- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.081
Dr dedi ki nefesini tut dinletiyorum 1 2 saniye nefesimi tuttum artık bu ne için bilmiyorum daha net duyulması için herhalde.Ben de en son salı gitmiştim 5+6 da karından sadece kese gözükmüştü şimdi kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek içinhayırlı olsun nasıl bir his kalp atışlarını dinlemek
Hormonlar çok tuhafbenim de bir garip alnım, sanki sıkıştırıyorum, kaşımı yukarı çekmiş ve alnımı basmış buluyorum kendimi düzeltiyorum, gebelik öncesi böyle bulmazdım kendimi, sonra düzeltince fark ediyorum alnımın kasılması gözlerime yanaklarıma acı olarak vuruyor, ben de bu biraz garip nasıl anlatılır diye söylememiştim :)
Ne güzelDr dedi ki nefesini tut dinletiyorum 1 2 saniye nefesimi tuttum artık bu ne için bilmiyorum daha net duyulması için herhalde.
O 1 2 saniye bitmesin istiyorsunartık sıkışık gelmene gerek yok embriyo rahat görülüyor dedi sizede yazayım fikir olsunn. Görüntüde de beyaz birşey pır pır yapıyor o da kalp atımı görüntüsüymüş sizde izlerken o pırpırı görürseniz anlayın
Hayırlısı bakalım sıkıntı olmaz inşallah dr çokta üstünde durmadığı için rahatım biraz neyse sonra olursun dedi ama sonra ne zamn bilmiyorum artık bir ara sağlık ocağına da danışayım onlar aşılara daha hakimler.
Evet bu haftalar hep sabır valla görsende yine bitmiyor heyecan sabırsızlık :) bir müddet böyle devam etcez :)) sağlıklı olsunlarda bekleriz cefakar analar olarak :)) şimdiden bizi parmağında oynatıyorlarNe güzelhaftaya cumartesiye kadar sabredeyim diyorum benim geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Ama 5+6 da karından kese de gözüktü belki hızlı ilerlemiştir onu bilmiyorum.Ovulasyon 14. Değil 19. Gündü ama sabretmek zor geliyor iyice merak ediyor insan bi de gidip duysam bu sefer 3-4 hafta sonra gel diyecek o süre yine beklemek zorundayız keşke hareketlenmeye başlasalar da içimiz rahat etse
Kızlar benim de yarın ilk kontrolüm var 5+6 olucak yarın. İnşallah keseyi görebilirz kalp atışını görürmüyüz bilmiyorum ama kese bile görünse içim rahatlayacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
İnşallah canım ya bakalmKarından duyulmasa vajinal belki bakmak ister, o zaman duyulabilir, duyulmasa da endişelenme canım, daha ufak henüz
Benimde daha yeni atmaya başlamış muhtemelen dedi doktorumSizler böyle doktora gidince, heyecanlanıp benim de gidesim geliyor lâkin henüz 5+2 olduğum için kalp atışına kendimi saklamak istiyorum, ne güzel böyle, maşallah herkeseCherry Mom Pamlok
Benimde baş ağrım çok oluyor magnezyum etkili mi süper çok sevindim yaaHayırlı olsun canım
Magnezyum bende istedim baş ağrılarım oluyor diye ama henüz kullanmadım.
Canım doktorum bu zamanlarda lekelenme olabilir dedi tabii doktora git mutlaka için rahat etsin yapılacak bişey varsa yapar hemEvet belki de hiçbir şey yoktur ama ben belirsizliği hiç sevmiyorum. Bişey var mı yok mu diye bir gün bile bekleyemem kendimi tanıyorum
Ay çok değil mi ya :/ doğum paketleri daha makula geliyor böyle oluncaTürkiye hastanesini aradım az önce muayene ücreti 2.500 tl dediler.mevsimbahar18
Sizin orda ne kadarAy çok değil mi ya :/ doğum paketleri daha makula geliyor böyle olunca
MerhabaYok istememiştir istese atlamam çünkü yaptırırdım. İşin kötü yanı ben zaten gebelik planlarken bu testleri yaptırdım başka dr a gösterdim o da fark etmedi yada umursamadı gebelik öncesi olsaydım ne güzel olurdu.
Yada bilmiyorum buda doktordan dr a değişiyor mu kimi ol kimi olmazsanda olur mu diyor ?
Benimde baş ağrım çok oluyor magnezyum etkili mi süper çok sevindim yaa
Yaa teşekkür ederim içim rahatladı dediğiniz gibi olmuş olabilirMerhaba
Hiç endişelenmenize gerek yok aşı olmuş da olabilirsiniz bu arada. Hepatit aşısı her olan kişide tutmayabiliyor. Ben de küçükken aşı olmuşum mesela fakat bağışıklığım yok. Aşının tutması diğer aşılara göre biraz daha zor.
Annem birkaç yıl önce 2 doz vurulmuştu tutmadı. 3. Dozu tetanozla beraber vurdular o zaman tuttu. İnatla bağışıklık kazandırmayan aşı uygulaması ardarda olursa hepatitte tetanozla bir vuruyorlar tutma ihtimalini artırmak için.
Bir de diğer mesajlarınızda gördüm 8-9 kilo alıp 4kb doğurdum demişsiniz maşallah hayallerım
Ve ben de şu an 29 yaşındayım. Nasıl başardınız o kadar az kilo alıp 4kg doğurabilmeyi azıcık bize de öğretin hahahah
Sizin orda ne kadarevet çok pahalı. Ben eylül ayında şehir değiştireceğim taşınma durumumuz var o yüzden doğumu burda yapamam doğum paketi alamıyorum. Ancak eylülde doğumu yaptıracak doktora geçebilirim inşallah öyle sıkıntı olmaz en baştan takip etmeyince sorun çıkarırlar mı ki
Ben bir cok ozel klinik hastane falan aradim 2bine 3bine bulmak bile zor artik Ankarada kuşumAy çok değil mi ya :/ doğum paketleri daha makula geliyor böyle olunca
Yaa ben hamile değilken bile soordan nefret eden bir insanımYaa teşekkür ederim içim rahatladı dediğiniz gibi olmuş olabilir
Benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti ozmanda 70 kiloydum ablam 20 kg alınca bende korkmuştum sadece gerekli şeyleri yedim ekstra bir şey yemedim. Bebek için masamda hep ceviz badem muz bulundurdum. Haftada en az 3 4 günde spor yaptım koşu bandında hafif yürüyüş 30 40 dk kadar umarım yine öyle olurumda spor yaparım ama bu farklı gibi daha bir halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?