Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlar uzayan akıntı yaşayan var mı? Normal uzayan seffaf akıntı. Gerci sürekli akıntı var da

Kizlar uzayan akıntı yaşayan var mı? Normal uzayan seffaf akıntı. Gerci sürekli akıntı var da
Benim su gibi beyaz geliyor miktar olarak çok arttı dünden beri. Hatta bazen regl gibi birden fazlaca geliyor kanamam mı var diye korkarak gidiyorum lavaboya

Benim var tam da bunu soracaktım, beyaz kremsi ve sarı renkte çok yoğun akıntı var, hatta bazen kaşındırıyor ıslaklığı
Benimki de oyle bazen kasindiriyor gerçekten cok islaniyor. Benim seffaf oluyor bazen beyaz gibi oluyor. Bir ara sarı da oldu ama o su an yok. Antibiyotik kullaniyorum belki o kesmistir sarı olanini bilemiyorum ama. Hic idrar tahlili vermis miydin canim ?

Benim su gibi beyaz geliyor miktar olarak çok arttı dünden beri. Hatta bazen regl gibi birden fazlaca geliyor kanamam mı var diye korkarak gidiyorum lavaboya
Ya aynıyım bendee.. hele disarda ve wcye gidemeyecegim bir yerdeysem wc gidene kadar icim icimi yiyor ne akti acaba diye.. baktigimda normal yaziyor ama insan bi tedirgin oluyor iste

Yok canım vermedim ama akıntı beklenen bir durum, kaşıntı çok olsa ama veririm enfeksiyon olabilir çünkü, inşallah yoktur, antibiyotik kesmiş olabilir evet

Ay anormal birseyler olmasin hersey yolunda olsun inşallah

Amin canım, hep iyi düşünelim iyi olsun, banada arada geliyorlar, böyle huylanıyorum, kafama nir sürü şey takılıyor, sonra diyorum ki sakin ol ve işin ilginç yanı, zaman geçmiyor yapıştım kaldım sanki ilk haftalara bir an önce doğurmak istiyorum

Kesinlikle anın tadını çıkartın, ilk gebeliğimde bende öyle sürekli zaman geçsin istiyordum sürekli bir şeyler araştiriyordum derken 36 haftalık doğum yaptım , şimdi hiç acelemiz yok yavaş yavaş yani geçsin biraz zorluyor ama bu zamanlar da çok kıymetli

Ben ilk gebeliğimde karnım çıkmıştı ve kapiya çarptım karnımı yanlışlikla günlerdir kendimi yemiştim ya bir şey olduysa falan şimdi oğlumu uyuturken ayaklarıyla her yerimi tekmeliyor öyle rahatlık var

Daha önce deneyimlemediğim için pek anlayamıyorum ama seni böyle duygulandırdıysa zor olsa gerek doğumdan sonraya bırakmayacağın için şimdiden yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin belki
7 ay sonra anlayacaksın beni canım çok haklısın en azından azaltmaya başlamak lazım yavaş yavaş

Öyle canım, hatırlıyorum aynı şeyleri yaşamıştık, benim çok zor geçmişti bu sefer böyle güzel, sakin, şen şakrak bir hamilelik istiyorum gerçekten

Haklısın, ben de öyle, asla makyaj yapmamıştım, paketli ürün ağzıma koymadım, deodorant, parfüm vs hiçbir şey kullanmadım, her şeyi vegan ürüne çevirmiştim, bitkisel olmayan hiçbir şey kullanmıyorum nihayetinde o kadar dikkat etmeme rağmen yaşanacak olan her şey yaşandı, o stresimle kaldım, bunda güzel geçsin istiyorum, sakince

Benimde yokmuş hepatit aşım. Sağlık ocağına gittim bana 18. haftalara denk geliyor sanırım o zamana randevu verdi yapmak için canım gebelikte yapılmasının bir sakıncası da yokmuş

Ya ilk haftalar zaten hic gecmiyor ki. Gercekten sanki her gun ayni günü yaşıyor gibiyim tamam ilerliyoruz ama cok yavas sanki. Bide kafaya takilan seyler olunca inan hic gecmiyor zaman....
Kiz dur daha yeni hamile kaldik az hamileligin tadini cikaralim

Annem de öyle diyor, kızım dur bakalım, şu 3 ay geçsin ama işte hiç geçmiyor, doğru diyorsun bu sefer tadını çıkarmak istiyorum, Allah'ım nasip etsin, güzel güzel geçirmeyi

Listeye yazalim mı seni artık

Benimde yokmuş hepatit aşım. Sağlık ocağına gittim bana 18. haftalara denk geliyor sanırım o zamana randevu verdi yapmak için canım gebelikte yapılmasının bir sakıncası da yokmuş
Ölü aşı mı acaba zararı yoksa iyi yaptıralım öbür türlüsü fazla risk, bende pazartesi gideceğim sağol dönüşün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…