Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hangi hastaneleri düşünüyorsun

Aslında Ben Medipol de doğum yaptım, orada bir doktorum var. Çok da memnun kaldım, ona da gideceğim ama orada şöyle bir sıkıntı olmuştu doğuma eşimi almadılar, eşim de istemiyor o sebeple, başka da bir doktor daha var aklımda belki o hastaneye gidebilirim Sen canım

Çok şükür canım, bir şey olmamış Haklısın, çok zor gerçekten, umarım gönlüne göre bir yol çıkar karşına

Ben de Türkiye hastanesini düşünüyorum ama bazı doktorları hakkında olumsuz yorumlar var deneye deneye içimize sineni bulacağız artık

Kızlar gerçekten mideniz bulanmasın bence bulanmayanlar bulansın demesin ben kaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum suyu bile çıkartıyorum denemediğim şey kalmadı tost haşlanmış patates sürekli kusuyorum dün o kadar kötü oldum ki bütün gün uyudum sabaha kadar gözümü açamadım.

Hangi medipol acaba medipol mega mı

Doktorundan ilaç iste canım kaç haftalık oldun

Çok şükür canım, bir şey olmamış Haklısın, çok zor gerçekten, umarım gönlüne göre bir yol çıkar karşına
Cok şükür canım. Açıkçası sağlıklı bebek her türlü anneye tutunuyor. Allah korusun ama sağlıksızsa da yok yere bebeğim sütünden olacak. O yüzden hiç gundemimde yok şu an emzirmeyi birakmak. Aralıkta hepinizin memenizde minik bir can olacak inşallah Allah isteyen herkese versin çok güzel bir şey

Birkaç doktora daha sorabilirsin için rahat etmiyorsa. Şimdi bıraktırmasan doğumdan sonra bıraktırman gerekmez mi peki
Doğumdan sonraya bırakmam canım. İkili emzirmeyi yapanlar var ama benim bebeğim o kadar küçük değil. Fiziksel olarak hazır zaten ayrılmaya ama psikolojik olarak hiç hazır degil. Üçüncü trimestera gelince biraktirmayi düşünüyorum nasipse. Memeyi unutsun biraz da kardeşi gelince çok kıskanır üzülür doğal olarak. Agliycam şimdi yazarken boğazım düğümlendi

İlaç kullanmiyor musun canım

Çok sevindim canım bebeğin iyi olmasına. Emzirme durumlarını inan hiç kafaya takma sen emzirmeye devam etmk istesen bile başka başka şeyler oluyor yine erken kesmek zorunda kalabiliyorsun. Hiç emmeyen bebekler var senin gönlün ferah olsun duygusal olarak yıpratma kendini ama kendi dr unada danış allah başka bir dert vermesin buda hallolur bir durum neticede

Kızlar bende doktordan çıktım, 8+2 olmuşuz karnından baktı çok gazim olduğu için net goremedi ama vajinal baktı orda net gördük kalp atışını da duyduk çok şükür her şey güzel gidiyor kan tahlili yaptirmami istedi bir daha bir ay sonra gideceğim

Ay yok ben tüp mide ameliyatı oldum 8 sene önce 8senedir kilomu korudum çok şükür ama vücudum çok yatkın bir kez daha şişersem veremem diye tedirginim

İşte ben de tam da böyle düşündüğüm için acele etmek istemiyorum doktora gitmek için ama heyecanlanıyorum ya da korkuyorum, ya gidersem de olumsuz bir şey öğrenirsem bilmiyorum gerçekten insana yaşadıkları çok şey katıyor işte, hep bunu söylüyorum, sakin ol, sağlıklıysa o zaten seninle

Ay yok ben tüp mide ameliyatı oldum 8 sene önce 8senedir kilomu korudum çok şükür ama vücudum çok yatkın bir kez daha şişersem veremem diye tedirginim
Hımm Allah korusun ozman dikkatli gider ve hareketli bir hamilelik geçirirsen bir şey olmaz allahın izniyle alsan bile inan emzirirken flan hızlıca gidecek o kilolar hiç dert etme :)

Öyle canım çok şükür Allah başka dert vermesin ama hamilelik duygusallığı da var üstümde malum. Hassaslastim biraz

Daha önce deneyimlemediğim için pek anlayamıyorum ama seni böyle duygulandırdıysa zor olsa gerek doğumdan sonraya bırakmayacağın için şimdiden yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin belki

Ben de öyle umuyorum, eskisinden sağlıklı ve ölçülü beslenerek birden 2 kilo almak cok mantıksız aksi halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…