- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.161
Sincan koru canımAaaa Çok uygunmuş hangi hastane acaba
Yaa gittim dayanamadımĞ
Canım naptın gıttımmı kontrole merak ettım guzel haberlerını beklıyorm
Saglikla gecsin günlerimiz inşallahAnnem de öyle diyor, kızım dur bakalım, şu 3 ay geçsin ama işte hiç geçmiyor, doğru diyorsun bu sefer tadını çıkarmak istiyorum, Allah'ım nasip etsin, güzel güzel geçirmeyi
gayet iyi kilon canım boyun kaç? bende 63 ile hamile kaldım daha hiç kilo alamadım ve aynı şekil senin gibi ilaçı almayım hiçbişey geçmiyor boğazımdanŞu anda 77 kiloyumay canım şöyle söyleyeyim ilacı içmezsem eğer o gün su bile içemiyorum mide bulantısından. İlacı keşfetmeden önce 4 kilo vermiştim hatta hamileliğin ilk haftalarında ilaca başlayınca geri normal kiloma döndüm. Şimdilik 77 kiloda sabit kalmaya çalışıyorum çünkü ilerleyen zamanlarda istemesem de kilo alacağım.
Kaç haftalık olmuş pekıYaa gittim dayanamadım
Ama neden gittim? Aslında vazgeçmiştim gitmekten ama dün akşamdan beri kasıklarım, karnım çok kötü ağrıyordu. Korktum açıkçası, hazır randevu almışken gideyim dedim.
Maalesef yine kalp atışını duyamadım, ama bebeği gördüm çok şükür.
Haftaya gelirsen duyarız dedi doktor.
6 haftalık dedi doktor, sata göre 6+4 görünüyor.Kaç haftalık olmuş pekı
Vajınalmi baktı6 haftalık dedi doktor, sata göre 6+4 görünüyor.
Yasa bir şey sorucam, eve geldikten yaklaşık bir saat sonra kahverengi akıntı geldi, hamileliğin başından beri olmamıştı, yerleşme kanaması da olmadı.
Korkmaya başladım, inşallah devam etmez.
Doktora gittiğimde kasıklarımda sancı vardı ama kahverengi akıntı yoktu.
Farklı bir şey görse ultrasonda söylerdi herhalde.
Normaldır korkma bence doktor bısey gorseydı derdı cok yürüdüysen yorulduysan sıtresten oldu belkıde çoğalırsa acile gıt ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın canım enazından bebegını gordun darısı basımızaVajınalmi baktı
Karından baktı. Ama evet koşturdum bugün biraz. Hastaneden cikinca markete uğradım evime uzak biraz, ağır değildi ama bir şeyler taşıdım. İnşallah yorgunluktandir, bir de dün ilişki oldu ( hiç o modda değilim, sıfırlandı bende herşey de işte, el mecbur ) ondan da olabilir değil mi?Normaldır korkma bence doktor bısey gorseydı derdı cok yürüdüysen yorulduysan sıtresten oldu belkıde çoğalırsa acile gıt ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın canım enazından bebegını gordun darısı basımıza
İliskiden dolayı bide üstüne yorulmuşsun ondan olmus merak etme çoğalmadıkça sorun yok dınlen bence ayaklarını yufkası kaldır dınlen kalkma geçer gecmısolsunKarından baktı. Ama evet koşturdum bugün biraz. Hastaneden cikinca markete uğradım evime uzak biraz, ağır değildi ama bir şeyler taşıdım. İnşallah yorgunluktandir, bir de dün ilişki oldu ( hiç o modda değilim, sıfırlandı bende herşey de işte, el mecbur ) ondan da olabilir değil mi?
Evet bebeğimi gördüm, çok şükür.
İnşallah bundan sonrası için de iyi gelişmeler olsun, senin için, benim icin, iyi şeyler duymak isteyen herkes için...
İnşallah öyledir, teşekkür ederim canım. Zaten battaniyeye sarıldım yatıyorum şu an.İliskiden dolayı bide üstüne yorulmuşsun ondan olmus merak etme çoğalmadıkça sorun yok dınlen bence ayaklarını yufkası kaldır dınlen kalkma geçer gecmısolsun
Canim tavsiyem iliskiye ara verin. Bende de oldu biraz kanama ve baska zaman lekelenme dr un ilk cumlesi iliski yasak oldu. En azindan riskli dönemler gecene kadar iliski olmasin. Bizde olmadığı halde iliski yine de oldu lekelenme falan. Ilk 8 9 hafta falan normal diyorlar.Karından baktı. Ama evet koşturdum bugün biraz. Hastaneden cikinca markete uğradım evime uzak biraz, ağır değildi ama bir şeyler taşıdım. İnşallah yorgunluktandir, bir de dün ilişki oldu ( hiç o modda değilim, sıfırlandı bende herşey de işte, el mecbur ) ondan da olabilir değil mi?
Evet bebeğimi gördüm, çok şükür.
İnşallah bundan sonrası için de iyi gelişmeler olsun, senin için, benim icin, iyi şeyler duymak isteyen herkes için...
Amin amin inşallah canım.Canim tavsiyem iliskiye ara verin. Bende de oldu biraz kanama ve baska zaman lekelenme dr un ilk cumlesi iliski yasak oldu. En azindan riskli dönemler gecene kadar iliski olmasin. Bizde olmadığı halde iliski yine de oldu lekelenme falan. Ilk 8 9 hafta falan normal diyorlar.
Cok hareket iyi gelmiyor bence ilk haftalarda canim ya. Az dinlen gecer merak etmebebisi görmüşsün buna şükür tebrik ederim darısı bizim başımıza hem görelim hem duyalım kalbinin atışını inşallah
Hayır daha başlamadım ama çok kötüyüm ilaç etkili oluyor mu ya ilk hanileleiğimde de Böyle olmuştumİlaç kullanmiyor musun canım
7-8 haftalığımDoktorundan ilaç iste canım kaç haftalık oldun
Ben ceviz yiyorum canım ya da meyve yiyorum evde ne varsa ama açlık çok çöküyor her acıktığımda yemiyorum kilo almamak içinKızlar bu sürekli gelen yeme ataklarında ne yiyorsunuz yaa. Ben surekli mutfakta geziniyorum hic canimin istedigi birsey bulamiyorummm ☹ üstüme sağlıklı atıştırmalıklar yada pratik tarifler birseyler atın helppp
Doktor prilam veriyor genelde ama sorman lazım7-8 haftalığım
Senin kilon çok idealmış valla canım maşallah. Benim boy 165 çok fazla bana göre. Bir de benim bebişler tüp bebek ile oldu. Tüp bebek sürecinde çok ilaç kullandım. 7-8 kiloyu bir anda aldımgayet iyi kilon canım boyun kaç? bende 63 ile hamile kaldım daha hiç kilo alamadım ve aynı şekil senin gibi ilaçı almayım hiçbişey geçmiyor boğazımdan
Olurrrr ama sat tam net belli değil ya onu anlamadikListeye yazalim mı seni artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?