- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.101
Canım naptın gıttımmı kontrole merak ettım guzel haberlerını beklıyorm
Teşekkür ederim canım inşallah..
Yarın dayanamaz gider de güzel haber alırsam ilk işim buraya yazmak olacak..
Etrafımda konuşacak, duygularımı aklımdan geçenleri konuşacak kimse yok, biraz içe dönük biriyim. Burada hiç tanımadığım ama aynı şeyleri paylaştığımgüzel kadınlarla konuşmak iyi geldi.
Teşekkür ederi
aşılara hangi kan testini yaptırınca baktı canım doktor , benim doktorum bir şey demedi de ben de emin olamadım şimdi bişeyi mi atladı acabaEvet benim değer negatif çıkmış sizler olmuş muydunuz? Bi aşısız bensem ona göre panik olcam :))
Normal muayene ücreti sanırım 1000 tl ama benim ekstra anlaşma indirimim var 800 tl ye geliyor. Gerçi ben ankaradayım burda da pahalı hastaneler var benimki görece uygun bir hastane işteSizin orda ne kadarevet çok pahalı. Ben eylül ayında şehir değiştireceğim taşınma durumumuz var o yüzden doğumu burda yapamam doğum paketi alamıyorum. Ancak eylülde doğumu yaptıracak doktora geçebilirim inşallah öyle sıkıntı olmaz en baştan takip etmeyince sorun çıkarırlar mı ki
Ama senin kilo almaya hakkın varmış boşverr alYaa ben hamile değilken bile soordan nefret eden bir insanımspor yapmaya tepki olarak gelmişim dünyaya sanki, hele şu an hiç düşünemiyorum bu uyku ve iç bulanması haliyle yataktan kalktığıma şükrediyorum.
Ben 58.5 ile hamile kaldım 15 nisanda son kontrolumde 5+5 ken 58.5 tum yani.
Yalnız şu geçen 2 haftada öyle değişik dalgalandi ki kilom panikledim. Bi tartıldım 60.5 olmuşum mide bulantısından bir şey yemememe rağmen bi tartıldım yine 58.5 gördüm falan en son bugün 59.2 fakat 2 gün önce yine 60.4tü.
Normalde bağırsaklarım çok düzenlidir gebelik kabıza sebep oldu ondan bu dalgalanma diye kendimi avutuyorum fakat hiçbir şey yemeden 2 haftada 2 kilo alıcaksam yandım hahaha
İstanbul canım avrupa yakasıHangi şehir canım
İçimi rahatlattın sağ olBen çok farklı doktorlara gidip, bambaşka nir yer de doğum yaptım canım, sorun olmuyor bence içine neresi sinerse orada olmalısın bence
İstanbul canım avrupa yakası
Ben de hamile kalmadan önce 62 ydim şu an 64 çıkıyorum mide bulantım yok ama normale göre çok çok daha sağlıklı besleniyorum. Tatlı zaten canım istemiyor o yüzden hiç yemiyorum. Bence bu artış kilodan değil inanılmaz şişkinlik var bende de ne yesem su içsem bile midem davul gibi şişiyor. Bi de benim memeler de çok büyüdü birkaç haftada 1 beden arttı resmen ölçtüm hattaYaa ben hamile değilken bile soordan nefret eden bir insanımspor yapmaya tepki olarak gelmişim dünyaya sanki, hele şu an hiç düşünemiyorum bu uyku ve iç bulanması haliyle yataktan kalktığıma şükrediyorum.
Ben 58.5 ile hamile kaldım 15 nisanda son kontrolumde 5+5 ken 58.5 tum yani.
Yalnız şu geçen 2 haftada öyle değişik dalgalandi ki kilom panikledim. Bi tartıldım 60.5 olmuşum mide bulantısından bir şey yemememe rağmen bi tartıldım yine 58.5 gördüm falan en son bugün 59.2 fakat 2 gün önce yine 60.4tü.
Normalde bağırsaklarım çok düzenlidir gebelik kabıza sebep oldu ondan bu dalgalanma diye kendimi avutuyorum fakat hiçbir şey yemeden 2 haftada 2 kilo alıcaksam yandım hahaha
Sen hangi şehirdesin canım ?Ben de henüz sormadım canım ama o kadar tahmin ediyorum ben de
Toxo testi diyorlar sanırım yanlış olmasın sende nette bakarsın cnmaşılara hangi kan testini yaptırınca baktı canım doktor , benim doktorum bir şey demedi de ben de emin olamadım şimdi bişeyi mi atladı acaba
Çok iyi gerçekten o zaman doğum fiyatları da makul olur. Açıkçası fazla verilen paralar bana çok gereksiz geliyor o ücrete değecek hizmet özel hastanede de yok benim gördüğüm kadarıyla. İyi doktora denk gelmek biraz şans işi hem devlette hem özeldeNormal muayene ücreti sanırım 1000 tl ama benim ekstra anlaşma indirimim var 800 tl ye geliyor. Gerçi ben ankaradayım burda da pahalı hastaneler var benimki görece uygun bir hastane işte
Kesinlikle Allah iyileri ile karşılaştırsın inşallah.Çok iyi gerçekten o zaman doğum fiyatları da makul olur. Açıkçası fazla verilen paralar bana çok gereksiz geliyor o ücrete değecek hizmet özel hastanede de yok benim gördüğüm kadarıyla. İyi doktora denk gelmek biraz şans işi hem devlette hem özelde
Sen hangi şehirdesin canım ?
Hangi hastaneleri düşünüyorsunİstanbul' dayım canım ben, Avrupa yakası
Ay güldürdün beni de. Elimde olsa ben de yapardım ya hiç kopkoyu testim olmadıKızlar elimde gebelik testi kalmış az önce dolapları karıştırırken buldum skt si de geçmek üzere diye yaptım anında kopkoyu çizgi görmek ne güzel hismiş yaaylardır silik çizgilerle boğuşunca çok iyi geldi bu halbuki keseyi zaten gördüm
Gözün aydın canım çok güzel haberKızlar kendi doktorum izinliymis bugün başka bir doktor baktı. Güzel haber yavrucan büyümüş gayet iyi kalbi de pıtır pıtır. Progestan verdi sadece nolur nolmaz diye. Ama emzirmeyi bırak bence yavaştan dedi. Ben de düşüğe sebep olmaz diye düşünüyorum hocam daha emzirecektim dedim. Birşey olmaz ama yine de tavsiyem yavaştan bırak dedi. Sevincim üzüntüme karıştı. Hiç istemiyorum en azından son trimestera kadar emzirmeyi düşünüyordum. Kendi doktoruma da danisacagim umarım devam et der. Emzirme bağımlısı bi anneyim. Şu an ne ben ne kızım hazır değiliz buna
Valla çok keyifliymiş kan testi bile bu kadar tatmin etmemiştiAy güldürdün beni de. Elimde olsa ben de yapardım ya hiç kopkoyu testim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?