- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 4.999
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.921
Bende bir gen homozigot mutant diye birsey cikti. Ona da dr.lar sokaktaki insanlarin yüzde 70i boyledir diyor. Igne ilac birsey kullanmana gerek yok diyor... bende anlamadim birsey. Hamile kalmadan once dr.lar igne baslayacagiz diyordu. Ek tetkiklr yaapildi simdi de gerek yok diyorlar. Su an igne kullaniyor musun?Pıhtılaşma var evet hepsini yaptırdım aslında sonuncu da sulandırıcı da kullandım ama yeterli gelmedi kalp atışı duyduktan 2gun sonra kalbi durmuş ama benim mesele baya uzun eksiğim çoktu yumurtalarim kalitesiz çıkmıştı vs 5ay tedavi gördüm şekeri düşürdüm vitamin eksiklerimi giderdim yumurta kalitesi arttirdim ve ta taaaam 8+2 çok şükür bu günüme Allah hepimize sağlıklı kolaylıkla bebişler nasip etsin çok amin
HahahahAy sen benmisinağzımda falan büyümüyor gayet iyi gidiyor
Doktor öyle diyorsa öyledir canım benim onlara da guvenemiceksek kime guvenelim şu an 6binlik oksapar ve coraspin kullanıyorumBende bir gen homozigot mutant diye birsey cikti. Ona da dr.lar sokaktaki insanlarin yüzde 70i boyledir diyor. Igne ilac birsey kullanmana gerek yok diyor... bende anlamadim birsey. Hamile kalmadan once dr.lar igne baslayacagiz diyordu. Ek tetkiklr yaapildi simdi de gerek yok diyorlar. Su an igne kullaniyor musun?
Şükür canim maşallah. Insallah Allahım yavrularimizi saglikla kolaylikla zamani geldiginde kucagimiza aldirsin insallahhh
Oo epey de yuksekmis kuzum. Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagimiza alalim evlatlarimizi insallah.Doktor öyle diyorsa öyledir canım benim onlara da guvenemiceksek kime guvenelim şu an 6binlik oksapar ve coraspin kullanıyorum
Ben oncekinde 4binlik kullanıyordum kalp durunca bu kez hem coraspin hem 6binlik verdi işte yazdıysa kullan bence bı zararı olmaz en azından önlem almış olursunOo epey de yuksekmis kuzum. Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagimiza alalim evlatlarimizi insallah.
Bana ozeldeki bir dr 4000lik claxen yazdi. Ama kullanmak sana kalmis dedi. Dr.lara da her zaman guvenilmiyor ne yazik ki
Doktor sadece yazmak icin yazdi ne yazik ki. Daha once de yazdim bana soyledigi seyler fln cok garipti. Onun bilgisi ile kullanamam mesela. Ama simdi baska doktora gidecegim haftaya o kullan der yazarsa kullanacagim. Ek tetkikler yapildi bana hematoloji den. Perinatolog da bakti hematolog da yorumladi gerek gormedi iki doktor da. Bende bilmiyorum ki kime inancamBen oncekinde 4binlik kullanıyordum kalp durunca bu kez hem coraspin hem 6binlik verdi işte yazdıysa kullan bence bı zararı olmaz en azından önlem almış olursun
Merhaba canım dün sancı ve yoğun kanamam olunca tıp fakültesine geldim 3 farklı doktor baktı rahim kalınlığım normal iyiydi beta enson 1224 kese gözükmüyor bu betalarda zaten odak gördüler ama emin değiller dış gebelikten şüphelendiler yatış verdiler takip amaçlı son verdiğim beta 945 bugün daha yoğun kama başladı sağlıksız gebelikmi dış gebelikmi ona bakıyorlar bu gece kürtaj oldum betamda düşüş takip edecekler ona göre çıkış yapacam inşallah beta düşer dua edin bana dış gebelik olmasın
Canım benim senin icin üzüldüm inan ki.. cok gecmis olsun. Insallah dış gebelik olmamistir dualarimdasin. Allahim yeniden en dogru zamanda saglikla hamile kalmayi nasip etsin sana. Kendini üşütme dinlen bolca soguk su falan içme. İnşallah hersey yolunda gider canimMerhaba canım dün sancı ve yoğun kanamam olunca tıp fakültesine geldim 3 farklı doktor baktı rahim kalınlığım normal iyiydi beta enson 1224 kese gözükmüyor bu betalarda zaten odak gördüler ama emin değiller dış gebelikten şüphelendiler yatış verdiler takip amaçlı son verdiğim beta 945 bugün daha yoğun kama başladı sağlıksız gebelikmi dış gebelikmi ona bakıyorlar bu gece kürtaj oldum betamda düşüş takip edecekler ona göre çıkış yapacam inşallah beta düşer dua edin bana dış gebelik olmasın
