- 17 Nisan 2019
- 2.904
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.041
Ay kulakları tıkayacağız hepsinee herkes kendi hikayesini kendi yazacak bu işler böyle diyeceğizKesinlikle yaa katılıyorum sanaa. Birde ilk emzirmede mesela acemi olcam ben tepeme gelip 2 3 kisi dikilip şöyle yap böyle tut falan derse ben o an hic bisey yapamam ki.. hemsire gelir yardim eder tamam ama o yanimizdaki anne olsun kv olsun taktik vermeye çalışıp iyice bogacak bizi dedigin gibi bide yok sütü gelmiyor muhabbeti. Yok sezeryan oldu tabi gec gelir muhabbeti.. doguma yurtdisina gidice. Bu gidisleamin canım aminnnn sütümüz bol gazımız az olsun inşallah
Oyyy ben onu göğsümde uyuturum yaaaaasağlıkla vaktinde dogsunlar da...
Kanka benim arkadaşımın ablasının arkadaşı bizim hocada doğum yapmış, kadın vajinal doğumda mükemmel ama sezeryanda kötüymüş biraz, nasıl kötü, dikişleri falan aşırı kaba hiç estetik değilmiş, birde baya bel hızasında yukardan kesmiş kızı. Arkadaşım kendi görmüş açıp bakmış. Şimdi bikini bölgesine daha yakın kesiyorlarmış rica edersen dr’lar. Şu an ilk tercihim kendimi hazırladığım vajinal doğum ama sezeryan olursa daha estetik dikiş atan birisini isteyecemBenim doktorumda aşırı nazik,samimi biriydi çok tatlı bir kadındı. Kesinlikle katılıyorum bende hiiiç gelemem suratsız ve kaba doktora. Hele kadın doğumcu olarak tahammül edemiyorum. Bir şey sorarken çekinmemem lazım samimi olması lazım. Ultrason cihazı da önemli cidden geçen gittiğim diğer doktor renkli çıktı vermedi diye bile üzüldüm
kız okudum bişey yok ki birinin yatışı yapılmış birinin erken doğum riski varmış bunları okudum başka bişey daha varmı?kızz okuma dedim iyi kii
Bilmiyorum kuzum duygusallıktan mı yapıyorum. Asla bu kadar küçük olmayacaklar. Ergen olunca istesek bile öpüp koklayamayacağız. Hiç acelem yok benim ayrılmak için. Hele ki 3 aylık bebek daha karnımdan taze çıkmış öyle hemen uzaklaşamamAhshhahsen daha cok yatarsin yerde bu duygusallikla bebisim kiyamam sana
Valla 4 aylik ancaydi benim yegenlerim. Odalari karşılıklıydi annebabalariyla. Odadan cikinca 3 adım bile degil. Görünüyordu yatagi yani cocuklarin. Onun rahatligiydi belki. Bide kolik falandi ilk yegenim cok bunalttiysa demek garipleri
Zaten hik dese duyuluyor yaa. Ben bile orda kaldigimda her sesine uyaniyordum cocuklarin basit ıh sesine bile
kız bu diğer kızce nasıl oldu ya bu adam 1 senedir yerde yatıyor dionYere yatağın yanına yorgan attım orada uyuyor bir senedir
Yapıştırma dikiş yapılıyor ya diğerini istemeyin kesinlikle. Ve genelde bebeğin poziyonuna göre kesi atılıyor benim tam vajina üstü bikini giydiğimde vs asla görünmüyor hatta 5 sene geçti nerden kestiler ayırt edemezsiniz küçücük bir kesi atılıyor 4 parmak ölçüsü gibi diyebilirim. Of ne betimledim yaKanka benim arkadaşımın ablasının arkadaşı bizim hocada doğum yapmış, kadın vajinal doğumda mükemmel ama sezeryanda kötüymüş biraz, nasıl kötü, dikişleri falan aşırı kaba hiç estetik değilmiş, birde baya bel hızasında yukardan kesmiş kızı. Arkadaşım kendi görmüş açıp bakmış. Şimdi bikini bölgesine daha yakın kesiyorlarmış rica edersen dr’lar. Şu an ilk tercihim kendimi hazırladığım vajinal doğum ama sezeryan olursa daha estetik dikiş atan birisini isteyecem
2de duruyorum ben artık size iyi çalışmalar7 cocuk yapcakmıyız adminim ?
