- 18 Temmuz 2022
- 6.496
- 11.004
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.021
Ay ciddi misin. 3-4 aylık bebeğim başka odada yatsa ben de yavrummmm diye koşar çocuk odasında yere falan yatarım herhaldeO kadar sana katılıyorum ki aslında. Ama iste benim yegenlerim henüz 3 4 aylikken kendi odalarinda uyuyorlardi. Ve büyüdükçe oda ayırma süreci vs olmadı o gecis cok kolay oldu. Bakalim ya bebisimin istegine göre hareket edicem bende
Bebisim bir dogsun belki yanimdan ayrilmak istemeyecek 1 yıl yatacak bizimle odamizda. Belki de özgür ruhlu olacak kendi odasinda da rahat uyuyacak. O zaman yavas yavas ayırırım.Ya aslında odayı erken ayırmak en çok anneyi yoruyor gece defalarca git gel vs bide aklın kalıyor napıyor nasış diyeben tam 2 yaşında ayırdım bir gece de halloldu emzirme bitmeden ayırmak bence gereksiz. Ama tabi peşpeşe iki bebekse mecbur ilki erken büyümek zorunda kalabilir
Bak bide bence bu süt işinin yüzde 80 i psikolojik. Yok sezeryan olunca süt gelmiyormuş yok erken doğumda süt gelmiyormuş falan filan hikaye annelere yapılan zorbalıkHenüz hic video izlememis bu konuyla alakali bir satır birsey araştırmamis bana cok iyi geldi valla örtmenim
Benim gece nerde yattığım belli değil. Elli tur dönüyorum tüm yatakları. 7 çocuk olursa kocani nereye yatırırsın hiç bilmiyorumKanka ben 7 tane yapacam için, o zaman kocayı odadan ayırayım
Dur ss alayım bu bilgiler lazım olacakYa aslında ne yaparsan yap bir şekilde tahriş oluyoriki önemli şey var birincisi nemli tutmak ikincisi hava almasını sağlayıcı ürünler takıp iç çamaşırıyla teması kesmek. Emzirirkende erken doğan bebekler biraz daha zorlanıyor annenin göğüs ucu da önemli faktör. Makas işareti ile eski usül kesinlikle tutulmamalı o yara yapan ilk şey alttan kavrayıp baş parmak üstte olacak şekilde tutarak bebeğin ağzına yerleştirilmeli ne kadar çok koyu kısmı kavrarsa o kadar verimli çekiyordur ve tahriş az olacaktır.. ilk emzirirken bebek hafif dik olmalı ten teması ve bebekle etkileşim ne kadar çok olursa süt o yoğunlukta artacak Hemşirelerde çok yardımcı oluyor youtube videolarıda var bir sürü. He bide ilk zamanlar 2 saati aşarsan bebeğin şekeri düşüyor güçsüzleşip çekemiyor onlar uyuyacak biz zorla uyandıracağız uyanmazsa hemşireler gelip uyandırıyor Gılgamış destanımı halâ okuyorsanız teşekkür ediyorum hahah
Bende yeni taşınmış biri olarak önceki doktorunla arandaki bağ güçlüyse assla o bağı bulamıyosunGönlüme göre olan doktoru doğurana kadar bulabilirim inşallah
Kız nerde o özgür ruhlu bebe genelde bacaklarımızdan ayrılmazlarBebisim bir dogsun belki yanimdan ayrilmak istemeyecek 1 yıl yatacak bizimle odamizda. Belki de özgür ruhlu olacak kendi odasinda da rahat uyuyacak. O zaman yavas yavas ayırırım.
Tamamen yavrumun istegine göre ilerlerim diyorum.
Simdi konustugumuz hersey bosuna aslinda
Dök dök yarasıntam aralık grubumuzun üstüne şıp diye dökiym diyom ekim kasım grubun nazarı deycek diye korkuyom adminimizin var mı?
