Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bende bir gen homozigot mutant diye birsey cikti. Ona da dr.lar sokaktaki insanlarin yüzde 70i boyledir diyor. Igne ilac birsey kullanmana gerek yok diyor... bende anlamadim birsey. Hamile kalmadan once dr.lar igne baslayacagiz diyordu. Ek tetkiklr yaapildi simdi de gerek yok diyorlar. Su an igne kullaniyor musun?
Şükür canim maşallah. Insallah Allahım yavrularimizi saglikla kolaylikla zamani geldiginde kucagimiza aldirsin insallahhh

Ay sen benmisin ağzımda falan büyümüyor gayet iyi gidiyor
Hahahah ama kolay birsey değil icimizde bir hayat can buluyor ve bizim kanımızda bizi ayakta tutan ne vasa su an ondan besleniyor. Yediklerimizde bize enerji veriyor iste azcik ucundan
Bu arada suyu ne kadar bol icersen o kadar iyi. Doktorlarin en büyük tavsiyesi bu. Cok su icmen güzel

Doktor öyle diyorsa öyledir canım benim onlara da guvenemiceksek kime guvenelim şu an 6binlik oksapar ve coraspin kullanıyorum

Doktor öyle diyorsa öyledir canım benim onlara da guvenemiceksek kime guvenelim şu an 6binlik oksapar ve coraspin kullanıyorum
Oo epey de yuksekmis kuzum. Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagimiza alalim evlatlarimizi insallah.
Bana ozeldeki bir dr 4000lik claxen yazdi. Ama kullanmak sana kalmis dedi. Dr.lara da her zaman guvenilmiyor ne yazik ki

Oo epey de yuksekmis kuzum. Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagimiza alalim evlatlarimizi insallah.
Bana ozeldeki bir dr 4000lik claxen yazdi. Ama kullanmak sana kalmis dedi. Dr.lara da her zaman guvenilmiyor ne yazik ki
Ben oncekinde 4binlik kullanıyordum kalp durunca bu kez hem coraspin hem 6binlik verdi işte yazdıysa kullan bence bı zararı olmaz en azından önlem almış olursun

Ben oncekinde 4binlik kullanıyordum kalp durunca bu kez hem coraspin hem 6binlik verdi işte yazdıysa kullan bence bı zararı olmaz en azından önlem almış olursun
Doktor sadece yazmak icin yazdi ne yazik ki. Daha once de yazdim bana soyledigi seyler fln cok garipti. Onun bilgisi ile kullanamam mesela. Ama simdi baska doktora gidecegim haftaya o kullan der yazarsa kullanacagim. Ek tetkikler yapildi bana hematoloji den. Perinatolog da bakti hematolog da yorumladi gerek gormedi iki doktor da. Bende bilmiyorum ki kime inancam

Ayyy kızlar bende oğlumda çok yaşamadığim şeyleri yaşıyorum onda çok uykum gelirdi şimdi pek öyle değilim doğrusu oğlumdan fırsat bulup çok yatamiyorum ama çok erik sevmeyen ben bu aralar inanılmaz erik kiraz ne bulursam meyve yiyorum. Ama yaptığım yemekleri pek yiyemiyorum böyle tuzlu ekşi falan hep, çaydan tiksinmiştim mesela kaç ay ixemedim şimdi çaya düşkün oldum her gebelik çok farklı oluyor demek ki.. ama siz yine de dikkat edin yerken özellikle hamur.işlerine çünkü tansiyon çok önemli oluyor gebelikte kendimden biliyorum

D Dilruba02 canim naptin kontrole gittin mi ne oldu son durumlar ?
Merhaba canım dün sancı ve yoğun kanamam olunca tıp fakültesine geldim 3 farklı doktor baktı rahim kalınlığım normal iyiydi beta enson 1224 kese gözükmüyor bu betalarda zaten odak gördüler ama emin değiller dış gebelikten şüphelendiler yatış verdiler takip amaçlı son verdiğim beta 945 bugün daha yoğun kama başladı sağlıksız gebelikmi dış gebelikmi ona bakıyorlar bu gece kürtaj oldum betamda düşüş takip edecekler ona göre çıkış yapacam inşallah beta düşer dua edin bana dış gebelik olmasın

