Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Senin için bir daha konuşuruz hayatım ayıpsın severiz oda alış veriş konularını

Allah razı olsun bacıkommm valla konuşalım ya en kararsız olduğum konu araştırmaktan bıktım artık başım ağrıyo
Oda önemli ben bir çanta araştırırken uyuyamıyorum
Birazdan mesaj yağmuruna tutarlar bekle kanka haftasonu bu gün, kahvaltı hazırlıyorlar vızır vızır

Tabi doğal doğum düşünüyoruz ama sezeryan tarafını da düşünmek lazımm. Bizim doktor nasıl sezeryanda kızlar bilginiz var mı? Beyazyasemin babylovee
Canım ben zaten sezaryen olacağım o belli ama hiç aklıma nasıl yapıyor diye gelmemişti. Ama şöyle düşünüyorum adam perinatolog ve çokça bu operasyonu yapmıştır. O yüzden de eli alışkındır profesyonelleşmiştir heralde

Ahahah kız kocamı değil bebeğimi yere yatırıyorum diyorum ben
Ahahajajaj buna o kadar güldüm kiii alemsin suuuduru68
Google da yorumları da çok iyi zaten dediğin gibi tecrübelidir diye düşünüyorum bende

İnstagramda da takip ediyorum sezeryan doğumda baya yaptırıyor eli alışkındır bencede yani inşallah birde kuzu sana ikiz diye direk sezeryan mı dedi bazı doktorlar çoğul gebeliklerde de doğal doğum yaptırıyorlar instagramda görüyorum ne kadar doğru yapılması tabi bilmiyorum

İlk değerinin kaç çıktığı değil de 2 günde bir olan artış çok önemli. Ben regle 5 gün kala aşşırı silik çizgiyle öğrendim kan verdiğimde değerim 7,81 di. Sonrasında artış sağlıklı oldu şükür

Allah razı olsun bacıkommm valla konuşalım ya en kararsız olduğum konu araştırmaktan bıktım artık başım ağrıyo
Oda konusunda bende çok kararsızım çünkü gerçekten bebekten bebeğe çok değişiyor. Bende istiyorum ki aldığım şeyden pişman olmayayım başka bir arayışa girmeyeyim ama sanırım ne alırsak alalım bebeğe göre şekillenecek ben öncelikle bir dolap düşünmüyorum sadece şifonyer yeter diye düşünüyorum. Evde hem giyinme odamız var hemde kendi gardrobumuz var zaten yarısı boş onu kullanırız ilk zamanlar. Yatak olarakta montessori bana da çok mantıklı geliyor ama ne kadar kullanabiliriz orası muamma ilk zamanlarda yanımızda park yatakta yatacak sonrası artık akışta göreceğiz

Hadi o Allahın emri kendiliğinden açılıyor doğa gereği sorulacak şeylere detaylı girersek çıkamayız, kesik atılan yer (göbek) kendi kendine açılmıyor ya, o kafamı kurcaladı
Kanka açılacak kendiliğinden de bozuk para kadar yerden cikiyor cocuk
Göbeği de az kesi atıp sagdan soldan çekiştirip aliyorlar tosuncuklari
Ya bence bunlari konusmak icin cok erken. Benim psikoloğum bozuluyo

Benimde dolap problemim var o yüzden kesinlikle dolap almam lazım şifonyerde gerekiyor e onları yaptırsam diyorum zaten oda takımlarıyla aynı fiyata denk geliyor almışken alayım diyorum hepsini bende park yatak alıcam yanıma o kesin alınması gereken bişey bence tipini çok beğenmesemde çok kullanışlı duruyor

Ahahajajaj buna o kadar güldüm kiii alemsin suuuduru68

Google da yorumları da çok iyi zaten dediğin gibi tecrübelidir diye düşünüyorum bende
Aynen canım tabiki tecrübelidir. Ben kac kere sahit oldum sezeryan icin gün verdi gebelerine,plan yapti. Bide bazen muayeneye gittigimde doğumdan gelmis oluyor
Bizlerde kolayca dogum yaparız insallahh saglikli bebislerimizi aliriz kucağımıza

Evet canım ikiz diye risk almıyorum ben dedi direkt. Öyle demeseydi belki vajinal doğum mümkün olursa deneyelim derdim ama risk almıyorum deyince de hafif bi tırsmadım değil

Park yatak yazmışım anne yanı diyecektim kuzu ya ama onda da karar vermiş değilim belki beşik alırım
Evet canım ikiz diye risk almıyorum ben dedi direkt. Öyle demeseydi belki vajinal doğum mümkün olursa deneyelim derdim ama risk almıyorum deyince de hafif bi tırsmadım değil
Bana da öyle dese doktorun almadığı riski ben hiç almam der sorgulamaz devam ederdim haklısın sjsjsjs

Kanka açılacak kendiliğinden de bozuk para kadar yerden cikiyor cocuk
Göbeği de az kesi atıp sagdan soldan çekiştirip aliyorlar tosuncuklari
Ya bence bunlari konusmak icin cok erken. Benim psikoloğum bozuluyo
Kanka ne zaman konuşuluyor doğum konusu, 28 haftadan sonramı doktorla mesela

Kanka ne zaman konuşuluyor doğum konusu, 28 haftadan sonramı doktorla mesela
Valla kuzum ben bi 13 hafta civari sormuştum dogum tarihimiz belli mi diye de doktorum zamanı gelince konuşuruz napcaksin simdiden dogumu ben seni dogurturum sen merak etme demisti
Sonra Da bir daha oturup rahat rahat dogumla ilgili konusmaya firsatimiz olmadi bizim, malum aksiyonlarımızdan dolayı.
Simdi de 28 hafta dedi ilk belki o zaman dogru bir konusma yapar mi bende bilemiyorum.

Ama bence biz kendi kafamizda bu konuyu düşünmeye daha simdiden baslamayalim yaa. Bide bizim ilk dogum olacak ya haliyle bilinmeyen insana daha zor gelir. Sakin sakin doktorumuzun bize bilgi verecegi zamani bekleyelim şahsi fikrim

Evet insan da onlara benziyor zamanla

Çok kötü bir his canım yaşadığın seninde

Kızlaaaarrr eğer ı phone telefonunuz ve airpods kulaklığınız varsa bebişin kalp atışını duyabiliyosunuzz az önce eşimle denedik pıt pıt pıt hızlı hızlı kalbini dinledik yavrumun öncelikle zararı var mıdır bilmiyorum tabi ki ama çok kısa dinledik sanmıyorum, zararı olacağını düşünüp anksiyetesi tutacaklar hiç dinlemesin sorumluluk almıyorum ajajs
Kulaklığı telefona bağlayıp canlı dinleme özelliğini açıyosunuz sonra telefonu karnınıza dikey olarak koyuyorsunuz veee eğer pozisyonu uygunsa bebişin kalbini duyuyosunuz duyamazsanız hemen endişelenmeyin telefonu hareket ettirin doğru pozisyonda duyuluyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…