Ya lütfen bunu yapma kendine. Seni rahatlatmak için demiyorum gerçekten normal birşey bu. Bebiş yerleşiyor iyice büyüyor orada. Akıntıya sebep oluyor bu da. Kahverengi akıntı demek eskiden oralarda bir yerde kalan kanlar oluyor. Yeni taze bir kanama değil. Kaldı ki benim kızımda bir gün şıp şıp kıpkırmızı kan gelmişti. Elim ayağım titredi korkudan tamam dedim bitti herşey. Ama ertesi gün gittim bebeğim orada duruyordu. Şimdi de yanımda yatıyorÇok yordu stres yapmak beni şu an bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum istemeden çok kötü etkiliyor herkesle bi olumsuzluk yaşadığımı farkettim ama illa ki kanamanın bi sebebide olmalı diye düşünüyorum yarın bulabilirsem hemen başka doktorda olsa gidicem baktırıcam bebeğim sağlıklı mı diye belki ilaca başlarım bende dediğin gibi bende bi sıkıntı yoksa gebelikte devam eder umarım her şey yolundadır
Ben kullanıyorum canımArkadaşlar mide bulantısı için B6 vitamini kullanın diyorlar benim de kullandgim magnezyum ve metil folat içinde b6var hatta magnezyumu 2aydan fazla kullanıyorum sadece aciktigimda midem bulanıyor belki onun etkisi olmuştur siz de bı deneyin bence vitaminin zararı olmaz sonucta
Daha dikkatli olmam gerek hele ilerki aylarda çok çok tehlikeliHanımlar dün doktora gittim kese görüntü ama kalp atışına erken dedi. Gece de oğlumu uyuturken karnıma çok sert tekme vurdu. Çok ağrıyor karnım. Birşey olur mu acaba?
Yaaa kıyamam korkma canım benim enfeksiyon daha çok zarar verir bebege bile bulaşabilir kullanman lazımKizlar antibiyotigi ictim inşallah olumsuz bir etki görmem bende bebegimde. Kafamda kırk tilki ile de olsa en sonunda dogru olanin icmek oldugunu düşünüp içtim.
Insallah olumsuz bir durum olmaz
Hafif tekmeliyordu yatırırken karnımı tutuyorrum hep busefer farklı noktadan çok sert vurdu daha küçük oda 2.5 yaşında.dahq dikkat edicem insalalh birşey olmamistirDaha dikkatli olmam gerek hele ilerki aylarda çok çok tehlikeli
Şu an 6+3Siz kac haftalık
Ben kullanıyorum, akşamları yatmadan önce 2 tane prilam atıyorum o ertesi gün biraz tutuyor, işe gitmeyeceğim günler kullanmıyorum vücut alışmasın diye, ilaç fena uyku yapıyor bi kere dayanamadım işte öğlen attım mahvoldum tutamiyorsun gözü kendi kapanıyor zorla hemen mescite attım kendimi o sırada ne iş gelse yapamazdım öyle bir uykuBulantı ilacını kullanan var mı aramızda ?
Ben kullanıyorum, akşamları yatmadan önce 2 tane prilam atıyorum o ertesi gün biraz tutuyor, işe gitmeyeceğim günler kullanmıyorum vücut alışmasın diye, ilaç fena uyku yapıyor bi kere dayanamadım işte öğlen attım mahvoldum tutamiyorsun gözü kendi kapanıyor zorla hemen mescite attım kendimi o sırada ne iş gelse yapamazdım öyle bir uykuBulantı ilacını kullanan var mı aramızda ?
evet bol bol sıvı tüketirsen rahat görüyor doktorKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Ben sanki yıllardır normal yaşamıyorum, bulantının olmadığı enerjimin tavan olduğu günleri unuttum hiç olmamış gibiAyy bebişim beni çok yoruyor. Midem bulanıyor gibi böyle bir hazımsızlık, sürekli bastırmak için bir şey yiyorum ama sürekli bir hazımsızlık hakim. ne zaman geçecek bunlar ?
B6 vitamini fazlalığıda gebelikte tehlikeli diye biliyorum. O yüzden doktor önermedikçe kullanmamak gerekiyor. İnternetten araştırabilirsiniz zararlarını.Arkadaşlar mide bulantısı için B6 vitamini kullanın diyorlar benim de kullandgim magnezyum ve metil folat içinde b6var hatta magnezyumu 2aydan fazla kullanıyorum sadece aciktigimda midem bulanıyor belki onun etkisi olmuştur siz de bı deneyin bence vitaminin zararı olmaz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?