Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım hepatit hamileyken veya doğumda değilde küçükken alınan bir aşı, yanı sarılık aşısı

Ordada 1 ayda falan çıkıyormuş sonuç, doğurunca çıksaymış ama risk yoksa zaten inşallah, 1 ay bir şey değil

Sizler böyle doktora gidince, heyecanlanıp benim de gidesim geliyor lâkin henüz 5+2 olduğum için kalp atışına kendimi saklamak istiyorum, ne güzel böyle, maşallah herkese Cherry Mom @Pamlok
Valla benim bile yeniden gidesim var çok farklı bir duygu oğlumdan sonra bir daha böyle heyecanlanmam ilk muayene bile 7 8. Haftada giderim diyen ben yerimde duramıyorum

Seninde sağlıkla duyulacak inşallah kalp atışı canım sabır

Çok ilginç ilk doğumunda istemiş mi doktorun acaba canım, ben bir kez bakmıştım görünmüyor e nabız da haklısın

Herkese merhaba
sat:20 mart
bu benim 6.gebeliğim ama yaşayan 1 çocugum tek var sadece
hamileyim galiba
adet 1.gun geçince 271 beta
6.gün de 3745
8.gün de 7335
çıktı pazartesi doktorum çagırdı herşeyin hayırlısı olsun sonuclar iyi devam ederse bende aranıza katılmak isterim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok ilginç ilk doğumunda istemiş mi doktorun acaba canım, ben bir kez bakmıştım görünmüyor e nabız da haklısın
Yok istememiştir istese atlamam çünkü yaptırırdım. İşin kötü yanı ben zaten gebelik planlarken bu testleri yaptırdım başka dr a gösterdim o da fark etmedi yada umursamadı gebelik öncesi olsaydım ne güzel olurdu.
Yada bilmiyorum buda doktordan dr a değişiyor mu kimi ol kimi olmazsanda olur mu diyor ?

bildiğim kadarıyla kan testleriyle olduğun aşılar falan çıkıyor, hepatit hıv falan değerleri ona göre çıkıyor aşı olduğu anlaşılıyor

Hayırlı olsun canım
Magnezyum bende istedim baş ağrılarım oluyor diye ama henüz kullanmadım.

Bana doktorum aşıların tam bu çok iyi bir şey demişti, özellikle hepatit için bunun olmuş olmasını isteriz demişti ilk gebeliğimde ama sende ki süreç nasıl işler onu bilemedim canım canını hiç sıkma başka doktora sorarsın olmadı

Kızlar iki kez çok çok minik kan damlası gördüm vajinal akıntımın içinde. Çok azdı ama endişelenmemek mümkün değil doktoruma gidiyorum şimdi bakalım benim mercimek büyümüş mü yoksa bir aksilik mi var. Umarım aranızdan ayrılmam

Bu zamanlar da minik kanamalar normal görülüyor canım, endişelenme lütfen

Hayırlısı bakalım sıkıntı olmaz inşallah dr çokta üstünde durmadığı için rahatım biraz neyse sonra olursun dedi ama sonra ne zamn bilmiyorum artık bir ara sağlık ocağına da danışayım onlar aşılara daha hakimler.

abi olmak kolay değil görsün tabi kardeşini hazırlasın kendini tatlı kavgalara

Allah korusun canım mübarek gün güzel haberlerle gel inşallah için rahat etmiş olsun

Evet benim değer negatif çıkmış sizler olmuş muydunuz? Bi aşısız bensem ona göre panik olcam :))
ben hiç doğum yapmadım ama küçükken annem özelde yaptırmış evlenirken kan veriyordum doktor söylemişti aşı olduğun için değerin öyle çıkıyor diye. Ama panik yapma bence :)) olmayan vardır illa

Ben kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
Kalp atımı artık karından duyuluyor vajinalden kurtulduk şükür.her şey yolunda 1 ay sonra tekrar randevu ama 1 ay gelde dayan
Ben de en son salı gitmiştim 5+6 da karından sadece kese gözükmüştü şimdi kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek için hayırlı olsun nasıl bir his kalp atışlarını dinlemek

Allah korusun, güzel düşün güzel olsun, zaten minikmiş de en kötü ihtimalle ilaçla falan kontrol altına alınır merak etme içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…