Canım benim senin icin üzüldüm inan ki.. cok gecmis olsun. Insallah dış gebelik olmamistir dualarimdasin. Allahim yeniden en dogru zamanda saglikla hamile kalmayi nasip etsin sana. Kendini üşütme dinlen bolca soguk su falan içme. İnşallah hersey yolunda gider canim

Ya lütfen bunu yapma kendine. Seni rahatlatmak için demiyorum gerçekten normal birşey bu. Bebiş yerleşiyor iyice büyüyor orada. Akıntıya sebep oluyor bu da. Kahverengi akıntı demek eskiden oralarda bir yerde kalan kanlar oluyor. Yeni taze bir kanama değil. Kaldı ki benim kızımda bir gün şıp şıp kıpkırmızı kan gelmişti. Elim ayağım titredi korkudan tamam dedim bitti herşey. Ama ertesi gün gittim bebeğim orada duruyordu. Şimdi de yanımda yatıyor lütfen korkma bu kadar. Sen şimdi sebebini bulcam diye takmışsin kesin bir sorun var yoksa olmazdı diyorsun. Ama sebebini bulamayabilirsin çünkü bende de kanama alanı falan gorunmemisti. Senin de öyle olacak muhtemelen. Bebeğini görüp geleceksin biliyorum

Hanımlar dün doktora gittim kese görüntü ama kalp atışına erken dedi. Gece de oğlumu uyuturken karnıma çok sert tekme vurdu. Çok ağrıyor karnım. Birşey olur mu acaba?

Ben kullanıyorum canım

Kizlar antibiyotigi ictim inşallah olumsuz bir etki görmem bende bebegimde. Kafamda kırk tilki ile de olsa en sonunda dogru olanin icmek oldugunu düşünüp içtim.
Insallah olumsuz bir durum olmaz
Yaaa kıyamam korkma canım benim enfeksiyon daha çok zarar verir bebege bile bulaşabilir kullanman lazım

Bulantı ilacını kullanan var mı aramızda ?
Ben kullanıyorum, akşamları yatmadan önce 2 tane prilam atıyorum o ertesi gün biraz tutuyor, işe gitmeyeceğim günler kullanmıyorum vücut alışmasın diye, ilaç fena uyku yapıyor bi kere dayanamadım işte öğlen attım mahvoldum tutamiyorsun gözü kendi kapanıyor zorla hemen mescite attım kendimi o sırada ne iş gelse yapamazdım öyle bir uyku

Bulantı ilacını kullanan var mı aramızda ?
Ben kullanıyorum, akşamları yatmadan önce 2 tane prilam atıyorum o ertesi gün biraz tutuyor, işe gitmeyeceğim günler kullanmıyorum vücut alışmasın diye, ilaç fena uyku yapıyor bi kere dayanamadım işte öğlen attım mahvoldum tutamiyorsun gözü kendi kapanıyor zorla hemen mescite attım kendimi o sırada ne iş gelse yapamazdım öyle bir uyku
Kızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
evet bol bol sıvı tüketirsen rahat görüyor doktor

Ayy bebişim beni çok yoruyor. Midem bulanıyor gibi böyle bir hazımsızlık, sürekli bastırmak için bir şey yiyorum ama sürekli bir hazımsızlık hakim. ne zaman geçecek bunlar ?
Ben sanki yıllardır normal yaşamıyorum, bulantının olmadığı enerjimin tavan olduğu günleri unuttum hiç olmamış gibi çok şükür bu sıkıntılar bebis var demek, bulantım 2 dk kesilse korkular sarıyor beni

B6 vitamini fazlalığıda gebelikte tehlikeli diye biliyorum. O yüzden doktor önermedikçe kullanmamak gerekiyor. İnternetten araştırabilirsiniz zararlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…