- 23 Ekim 2024
- 4.172
- 6.643
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.081
Senin için bir daha konuşuruz hayatım ayıpsınKızlar dün ne cok konuşmuşsunuz yaoda konusunu kaçırmışım nası üzüldüm şuan anca okuyorum izmirden manisadan bursadan oda takımı alan varmı varsa kızlar bana mağaza adı paylaşırmısınız memnun kalanlar bende montessori tarzında oda alıcam normalde kararsız bi insan değilim çocuğa alcam diyemi aşırı kararsız biri oldum ben asla karar veremiyorum
Hadi o Allahın emri kendiliğinden açılıyor doğa gereğiYa beni cok güldürdün kahkaha patlattım resmen
Bence de asıl sorulacak soru bu olmaliydi
Allah razı olsun bacıkommmSenin için bir daha konuşuruz hayatım ayıpsınseveriz oda alış veriş konularını
Oda önemliAllah razı olsun bacıkommmvalla konuşalım ya en kararsız olduğum konu araştırmaktan bıktım artık başım ağrıyo
Canım ben zaten sezaryen olacağım o belli ama hiç aklıma nasıl yapıyor diye gelmemişti. Ama şöyle düşünüyorum adam perinatolog ve çokça bu operasyonu yapmıştır. O yüzden de eli alışkındır profesyonelleşmiştir heraldeTabi doğal doğum düşünüyoruz ama sezeryan tarafını da düşünmek lazımm. Bizim doktor nasıl sezeryanda kızlar bilginiz var mı?Beyazyasemin babylovee
Ahahajajaj buna o kadar güldüm kiiiAhahah kız kocamı değil bebeğimi yere yatırıyorum diyorum ben
Google da yorumları da çok iyi zaten dediğin gibi tecrübelidir diye düşünüyorum bendeCanım sezeryan dogum yaptirdigi kimse ile konusma fırsatım olmadi ama instadan takip ettigim kadariyla baya başarılı, bolca yapıyor. Zaten riskli gebelik uzmani oldugu icin genelde planlı doğumlar yapiyor. Bu konuda da uzmandır diye düşünüyorum
İnstagramda da takip ediyorum sezeryan doğumda baya yaptırıyor eli alışkındır bencedeCanım ben zaten sezaryen olacağım o belli ama hiç aklıma nasıl yapıyor diye gelmemişti. Ama şöyle düşünüyorum adam perinatolog ve çokça bu operasyonu yapmıştır. O yüzden de eli alışkındır profesyonelleşmiştir heralde
İlk değerinin kaç çıktığı değil de 2 günde bir olan artış çok önemli. Ben regle 5 gün kala aşşırı silik çizgiyle öğrendim kan verdiğimde değerim 7,81 di. Sonrasında artış sağlıklı oldu şükürÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Oda konusunda bende çok kararsızım çünkü gerçekten bebekten bebeğe çok değişiyor. Bende istiyorum ki aldığım şeyden pişman olmayayım başka bir arayışa girmeyeyimAllah razı olsun bacıkommmvalla konuşalım ya en kararsız olduğum konu araştırmaktan bıktım artık başım ağrıyo
Kanka açılacak kendiliğinden de bozuk para kadar yerden cikiyor cocukHadi o Allahın emri kendiliğinden açılıyor doğa gereğisorulacak şeylere detaylı girersek çıkamayız, kesik atılan yer (göbek) kendi kendine açılmıyor ya, o kafamı kurcaladı
Benimde dolap problemim var o yüzden kesinlikle dolap almam lazım şifonyerde gerekiyor e onları yaptırsam diyorum zaten oda takımlarıyla aynı fiyata denk geliyor almışken alayım diyorum hepsini bende park yatak alıcam yanıma o kesin alınması gereken bişey bence tipini çok beğenmesemde çok kullanışlı duruyorOda konusunda bende çok kararsızım çünkü gerçekten bebekten bebeğe çok değişiyor. Bende istiyorum ki aldığım şeyden pişman olmayayım başka bir arayışa girmeyeyimama sanırım ne alırsak alalım bebeğe göre şekillenecek ben öncelikle bir dolap düşünmüyorum sadece şifonyer yeter diye düşünüyorum. Evde hem giyinme odamız var hemde kendi gardrobumuz var zaten yarısı boş onu kullanırız ilk zamanlar. Yatak olarakta montessori bana da çok mantıklı geliyor ama ne kadar kullanabiliriz orası muamma ilk zamanlarda yanımızda park yatakta yatacak sonrası artık akışta göreceğiz