AhshhahAy ciddi misin. 3-4 aylık bebeğim başka odada yatsa ben de yavrummmm diye koşar çocuk odasında yere falan yatarım herhalde
7 cocuk yapcakmıyız adminim ?Benim gece nerde yattığım belli değil. Elli tur dönüyorum tüm yatakları. 7 çocuk olursa kocani nereye yatırırsın hiç bilmiyorum
Kasım grubundakiler aşırı zorluk yaşıyor bu aradatam aralık grubumuzun üstüne şıp diye dökiym diyom ekim kasım grubun nazarı deycek diye korkuyom adminimizin var mı?
ne olmuş yineeeKasım grubundakiler aşırı zorluk yaşıyor bu aradaokumayın sakın orayı ankastreniz tutar valla
Önceki doktorum iyiydi nazik biriydi en azından sorularımı cevaplıyordu ama ultrason cihazından hiç memnun değildim. Özellikle en son gittiğimdeki verdiği görüntüler aşırı kötüydü. Hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdiki önceliğim doğum konusu oldu. Genellikle vajinal doğum yaptıran bir doktor seçtim bakalım inşallah memnun kalırım. Bi de doktorun kibar olması çok önemli suratsızsa hiç çekememDur ss alayım bu bilgiler lazım olacak
Bende yeni taşınmış biri olarak önceki doktorunla arandaki bağ güçlüyse assla o bağı bulamıyosunyani ben bulamadım ama iyi bir doktor bulduğumu düşünüyorum zamanla görcez
kızz okuma dedim iyi kiine olmuş yineeehemen gidiyorum okumaya pamlok bacım gözlüklerimi takıym
Maşallah oğluna26. Haftadan bildiriyorum az önce oğlum göbek hizasında vurmaya başladı
Yaa büyümesin daha kardeşi oldu diye çok bebek benim kuzum hala. Ben sanırım karar verdim kocama ayrı oda yapicam PlayStation falan koyarım gönlü olurYa aslında odayı erken ayırmak en çok anneyi yoruyor gece defalarca git gel vs bide aklın kalıyor napıyor nasış diyeben tam 2 yaşında ayırdım bir gece de halloldu emzirme bitmeden ayırmak bence gereksiz. Ama tabi peşpeşe iki bebekse mecbur ilki erken büyümek zorunda kalabilir
Kesinlikle yaa katılıyorum sanaa. Birde ilk emzirmede mesela acemi olcam ben tepeme gelip 2 3 kisi dikilip şöyle yap böyle tut falan derse ben o an hic bisey yapamam ki.. hemsire gelir yardim eder tamam ama o yanimizdaki anne olsun kv olsun taktik vermeye çalışıp iyice bogacak bizi dedigin gibi bide yok sütü gelmiyor muhabbeti. Yok sezeryan oldu tabi gec gelir muhabbeti.. doguma yurtdisina gidice. Bu gidisleBak bide bence bu süt işinin yüzde 80 i psikolojik. Yok sezeryan olunca süt gelmiyormuş yok erken doğumda süt gelmiyormuş falan filan hikaye annelere yapılan zorbalıkVücudun bebeğin ihtiyacına göre üretiyor yenidoğn bebeğin midesinin alacağı süt miktarı metal 1₺ den biraz büyüktür demişti doktorum. Sen bebeği sevdikçe ya da mesela bebek yanında değil iştesin aklına bebeğin geldikçe resmen süt doluyor süzülüyor eşsiz bir duygu sütümüz olacak bol bol buna inanmak ve hiç aksini düşünmemek
Oyyy ben onu göğsümde uyuturum yaaaaaKız nerde o özgür ruhlu bebe genelde bacaklarımızdan ayrılmazlaray doğsunlar bakalımda bir sağlıkla koyun koyuna yatmak mis gibi
Hahah bence seve seve gider playstation olmasada deliksiz uyumak var ucundaYaa büyümesin daha kardeşi oldu diye çok bebek benim kuzum hala. Ben sanırım karar verdim kocama ayrı oda yapicam PlayStation falan koyarım gönlü olur
Benim doktorumda aşırı nazik,samimi biriydi çok tatlı bir kadındı. Kesinlikle katılıyorum bende hiiiç gelemem suratsız ve kaba doktora. Hele kadın doğumcu olarak tahammül edemiyorum. Bir şey sorarken çekinmemem lazım samimi olması lazım. Ultrason cihazı da önemli cidden geçen gittiğim diğer doktor renkli çıktı vermedi diye bile üzüldümÖnceki doktorum iyiydi nazik biriydi en azından sorularımı cevaplıyordu ama ultrason cihazından hiç memnun değildim. Özellikle en son gittiğimdeki verdiği görüntüler aşırı kötüydü. Hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdiki önceliğim doğum konusu oldu. Genellikle vajinal doğum yaptıran bir doktor seçtim bakalım inşallah memnun kalırım. Bi de doktorun kibar olması çok önemli suratsızsa hiç çekemem
Yere yatağın yanına yorgan attım orada uyuyor bir senedirBen atlamışım heralde canım görmedim yazdığını. Öyle bir ihtimal de mi var ben ne güzel yatırırım uyur diye düşünüyordumsen nasıl çözdün bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?