- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.651
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.121
16. Aydayiz canım. İnan hamile olmasam 2,5 yaş falan vardı aklımda. Şu an çok erken geliyorGözün aydın canım çok güzel haberkaç aylık kızın
Hangi hastaneleri düşünüyorsun
Kızlar kendi doktorum izinliymis bugün başka bir doktor baktı. Güzel haber yavrucan büyümüş gayet iyi kalbi de pıtır pıtır. Progestan verdi sadece nolur nolmaz diye. Ama emzirmeyi bırak bence yavaştan dedi. Ben de düşüğe sebep olmaz diye düşünüyorum hocam daha emzirecektim dedim. Birşey olmaz ama yine de tavsiyem yavaştan bırak dedi. Sevincim üzüntüme karıştı. Hiç istemiyorum en azından son trimestera kadar emzirmeyi düşünüyordum. Kendi doktoruma da danisacagim umarım devam et der. Emzirme bağımlısı bi anneyim. Şu an ne ben ne kızım hazır değiliz buna
Ben de Türkiye hastanesini düşünüyorum ama bazı doktorları hakkında olumsuz yorumlar var deneye deneye içimize sineni bulacağız artıkAslında Ben Medipol de doğum yaptım, orada bir doktorum var. Çok da memnun kaldım, ona da gideceğim ama orada şöyle bir sıkıntı olmuştu doğuma eşimi almadılar, eşim de istemiyor o sebeple, başka da bir doktor daha var aklımda belki o hastaneye gidebilirimSen canım
Birkaç doktora daha sorabilirsin için rahat etmiyorsa. Şimdi bıraktırmasan doğumdan sonra bıraktırman gerekmez mi peki16. Aydayiz canım. İnan hamile olmasam 2,5 yaş falan vardı aklımda. Şu an çok erken geliyor
Hangi medipol acaba medipol mega mıAslında Ben Medipol de doğum yaptım, orada bir doktorum var. Çok da memnun kaldım, ona da gideceğim ama orada şöyle bir sıkıntı olmuştu doğuma eşimi almadılar, eşim de istemiyor o sebeple, başka da bir doktor daha var aklımda belki o hastaneye gidebilirimSen canım
Doktorundan ilaç iste canım kaç haftalık oldunKızlar gerçekten mideniz bulanmasın bence bulanmayanlar bulansın demesin ben kaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum suyu bile çıkartıyorum denemediğim şey kalmadı tost haşlanmış patates sürekli kusuyorum dün o kadar kötü oldum ki bütün gün uyudum sabaha kadar gözümü açamadım.
Cok şükür canım. Açıkçası sağlıklı bebek her türlü anneye tutunuyor. Allah korusun ama sağlıksızsa da yok yere bebeğim sütünden olacak. O yüzden hiç gundemimde yok şu an emzirmeyi birakmak. Aralıkta hepinizin memenizde minik bir can olacak inşallahÇok şükür canım, bir şey olmamışHaklısın, çok zor gerçekten, umarım gönlüne göre bir yol çıkar karşına
Doğumdan sonraya bırakmam canım. İkili emzirmeyi yapanlar var ama benim bebeğim o kadar küçük değil. Fiziksel olarak hazır zaten ayrılmaya ama psikolojik olarak hiç hazır degil. Üçüncü trimestera gelince biraktirmayi düşünüyorum nasipse. Memeyi unutsun biraz da kardeşi gelince çok kıskanır üzülür doğal olarak. Agliycam şimdi yazarken boğazım düğümlendiBirkaç doktora daha sorabilirsin için rahat etmiyorsa. Şimdi bıraktırmasan doğumdan sonra bıraktırman gerekmez mi peki
Ben de Türkiye hastanesini düşünüyorum ama bazı doktorları hakkında olumsuz yorumlar var deneye deneye içimize sineni bulacağız artık
İlaç kullanmiyor musun canımKızlar gerçekten mideniz bulanmasın bence bulanmayanlar bulansın demesin ben kaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum suyu bile çıkartıyorum denemediğim şey kalmadı tost haşlanmış patates sürekli kusuyorum dün o kadar kötü oldum ki bütün gün uyudum sabaha kadar gözümü açamadım.