Aynen canım tabiki tecrübelidir. Ben kac kere sahit oldum sezeryan icin gün verdi gebelerine,plan yapti. Bide bazen muayeneye gittigimde doğumdan gelmis oluyorAhahajajaj buna o kadar güldüm kiiialemsin suuuduru68
Google da yorumları da çok iyi zaten dediğin gibi tecrübelidir diye düşünüyorum bende
hahahahah kız beynim yandı bi anAhahajajaj buna o kadar güldüm kiiialemsin suuuduru68
Google da yorumları da çok iyi zaten dediğin gibi tecrübelidir diye düşünüyorum bende
Evet canım ikiz diye risk almıyorum ben dedi direkt. Öyle demeseydi belki vajinal doğum mümkün olursa deneyelim derdim ama risk almıyorum deyince de hafif bi tırsmadım değilİnstagramda da takip ediyorum sezeryan doğumda baya yaptırıyor eli alışkındır bencedeyani inşallah birde kuzu sana ikiz diye direk sezeryan mı dedi bazı doktorlar çoğul gebeliklerde de doğal doğum yaptırıyorlar instagramda görüyorum ne kadar doğru yapılması tabi bilmiyorum
Park yatak yazmışım anne yanı diyecektim kuzu ya ama onda da karar vermiş değilim belki beşik alırımBenimde dolap problemim var o yüzden kesinlikle dolap almam lazım şifonyerde gerekiyor e onları yaptırsam diyorum zaten oda takımlarıyla aynı fiyata denk geliyor almışken alayım diyorum hepsini bende park yatak alıcam yanıma o kesin alınması gereken bişey bence tipini çok beğenmesemde çok kullanışlı duruyor
Bana da öyle dese doktorun almadığı riski ben hiç almam der sorgulamaz devam ederdim haklısın sjsjsjsEvet canım ikiz diye risk almıyorum ben dedi direkt. Öyle demeseydi belki vajinal doğum mümkün olursa deneyelim derdim ama risk almıyorum deyince de hafif bi tırsmadım değil
Kanka ne zaman konuşuluyor doğum konusu, 28 haftadan sonramı doktorla meselaKanka açılacak kendiliğinden de bozuk para kadar yerden cikiyor cocuk
Göbeği de az kesi atıp sagdan soldan çekiştirip aliyorlar tosuncuklari
Ya bence bunlari konusmak icin cok erken. Benim psikoloğum bozuluyo
Valla kuzum ben bi 13 hafta civari sormuştum dogum tarihimiz belli mi diye de doktorum zamanı gelince konuşuruz napcaksin simdiden dogumu ben seni dogurturum sen merak etme demistiKanka ne zaman konuşuluyor doğum konusu, 28 haftadan sonramı doktorla mesela
Evet insan da onlara benziyor zamanlakuzum ya hayatın gerceklerini bence artık görmeliyiz bizim kendimizden başka kimsemiz yok kimsedende yardım istememek lazımmış üzme sende kendini aksine böylelerine karşı umursamaz olcan iki yardımcı olun dedim benide kalpsiz insana ceviriyorlar merhametim azalıyor
Çok kötü bir his canım yaşadığın senindeBana da her fırsatta çok uzağa gitmeseydin diyorlar ama yine de kıyamayıp geliyorlar yanıma. Yalnız hissetmek yalnız kalmak gerçekten çok kötü. Bir de kp her fırsatta bana misafirsin diyor asla ait hissetmiyorum kendimi buraya
Temizlik hastasıysa işler farklı kuzum bu biraz tedavi gerektiren bir şey ama daha nazik kibar şekilde söyleyebilirlerdi elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?