 25+6 dayım. Bir haftadır göbek hizamda hatta bir iki cm yukarıda hissettiğim zamanlar oluyor. Ve büyüdüğünü hissediyorum resmen bir tekmesi sağ tarafımdan aynı anda diğer tepiği de sol tarafımdan vuruyor. Yani bahsettiğim aralık bir karıştan daha uzun mesafe
Tabi aynı zamanda çok aşağıda pıt pıt hissettiğim zamanlar da oluyor. Yani aşağıda hissedip de üzülmeyin canım anneler, 25-26 ya girdiğinizde her yerden vuruyor olacak bebişleriniz ve öyle bir vuruyor ki bazen içim dışıma çıkacak gibi bir hoş oluyor

Yaa büyümesin daha kardeşi oldu diye çok bebek benim kuzum hala. Ben sanırım karar verdim kocama ayrı oda yapicam PlayStation falan koyarım gönlü olur

Kesinlikle yaa katılıyorum sanaa. Birde ilk emzirmede mesela acemi olcam ben tepeme gelip 2 3 kisi dikilip şöyle yap böyle tut falan derse ben o an hic bisey yapamam ki.. hemsire gelir yardim eder tamam ama o yanimizdaki anne olsun kv olsun taktik vermeye çalışıp iyice bogacak bizi dedigin gibi bide yok sütü gelmiyor muhabbeti. Yok sezeryan oldu tabi gec gelir muhabbeti.. doguma yurtdisina gidice. Bu gidisle amin canım aminnnn sütümüz bol gazımız az olsun inşallah
Kız nerde o özgür ruhlu bebe genelde bacaklarımızdan ayrılmazlar ay doğsunlar bakalımda bir sağlıkla koyun koyuna yatmak mis gibi
Oyyy ben onu göğsümde uyuturum yaaaaa sağlıkla vaktinde dogsunlar da...

Benim doktorumda aşırı nazik,samimi biriydi çok tatlı bir kadındı. Kesinlikle katılıyorum bende hiiiç gelemem suratsız ve kaba doktora. Hele kadın doğumcu olarak tahammül edemiyorum. Bir şey sorarken çekinmemem lazım samimi olması lazım. Ultrason cihazı da önemli cidden geçen gittiğim diğer doktor renkli çıktı vermedi diye bile üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…