Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Kuzum kasımı çok tehlikeli görüyorum ben, ekimde bitirin bence. Sizin için bile stres oldum şu an herkes başlasın

Kızlarrr selammm
Doğal ahşap anne yanı olabilen beşik alan var mı? Biraz uzun süre kullanılabilen bir şey olsun diyorum. Önerilere ihtiyacım var, internette gördüklerimden çok anlamıyorum hepsi kafes gibi geliyor
Bu arada park yataklar için polyester içeriği olduğundan önerilmediğini gördüm uzun süreli kullanım açısından ben o yüzden park yatakları eledim bir de bence güzel durmuyordu pek naçizane

Aynen öyle canım valla. Tek aklimizdakiler bebislerimiz.
Bebisim iyi olsun da sıkıcı da olsa bi tekmesiyle bir hareketiyle beni neselendiriyor oğlum teyzesi

Yaa ikinci çocuğu olanlar için evet rahatlığı biraz kabul edebilirim, görmüş geçirmişsiniz sizler ama bir günde yapılmaz sanki ya çok ıvır zıvır varmış

Selam canım, ben egebaby markadan alacam doğal ahşap, boyalı olanlarda var sertifikali hepsi, araştırdım

Kanka bu ara pars baya var ya, parla ve pars yaman güzel ama, moderine isimlere alışamıyorum
Evet bazı isimleri telaffuz etmek bile çok zor gerçekten. Geçenlerde bir isim gördüm şok oldum. “Kanat” tövbe estağfirullahh
Kuzum kasımı çok tehlikeli görüyorum ben, ekimde bitirin bence. Sizin için bile stres oldum şu an herkes başlasın
Ahaha kuzu her şey listemde şuan. Markalarıyla birlikte, sadece gidip almak kalıyor ya da eve sipariş edicem ekimde başlarım alışverişe. Ben genel olarak rahat bir insanım zaten minimum alışveriş yapıcam ihtiyaç oldukça alırım

Ahhh ahhh yaramıza parmak bastın sjsjs bende sepide yle aynılarına bakıyorum kuzu

Ben de hergün kefir muz tüketiyorum. Seviyorum zaten ikisini de. Bizim bebişler ondan tombik belki de
Hala net bu diyemedik.. çocuğum korkarım ki isimsiz kalacak
Al benden de o kadar

Kaburga falan olurmu önümüzdeki senelerde sence kanka

Ben de hergün kefir muz tüketiyorum. Seviyorum zaten ikisini de. Bizim bebişler ondan tombik belki de

Al benden de o kadar
Kefir, ayran, yoğurt hamileliğin başında o kadar tiksindim ki hala tüketemiyorum ama kalsiyum almak için son zamanlarda muzlu süt yapıyorum içerisine biraz da cevizz enfess oluyoo ya da ballı ılık süt içiyorum

Strese sokmayın hamile kadını hepiniz bitirin ve atın buraya
Canım hastane çıkışlarını hangi marka aldın link varsa fikir atarmısın
Hahaha aynen ya yoklama yapıcam kim ne almış
Canım birini kaynanam aldı e bebekten diğeri de tinylamb aşağıdaki model. Bunu direkt hemşireye veririm diye şekilsiz süssüz olmasını önemsemedim. Kumaşı gerçekten çok güzel çok beğendik
tinylamb Natural 12 Parça %100 Pamuk Hastane Çıkışı Seti Organik Pamuk Unisex - Fiyatı, Yorumları

Ohh yarasın bebişine, mis gibi atom çok mantıklı. Ben de yapayım bir süre, çok severim aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…