Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ay sonunda olduğu haftalara geldik mi ilk zamanlar sadece bağırsak seslerini duymuştum

Kızlar bu markanın ürünlerini beğeniyorum sizde bakın isterseniz flash ürün olmus ty de. Aynısının erkeği 670 iken bu ürün yarı fiyatına Kız anneleri almayı düşünüyorsanız hastane çıkışı bence çık tıtlı

Hayırlı olsun canım yataşın hangi yatağını hangi ölçüde aldın ? Yatak konusunda kafam karışık 15 cm den yüksek olmasın diyorlar ama o kadar alçak yatak bulamadım ben
Canım anca gelebiliyorum buraya beklettim azıcık yatak bu ama nette bulamadım ben

Eklentiler

• 41f89672-3bbd-4bd1-9378-ed17d159afe0.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 162cfd63-e0e4-4196-a5c9-bb23d41457b4.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bende "Hamilelik+" Var daha iyisi var mı merak ettım

Ay ben bu şekilde 1 aydır falan ara ara dinliyorum kalp atışlarını en fazla bir-iki dk falan olacak şekilde zararı olduğunu da düşünmüyorum telefonun sistemi dışardan gelen sesleri yüksek bi şekilde kulaklık sayesinde duymamızı sağlıyor ona kalırsa hergün telefonla yatıp kalkıyoruz bunun daha çok zararı vardır diye düşünüyorum ayrıca evet sesini duyamazsanız endişelenmeyin ben sabah her zamanki gibi hareket etmeyince dinleyeyim demiştim daha önce hep duyduğum o kalp atış ritmini duyamadım bi endişelendim sonra kalktım bişeyler yedim kahvaltı falan yaptım sonra tekrar dinledim bu sefer duydum galiba göğüs kafesi karnımın arka tarafına doğru duruyordu hareket edince ön tarafa yaklaştı o şekilde duyabildim sanırım sonra derin bir nefes aldım bir kez dinleyince hep dinleyesi geliyor insanın haberiniz olsun

doğum yönteminizi konuştunuz mu hiç doktorla, ne zaman konuşuluyor? bizde hiç bahsi geçmedi şuana kadar. 28. haftadaki randevumda sorsam mı acaba?

Ayy çok güzel değil mi yaa ben aşırı mutlu oldum dinleyince gerçekten bağımlılık yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…