- 16 Eylül 2024
- 5.994
- 5.453
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.501
Ay yok canım ya bizde bulamadik daha sende durumlar nasılKızlar erkek bebiş bekleyenler isim buldunuz mu
Kuzum kasımı çok tehlikeli görüyorum ben, ekimde bitirin bence. Sizin için bile stres oldum şu an herkes başlasınCanım biz yeni taşındık ev yeni yerleşti sayılır, hep evin eksikleri vs vardı o yüzden daha bebişe sıra gelmedibirde bende çoğu şey için ekim ve kasımı bekliyorum o yüzden şuan çok alışveriş yapasım yok.
Anladım kuzum evet şimdiden belli olması kafanı çok rahatlatmıştır
Strese sokmayın hamile kadını hepiniz bitirin ve atın burayaKuzum kasımı çok tehlikeli görüyorum ben, ekimde bitirin bence. Sizin için bile stres oldum şu an herkes başlasın
Aynen öyle canım valla. Tek aklimizdakiler bebislerimiz.Çok şükür canım en ufak sıkıntıda bile asıl sıkıntımz kaygımız onlar oluyor zaten çok şükür iyiyiz
Canım senin içinde biraz sıkıcı oluyordur ama her şey minnoşlar için ne yapalım
Yemin ederim 2 dk önce kocama aynı cümleyi kurdum, hepsi nahif ya hepsiTanıdığım tüm keremler akıllı ve uslu
Yaa ikinci çocuğu olanlar için evet rahatlığı biraz kabul edebilirim, görmüş geçirmişsiniz sizlerEvimde yerde var taşınmıycamda ama gel görki elde 2 hırka 1 tulumdan başka bir şey yokbende bilmiyorum bu neyin rahatlığı biraz 2.cocuk rahatlığı birazda eşim duraklatıyor ondan bende bekliyorum alışveriş 1 günde yapılır diyor görcez
Selam canım, ben egebaby markadan alacam doğal ahşap, boyalı olanlarda var sertifikali hepsi, araştırdımKızlarrr selammm
Doğal ahşap anne yanı olabilen beşik alan var mı? Biraz uzun süre kullanılabilen bir şey olsun diyorum. Önerilere ihtiyacım var, internette gördüklerimden çok anlamıyorum hepsi kafes gibi geliyor
Bu arada park yataklar için polyester içeriği olduğundan önerilmediğini gördüm uzun süreli kullanım açısından ben o yüzden park yatakları eledim bir de bence güzel durmuyordu pek naçizane
Evet bazı isimleri telaffuz etmek bile çok zor gerçekten. Geçenlerde bir isim gördüm şok oldum. “Kanat”Kanka bu ara pars baya var ya, parla ve parsyaman güzel ama, moderine isimlere alışamıyorum
Ahaha kuzu her şey listemde şuan. Markalarıyla birlikte, sadece gidip almak kalıyor ya da eve sipariş edicemKuzum kasımı çok tehlikeli görüyorum ben, ekimde bitirin bence. Sizin için bile stres oldum şu an herkes başlasın
Ahhh ahhh yaramıza parmak bastın sjsjs bendeKızlarrr selammm
Doğal ahşap anne yanı olabilen beşik alan var mı? Biraz uzun süre kullanılabilen bir şey olsun diyorum. Önerilere ihtiyacım var, internette gördüklerimden çok anlamıyorum hepsi kafes gibi geliyor
Bu arada park yataklar için polyester içeriği olduğundan önerilmediğini gördüm uzun süreli kullanım açısından ben o yüzden park yatakları eledim bir de bence güzel durmuyordu pek naçizane
Evett bu markayı ben de görmüştüm iyice bakayım, teşekkür ederim canımmSelam canım, ben egebaby markadan alacam doğal ahşap, boyalı olanlarda var sertifikali hepsi, araştırdım
Kız niye yaranız var bu konudaAhhh ahhh yaramıza parmak bastın sjsjs bendesepide yle aynılarına bakıyorum kuzu
Ben de hergün kefir muz tüketiyorum. Seviyorum zaten ikisini de. Bizim bebişler ondan tombik belki deKızlar ben kefiri normalde de çok severim. Mesela altınkılıç favorim ekşimsi böyle tam kefir gibi çok severim ama çoğu kişiye ağır gelir. Bir süredir içimi keşfettim eşim ağzına sürmez o bile ayran gibi içiyor çok hafif denesin içemeyen
Al benden de o kadarHala net bu diyemedik.. çocuğum korkarım ki isimsiz kalacak
Kararsızlık yarasıEvett bu markayı ben de görmüştüm iyice bakayım, teşekkür ederim canımm
Kız niye yaranız var bu konuda
Kaburga falan olurmu önümüzdeki senelerde sence kankaEvet bazı isimleri telaffuz etmek bile çok zor gerçekten. Geçenlerde bir isim gördüm şok oldum. “Kanat”tövbe estağfirullahh
Ahaha kuzu her şey listemde şuan. Markalarıyla birlikte, sadece gidip almak kalıyor ya da eve sipariş edicemekimde başlarım alışverişe. Ben genel olarak rahat bir insanım zaten minimum alışveriş yapıcam ihtiyaç oldukça alırım
Kefir, ayran, yoğurt hamileliğin başında o kadar tiksindim ki hala tüketemiyorumBen de hergün kefir muz tüketiyorum. Seviyorum zaten ikisini de. Bizim bebişler ondan tombik belki de
Al benden de o kadar
Ayıp ediyorsun kanka bu ay sonu alacam
Her şey olabilirKaburga falan olurmu önümüzdeki senelerde sence kanka
Ay kız ben eylüle girdiğimizin farkında değilim ondan bir zaman karmaşası olduAyıp ediyorsun kanka bu ay sonu alacamzamanlamayı doğru tutalım
Hahaha aynen ya yoklama yapıcam kim ne almışStrese sokmayın hamile kadını hepiniz bitirin ve atın buraya
Canım hastane çıkışlarını hangi marka aldın link varsa fikir atarmısın
Ohh yarasın bebişine, mis gibi atom çok mantıklı. Ben de yapayım bir süre, çok severim aklıma gelmemiştiKefir, ayran, yoğurt hamileliğin başında o kadar tiksindim ki hala tüketemiyorumama kalsiyum almak için son zamanlarda muzlu süt yapıyorum içerisine biraz da cevizz enfess oluyoo ya da ballı ılık süt içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?