Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ay kulakları tıkayacağız hepsinee herkes kendi hikayesini kendi yazacak bu işler böyle diyeceğiz

Kanka benim arkadaşımın ablasının arkadaşı bizim hocada doğum yapmış, kadın vajinal doğumda mükemmel ama sezeryanda kötüymüş biraz, nasıl kötü, dikişleri falan aşırı kaba hiç estetik değilmiş, birde baya bel hızasında yukardan kesmiş kızı. Arkadaşım kendi görmüş açıp bakmış. Şimdi bikini bölgesine daha yakın kesiyorlarmış rica edersen dr’lar. Şu an ilk tercihim kendimi hazırladığım vajinal doğum ama sezeryan olursa daha estetik dikiş atan birisini isteyecem

Bilmiyorum kuzum duygusallıktan mı yapıyorum. Asla bu kadar küçük olmayacaklar. Ergen olunca istesek bile öpüp koklayamayacağız. Hiç acelem yok benim ayrılmak için. Hele ki 3 aylık bebek daha karnımdan taze çıkmış öyle hemen uzaklaşamam

Yapıştırma dikiş yapılıyor ya diğerini istemeyin kesinlikle. Ve genelde bebeğin poziyonuna göre kesi atılıyor benim tam vajina üstü bikini giydiğimde vs asla görünmüyor hatta 5 sene geçti nerden kestiler ayırt edemezsiniz küçücük bir kesi atılıyor 4 parmak ölçüsü gibi diyebilirim. Of ne betimledim ya

Aaa çok şaşırdım kızz sezeryan içinde gerçekten doktorun işinin ehli olması lazım yaa. Mesela bazıları sezeryan sonrası hemen toparlanıyor bazıları da uzun sürüyor ya doktorun elinden bile olabilir yani bu. Bilmiyorum cahilce bir düşünce mi bu ama
kız okudum bişey yok ki birinin yatışı yapılmış birinin erken doğum riski varmış bunları okudum başka bişey daha varmı?
Çoğu şeker yüklemesi sonucu diyete başladı, tansiyon problemi yaşayanlar var hastaneye yatanlar oldu, serklaj yaptıran bir kaç kişi var. Daha ne olsun kız

Kanka bak seninki aynı istediğimiz gibi olmuş bikini giydiğimizde görünmesin
Yapıştırma açılmıyor sonra dimi kanka

Kızın dikişleri enfeksiyon falan kapmış ama onun doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim açıkçası, zor iyileşmiş dedi

Kanka bak seninki aynı istediğimiz gibi olmuş bikini giydiğimizde görünmesin
Yapıştırma açılmıyor sonra dimi kanka
Hahah yok ya açılmıyor yapıştırma olunca bonusun çıktığın gün bile duş alabiliyosun kan yara iplik vs hiç biri yok ben eve geldim korkudan bakamıyodum sanıyorum kan revan içindeyim anam bir baktım ki incecik bir çizgi kırmızılık sadece üstüne bant yapıştırmışlar şeffaf. Eşim annem ben üçümüz 5 dk oradan nasıl çocuğu çıkardılar anlamaya çalıştık ajsjdj

Ben 5 dk değil kesiğin kısa atılmasında kaldım halaordan 3 kg çocuk nasıl çıktı

Kızlar gebe okuluna gidin bence mutlaka. Oyuncak bebeklerle falan gösteriyorlar emzirmeyi. Yanıma bebek hemşiresi geldi doğumdan sonra emzirmeyi göstericem diye. Ben o sırada çoktan emziriyordum zaten. Kadın dedi direkt sen eğitime katılmışsın diye. Onun da çok faydası oldu şimdi aklıma geldi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…