Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de en son salı gitmiştim 5+6 da karından sadece kese gözükmüştü şimdi kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek için hayırlı olsun nasıl bir his kalp atışlarını dinlemek
Dr dedi ki nefesini tut dinletiyorum 1 2 saniye nefesimi tuttum artık bu ne için bilmiyorum daha net duyulması için herhalde.
O 1 2 saniye bitmesin istiyorsun artık sıkışık gelmene gerek yok embriyo rahat görülüyor dedi sizede yazayım fikir olsunn. Görüntüde de beyaz birşey pır pır yapıyor o da kalp atımı görüntüsüymüş sizde izlerken o pırpırı görürseniz anlayın

Hormonlar çok tuhaf

Ne güzel haftaya cumartesiye kadar sabredeyim diyorum benim geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Ama 5+6 da karından kese de gözüktü belki hızlı ilerlemiştir onu bilmiyorum.Ovulasyon 14. Değil 19. Gündü ama sabretmek zor geliyor iyice merak ediyor insan bi de gidip duysam bu sefer 3-4 hafta sonra gel diyecek o süre yine beklemek zorundayız keşke hareketlenmeye başlasalar da içimiz rahat etse

Benim de öyle demişti doktor, olmuş olman güzel bir şey yani olmasaydı da çok takmazdı gibi hissettim, sorarsın canım tabi, hiç kafana takma

Evet bu haftalar hep sabır valla görsende yine bitmiyor heyecan sabırsızlık :) bir müddet böyle devam etcez :)) sağlıklı olsunlarda bekleriz cefakar analar olarak :)) şimdiden bizi parmağında oynatıyorlar

Karından duyulmasa vajinal belki bakmak ister, o zaman duyulabilir, duyulmasa da endişelenme canım, daha ufak henüz

Sizler böyle doktora gidince, heyecanlanıp benim de gidesim geliyor lâkin henüz 5+2 olduğum için kalp atışına kendimi saklamak istiyorum, ne güzel böyle, maşallah herkese Cherry Mom Pamlok
Benimde daha yeni atmaya başlamış muhtemelen dedi doktorum biraz daha bekle biliyorum sabretmesi çok zor ama
Hayırlı olsun canım
Magnezyum bende istedim baş ağrılarım oluyor diye ama henüz kullanmadım.
Benimde baş ağrım çok oluyor magnezyum etkili mi süper çok sevindim yaa
Evet belki de hiçbir şey yoktur ama ben belirsizliği hiç sevmiyorum. Bişey var mı yok mu diye bir gün bile bekleyemem kendimi tanıyorum
Canım doktorum bu zamanlarda lekelenme olabilir dedi tabii doktora git mutlaka için rahat etsin yapılacak bişey varsa yapar hem iyi düşünelim iyi olsun

Ay çok değil mi ya :/ doğum paketleri daha makula geliyor böyle olunca
Sizin orda ne kadar evet çok pahalı. Ben eylül ayında şehir değiştireceğim taşınma durumumuz var o yüzden doğumu burda yapamam doğum paketi alamıyorum. Ancak eylülde doğumu yaptıracak doktora geçebilirim inşallah öyle sıkıntı olmaz en baştan takip etmeyince sorun çıkarırlar mı ki

Merhaba
Hiç endişelenmenize gerek yok aşı olmuş da olabilirsiniz bu arada. Hepatit aşısı her olan kişide tutmayabiliyor. Ben de küçükken aşı olmuşum mesela fakat bağışıklığım yok. Aşının tutması diğer aşılara göre biraz daha zor.
Annem birkaç yıl önce 2 doz vurulmuştu tutmadı. 3. Dozu tetanozla beraber vurdular o zaman tuttu. İnatla bağışıklık kazandırmayan aşı uygulaması ardarda olursa hepatitte tetanozla bir vuruyorlar tutma ihtimalini artırmak için.
Bir de diğer mesajlarınızda gördüm 8-9 kilo alıp 4kb doğurdum demişsiniz maşallah hayallerım
Ve ben de şu an 29 yaşındayım. Nasıl başardınız o kadar az kilo alıp 4kg doğurabilmeyi azıcık bize de öğretin hahahah

Benimde baş ağrım çok oluyor magnezyum etkili mi süper çok sevindim yaa

Evet canım bel kasık ağrısı baş ağrısı vs etkili oluyor. Hatta ben 40.hafta dolupta 0 ağrı sancı olunca dr a magnezyumdan olabilir mi demiiştim aaaa kesmedik mi onu demişti muhtemelen benim sezeryan sebebim magnezyum

Yaa teşekkür ederim içim rahatladı dediğiniz gibi olmuş olabilir

Benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti ozmanda 70 kiloydum ablam 20 kg alınca bende korkmuştum sadece gerekli şeyleri yedim ekstra bir şey yemedim. Bebek için masamda hep ceviz badem muz bulundurdum. Haftada en az 3 4 günde spor yaptım koşu bandında hafif yürüyüş 30 40 dk kadar umarım yine öyle olurumda spor yaparım ama bu farklı gibi daha bir halsizim

Ben çok farklı doktorlara gidip, bambaşka nir yer de doğum yaptım canım, sorun olmuyor bence içine neresi sinerse orada olmalısın bence

Ay çok değil mi ya :/ doğum paketleri daha makula geliyor böyle olunca
Ben bir cok ozel klinik hastane falan aradim 2bine 3bine bulmak bile zor artik Ankarada kuşum perinatolog randevusu alacagim mesela 5500 ile 6500 arasinda muayene ucretleri.... insan ne diyecegini bilemiyor

Yaa ben hamile değilken bile soordan nefret eden bir insanım spor yapmaya tepki olarak gelmişim dünyaya sanki, hele şu an hiç düşünemiyorum bu uyku ve iç bulanması haliyle yataktan kalktığıma şükrediyorum.
Ben 58.5 ile hamile kaldım 15 nisanda son kontrolumde 5+5 ken 58.5 tum yani.
Yalnız şu geçen 2 haftada öyle değişik dalgalandi ki kilom panikledim. Bi tartıldım 60.5 olmuşum mide bulantısından bir şey yemememe rağmen bi tartıldım yine 58.5 gördüm falan en son bugün 59.2 fakat 2 gün önce yine 60.4tü.
Normalde bağırsaklarım çok düzenlidir gebelik kabıza sebep oldu ondan bu dalgalanma diye kendimi avutuyorum fakat hiçbir şey yemeden 2 haftada 2 kilo alıcaksam yandım hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…