Çok sevindim canım bebeğin iyi olmasına. Emzirme durumlarını inan hiç kafaya takma sen emzirmeye devam etmk istesen bile başka başka şeyler oluyor yine erken kesmek zorunda kalabiliyorsun. Hiç emmeyen bebekler var senin gönlün ferah olsun duygusal olarak yıpratma kendini ama kendi dr unada danış allah başka bir dert vermesin buda hallolur bir durum neticedeKızlar kendi doktorum izinliymis bugün başka bir doktor baktı. Güzel haber yavrucan büyümüş gayet iyi kalbi de pıtır pıtır. Progestan verdi sadece nolur nolmaz diye. Ama emzirmeyi bırak bence yavaştan dedi. Ben de düşüğe sebep olmaz diye düşünüyorum hocam daha emzirecektim dedim. Birşey olmaz ama yine de tavsiyem yavaştan bırak dedi. Sevincim üzüntüme karıştı. Hiç istemiyorum en azından son trimestera kadar emzirmeyi düşünüyordum. Kendi doktoruma da danisacagim umarım devam et der. Emzirme bağımlısı bi anneyim. Şu an ne ben ne kızım hazır değiliz buna
Ay yok ben tüp mide ameliyatı oldum 8 sene önce 8senedir kilomu korudum çok şükür ama vücudum çok yatkın bir kez daha şişersem veremem diye tedirginimAma senin kilo almaya hakkın varmış boşverr aldediğim gibi ben kilolu hamile kaldığım için korkudan almadım :)) birde bu iş ne kadar istesende hamileliğin seyrine göre değişiyor mide bulantısı tansiyon vs olursa gelde spor yap yalan ama sen hiç dert etme 20 kg alsanda koymaz
Cok şükür canım. Açıkçası sağlıklı bebek her türlü anneye tutunuyor. Allah korusun ama sağlıksızsa da yok yere bebeğim sütünden olacak. O yüzden hiç gundemimde yok şu an emzirmeyi birakmak. Aralıkta hepinizin memenizde minik bir can olacak inşallahAllah isteyen herkese versin çok güzel bir şey
Hımm Allah korusun ozman dikkatli gider ve hareketli bir hamilelik geçirirsen bir şey olmaz allahın izniyle alsan bile inan emzirirken flan hızlıca gidecek o kilolar hiç dert etme :)Ay yok ben tüp mide ameliyatı oldum 8 sene önce 8senedir kilomu korudum çok şükür ama vücudum çok yatkın bir kez daha şişersem veremem diye tedirginim
Öyle canım çok şükür Allah başka dert vermesin ama hamilelik duygusallığı da var üstümde malum. Hassaslastim birazÇok sevindim canım bebeğin iyi olmasına. Emzirme durumlarını inan hiç kafaya takma sen emzirmeye devam etmk istesen bile başka başka şeyler oluyor yine erken kesmek zorunda kalabiliyorsun. Hiç emmeyen bebekler var senin gönlün ferah olsun duygusal olarak yıpratma kendini ama kendi dr unada danış allah başka bir dert vermesin buda hallolur bir durum neticede
Daha önce deneyimlemediğim için pek anlayamıyorum ama seni böyle duygulandırdıysa zor olsa gerekDoğumdan sonraya bırakmam canım. İkili emzirmeyi yapanlar var ama benim bebeğim o kadar küçük değil. Fiziksel olarak hazır zaten ayrılmaya ama psikolojik olarak hiç hazır degil. Üçüncü trimestera gelince biraktirmayi düşünüyorum nasipse. Memeyi unutsun biraz da kardeşi gelince çok kıskanır üzülür doğal olarak. Agliycam şimdi yazarken boğazım düğümlendi
Ben de öyle umuyorum, eskisinden sağlıklı ve ölçülü beslenerek birden 2 kilo almak cok mantıksız aksi haldeBen de hamile kalmadan önce 62 ydim şu an 64 çıkıyorum mide bulantım yok ama normale göre çok çok daha sağlıklı besleniyorum. Tatlı zaten canım istemiyor o yüzden hiç yemiyorum. Bence bu artış kilodan değil inanılmaz şişkinlik var bende de ne yesem su içsem bile midem davul gibi şişiyor. Bi de benim memeler de çok büyüdü birkaç haftada 1 beden arttı resmen ölçtüm hattao yüzden tartıda gördüğümüz gerçek artış değil bence hormonlardan yaşadığımız şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?