- 18 Temmuz 2022
- 6.336
- 10.647
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.181
Hadi yaOlurrrr ama sat tam net belli değil ya onu anlamadik
İkinci çocuk ilki erkek
Kalp atışı 6+2
Cinsiyet tahminim karışıkbugün 8+2
Ben de kullanmıyorum canim feci haldeyim ama kusmadigim için ilaçtan uzak duruyorum şimdilik. Sen kusuyorsan bence ilaç alsan iyi olur. Çok var kullanan mutlaka faydasıni görürsünHayır daha başlamadım ama çok kötüyüm ilaç etkili oluyor mu ya ilk hanileleiğimde de Böyle olmuştum
Önceki gebeliğimde 1500lerdeyken karından kese görünmüştü. Görünme ihtimali var ama yine de 2-3 gün daha bekle benceKızlar ilk doktor muayenesini sizce ne zaman gidilmeli korkuyorum kötü birşey duyarım diye öteliyorum sürekli beta hcg dün ölçtürdüm 1700 ler de çıktı ama hala kimyasal gebeliktir umutlanmamalıyım falan diyorum bu değerde giden oldu mu hastaneye
Karından görünmez belki ama 10 gün var daha vajinal mutlaka görürsün kalp atışlarını bile duyarsın12 mayısa aldım önceden randevuyu sımdıde erken tarihe randevu yok doktora gitmeden de bu kuruntulardan kurtulamayacağım ama bilmiyorum kiloluyum oda beni korkutuyor doktor birşey söyler mi veya bebek gobegımden dolayı sıkıntı çıkar mı ay bilmiyorum bende felaket senaryoları çok fazla
Toxo testi diyorlar sanırım yanlış olmasın sende nette bakarsın cnm
Galiba anti hbs diye geçiyor
Gebe iken olabiliyormuşuz sanırım belki tetanozla birlikte yaparlar emin değilim dr planlıyormuşbenimde kan tahlilimde koyu isaretli olucak
ki zamanında asısını olmamışım sıkıntı olur mu doktor da birsey demedi
Dr randevunuz gelene kadar 2 günde bir , en az 3 kere ölçtürün artışı iyise kimyasal değildir.Kızlar ilk doktor muayenesini sizce ne zaman gidilmeli korkuyorum kötü birşey duyarım diye öteliyorum sürekli beta hcg dün ölçtürdüm 1700 ler de çıktı ama hala kimyasal gebeliktir umutlanmamalıyım falan diyorum bu değerde giden oldu mu hastaneye
Ben varım sadece acıkınca midem bulanıyor hafif 8+3. İnşaallah hiç bulantin olmaz canım8. haftadan merhaba benim gibi az bulantı yaşayan varmı acaba hafta gectikce artar mı
Canim erkek cinsi de bu donemde iliski icin biraz kendini tutsun bosver önemli olan bebegin sagligi. Olumsuz bir durum olsa o zaman vicdan yapmaktan iyidir. Bak tüp bebekten dönmüşsün ne kadar büyük bir nimet ve şans..Amin amin inşallah canım.
Aslinda benim doktorum da dedi; görünürde bir sorun yok ama sizinki 5 yıldır beklenen, tüp Bebek tedavisinin kıyısından dönen mucize bir bebek, önerim 3 ay ilişki olmasın dedi.
Eşime de söyledim, eskiye oranla zaman aralığı çoğaldı da, gel gör ki erkek cinsinin hormonları pek laf dinlemiyor.
Ama kusura bakmasın alınmaca darılmaca yok, konuşucam bu meseleyi
Haklısın yorulmamaya falan da daha çok dikkat edicem.
Bu arada senin bebiş kaç haftalıktı? Belki okudum ama hatırlayamadim yaa.
Bende bulamadim ki dogru duzgun ceviz bu yıl hic. Hep kötü çıktı aldiklarim. Yarin alisveris yapacagim alayim iyi hatirlattin.Ben ceviz yiyorum canım ya da meyve yiyorum evde ne varsa ama açlık çok çöküyor her acıktığımda yemiyorum kilo almamak için
İnşallah ya inşallahKarından görünmez belki ama 10 gün var daha vajinal mutlaka görürsün kalp atışlarını bile duyarsın
Beta artışınız nasil oldu duzenli artis oldu mu ? Olumsuz dusunmeyin. Ben 1500lerde usgde muayene oldum dr kese tam goremedi ama ufak bir olusum var dedi. Biraz daha ilerlemesini istedi veya vajinal bakalim dedi bende vajinal tercih etmedigim icin istemedim. Benimde kilom var biraz anca beta 5 6binlerde fln görünüyor kese göbüşlüyseniz. Hic merak etmeyin. Senaryo da cizmeyin12 mayısa aldım önceden randevuyu sımdıde erken tarihe randevu yok doktora gitmeden de bu kuruntulardan kurtulamayacağım ama bilmiyorum kiloluyum oda beni korkutuyor doktor birşey söyler mi veya bebek gobegımden dolayı sıkıntı çıkar mı ay bilmiyorum bende felaket senaryoları çok fazla
Artışı güzeldi ilk öğrendiğimde 77 ydi 3 gün sonra 347 oldu 4 gün sonra da 1700 kere geldiDr randevunuz gelene kadar 2 günde bir , en az 3 kere ölçtürün artışı iyise kimyasal değildir.
Cok ayniyiz. Acıkınca bulaniyor. Hatta yemege biraz gec oturduysam midem karisiyor yemekten de zevk almiyorum.Ben varım sadece acıkınca midem bulanıyor hafif 8+3. İnşaallah hiç bulantin olmaz canım
Pardon ben ilki 1700 sandım ne güzel o halde kötüyü çağırmayınArtışı güzeldi ilk öğrendiğimde 77 ydi 3 gün sonra 347 oldu 4 gün sonra da 1700 kere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?