Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ğ
Canım naptın gıttımmı kontrole merak ettım guzel haberlerını beklıyorm

Evet benim değer negatif çıkmış sizler olmuş muydunuz? Bi aşısız bensem ona göre panik olcam :))
aşılara hangi kan testini yaptırınca baktı canım doktor , benim doktorum bir şey demedi de ben de emin olamadım şimdi bişeyi mi atladı acaba

Normal muayene ücreti sanırım 1000 tl ama benim ekstra anlaşma indirimim var 800 tl ye geliyor. Gerçi ben ankaradayım burda da pahalı hastaneler var benimki görece uygun bir hastane işte

Ama senin kilo almaya hakkın varmış boşverr al dediğim gibi ben kilolu hamile kaldığım için korkudan almadım :)) birde bu iş ne kadar istesende hamileliğin seyrine göre değişiyor mide bulantısı tansiyon vs olursa gelde spor yap yalan ama sen hiç dert etme 20 kg alsanda koymaz

Ben de hamile kalmadan önce 62 ydim şu an 64 çıkıyorum mide bulantım yok ama normale göre çok çok daha sağlıklı besleniyorum. Tatlı zaten canım istemiyor o yüzden hiç yemiyorum. Bence bu artış kilodan değil inanılmaz şişkinlik var bende de ne yesem su içsem bile midem davul gibi şişiyor. Bi de benim memeler de çok büyüdü birkaç haftada 1 beden arttı resmen ölçtüm hatta o yüzden tartıda gördüğümüz gerçek artış değil bence hormonlardan yaşadığımız şişlik

aşılara hangi kan testini yaptırınca baktı canım doktor , benim doktorum bir şey demedi de ben de emin olamadım şimdi bişeyi mi atladı acaba
Toxo testi diyorlar sanırım yanlış olmasın sende nette bakarsın cnm
Galiba anti hbs diye geçiyor

Normal muayene ücreti sanırım 1000 tl ama benim ekstra anlaşma indirimim var 800 tl ye geliyor. Gerçi ben ankaradayım burda da pahalı hastaneler var benimki görece uygun bir hastane işte
Çok iyi gerçekten o zaman doğum fiyatları da makul olur. Açıkçası fazla verilen paralar bana çok gereksiz geliyor o ücrete değecek hizmet özel hastanede de yok benim gördüğüm kadarıyla. İyi doktora denk gelmek biraz şans işi hem devlette hem özelde

Kesinlikle Allah iyileri ile karşılaştırsın inşallah.

Kızlar kendi doktorum izinliymis bugün başka bir doktor baktı. Güzel haber yavrucan büyümüş gayet iyi kalbi de pıtır pıtır. Progestan verdi sadece nolur nolmaz diye. Ama emzirmeyi bırak bence yavaştan dedi. Ben de düşüğe sebep olmaz diye düşünüyorum hocam daha emzirecektim dedim. Birşey olmaz ama yine de tavsiyem yavaştan bırak dedi. Sevincim üzüntüme karıştı. Hiç istemiyorum en azından son trimestera kadar emzirmeyi düşünüyordum. Kendi doktoruma da danisacagim umarım devam et der. Emzirme bağımlısı bi anneyim. Şu an ne ben ne kızım hazır değiliz buna

Ay güldürdün beni de. Elimde olsa ben de yapardım ya hiç kopkoyu testim olmadı

Gözün aydın canım çok güzel haber kaç aylık kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…