Aaa çok şaşırdım kızz sezeryan içinde gerçekten doktorun işinin ehli olması lazım yaa. Mesela bazıları sezeryan sonrası hemen toparlanıyor bazıları da uzun sürüyor ya doktorun elinden bile olabilir yani bu. Bilmiyorum cahilce bir düşünce mi bu amaKanka benim arkadaşımın ablasının arkadaşı bizim hocada doğum yapmış, kadın vajinal doğumda mükemmel ama sezeryanda kötüymüş biraz, nasıl kötü, dikişleri falan aşırı kaba hiç estetik değilmiş, birde baya bel hızasında yukardan kesmiş kızı. Arkadaşım kendi görmüş açıp bakmış. Şimdi bikini bölgesine daha yakın kesiyorlarmış rica edersen dr’lar. Şu an ilk tercihim kendimi hazırladığım vajinal doğum ama sezeryan olursa daha estetik dikiş atan birisini isteyecem
Çoğu şeker yüklemesi sonucu diyete başladı, tansiyon problemi yaşayanlar var hastaneye yatanlar oldu, serklaj yaptıran bir kaç kişi var. Daha ne olsun kızkız okudum bişey yok ki birinin yatışı yapılmış birinin erken doğum riski varmış bunları okudum başka bişey daha varmı?
Kanka bak seninki aynı istediğimiz gibi olmuşYapıştırma dikiş yapılıyor ya diğerini istemeyin kesinlikle. Ve genelde bebeğin poziyonuna göre kesi atılıyor benim tam vajina üstü bikini giydiğimde vs asla görünmüyor hatta 5 sene geçti nerden kestiler ayırt edemezsiniz küçücük bir kesi atılıyor 4 parmak ölçüsü gibi diyebilirim. Of ne betimledim ya
Hiç okumam ben de normalde ama bizim grupta bahsi geçince hemen açıyorum nolmuş diyekızz okuma dedim iyi kii
Ben 2. konusunda bile kararsızım2de duruyorum ben artık size iyi çalışmalar
Kızın dikişleri enfeksiyon falan kapmış ama onun doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim açıkçası, zor iyileşmiş dediAaa çok şaşırdım kızz sezeryan içinde gerçekten doktorun işinin ehli olması lazım yaa. Mesela bazıları sezeryan sonrası hemen toparlanıyor bazıları da uzun sürüyor ya doktorun elinden bile olabilir yani bu. Bilmiyorum cahilce bir düşünce mi bu ama
Çoğu şeker yüklemesi sonucu diyete başladı, tansiyon problemi yaşayanlar var hastaneye yatanlar oldu, serklaj yaptıran bir kaç kişi var. Daha ne olsun kız
Son mesajlara pek bakmadım ama bir ara sürekli sorun yaşıyorlardı gördükçe benim bile anksiyetem tuttuHiç okumam ben de normalde ama bizim grupta bahsi geçince hemen açıyorum nolmuş diye
Çabuk pes ettin yaBen 2. konusunda bile kararsızım
Hahah yok ya açılmıyor yapıştırma olunca bonusun çıktığın gün bile duş alabiliyosun kan yara iplik vs hiç biri yok ben eve geldim korkudan bakamıyodum sanıyorum kan revan içindeyim anam bir baktım ki incecik bir çizgi kırmızılık sadece üstüne bant yapıştırmışlar şeffaf. Eşim annem ben üçümüz 5 dk oradan nasıl çocuğu çıkardılar anlamaya çalıştık ajsjdjKanka bak seninki aynı istediğimiz gibi olmuşbikini giydiğimizde görünmesin
Yapıştırma açılmıyor sonra dimi kanka
Tabi doğal doğum düşünüyoruz ama sezeryan tarafını da düşünmek lazımm. Bizim doktor nasıl sezeryanda kızlar bilginiz var mı?Kızın dikişleri enfeksiyon falan kapmış ama onun doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim açıkçası, zor iyileşmiş dedi
Kız biz 1.ye bile 9. senede ancak ikna oldukÇabuk pes ettin ya
Ben 5 dk değil kesiğin kısa atılmasında kaldım halaHahah yok ya açılmıyor yapıştırma olunca bonusun çıktığın gün bile duş alabiliyosun kan yara iplik vs hiç biri yok ben eve geldim korkudan bakamıyodum sanıyorum kan revan içindeyim anam bir baktım ki incecik bir çizgi kırmızılık sadece üstüne bant yapıştırmışlar şeffaf. Eşim annem ben üçümüz 5 dk oradan nasıl çocuğu çıkardılar anlamaya çalıştık ajsjdj
Zaten uyuyor ya girme o konuya çok dertliyimHahah bence seve seve gider playstation olmasada deliksiz uyumak var ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?