- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.201
Evet haklısın artışım 2 katından bile fazla oldu randevu zamanıma kadar ara ara kontrol edeceğim zaten inşallah güzel bir hamilelik süreci geçiririzBeta artışınız nasil oldu duzenli artis oldu mu ? Olumsuz dusunmeyin. Ben 1500lerde usgde muayene oldum dr kese tam goremedi ama ufak bir olusum var dedi. Biraz daha ilerlemesini istedi veya vajinal bakalim dedi bende vajinal tercih etmedigim icin istemedim. Benimde kilom var biraz anca beta 5 6binlerde fln görünüyor kese göbüşlüyseniz. Hic merak etmeyin. Senaryo da cizmeyinhepimizde senaryo bol yoksa..
hayırlı haberlerle gel inşallah canımKızlaaaar yarına randevu aldık insalllaahhh hersey yolundadır bizim icin dua edin olur muİnşallah saglikla kalp atışını duyarız hersey çok güzel ilerler. Aşırı heyecanlıyım
Aralık canımHadi yatahmini doğum ne zaman
Daha sonra da olabiliyor ben işimden dolayı 3-4 yıl önce 3 doz olmuştum isteğe bağlı zorunlu olan çocukken oldugumuzCanım hepatit hamileyken veya doğumda değilde küçükken alınan bir aşı, yanı sarılık aşısı
Ben görüşmüştüm ama sonrasını karşılamıyor, gebelikten 6 yada 12 ay önce yaptırmak gerekiyormuş sigorta şirketlerine göreKızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra özel sigorta yaptırabildiniz mi?
Evet ya belki başka da vardır dedim internet sitesinde bir tane buldum ama güvenemedim çok dolandırıcı gibi duruyordu sayfa ondan sizlere sormak istedim teşekkür ederimBen görüşmüştüm ama sonrasını karşılamıyor, gebelikten 6 yada 12 ay önce yaptırmak gerekiyormuş sigorta şirketlerine göre
Rica ederim, iyi araştırmak gerek bilindik firma olmasına dikkat edin bence her türlü şey çıkıyor vallaEvet ya belki başka da vardır dedim internet sitesinde bir tane buldum ama güvenemedim çok dolandırıcı gibi duruyordu sayfa ondan sizlere sormak istedim teşekkür ederim
evet acıkıncaBen varım sadece acıkınca midem bulanıyor hafif 8+3. İnşaallah hiç bulantin olmaz canım
Allianz yaptırdık full doğum falan kapsamıyor ama en azından muayenelerde yarı yarıya fiyat düşüyor, doğum sigortası değil yatarak diye geçiyor sanırım bende tam bilmiyorum yabancı olduğum için eşim ilgilendi, örn acıbademde 8 bin olan muayene 3000 liraya düştü, kan tahlilide aynı şekilde hcg normalde 4 bine yakındı allianzla 1450 ödedik, bu acıbadem için fiyatlar diğer hastanelerde nasıl bilmiyorumKızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra özel sigorta yaptırabildiniz mi?
Bu doğru bize 6 ay dedilerBen görüşmüştüm ama sonrasını karşılamıyor, gebelikten 6 yada 12 ay önce yaptırmak gerekiyormuş sigorta şirketlerine göre
Insallaahh canim çok sagolhayırlı haberlerle gel inşallah canım
bende çok stresliyim pazartesi gidicem doktora ve gün geçmiyor sanki
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz bizede umut olInsallaahh canim çok sagolaşırı heyecanliyim. Bir o kadar da merak ediyorum hersey yolundadır inşallah normalde bende haftaya gidecektim. Bi anda karar verdik yarin gitmeye. Insallah hersey yolundadir kalbini de dinleriz icimiz biraz ferahlar hep bir yanı tedirgin oluyor insanin dr öncesi
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için yarın araştırayım ben de Acıbadem’iAllianz yaptırdık full doğum falan kapsamıyor ama en azından muayenelerde yarı yarıya fiyat düşüyor, doğum sigortası değil yatarak diye geçiyor sanırım bende tam bilmiyorum yabancı olduğum için eşim ilgilendi, örn acıbademde 8 bin olan muayene 3000 liraya düştü, kan tahlilide aynı şekilde hcg normalde 4 bine yakındı allianzla 1450 ödedik, bu acıbadem için fiyatlar diğer hastanelerde nasıl bilmiyorumsigorta yapan kadın doğumdada indirim olur demiş, bakalım temmuzda zam gelecekmiş fiyatlara, acıbadem ne fiyat çekecek
Ay canim inşallahYarın güzel haberlerini bekliyoruz bizede umut ol
hiç canını sıkma bak dediğin gibi birsürü ilaç kullanmıssın hem bende ilk hamileliğimde 25 kilo aldım zor geldim bu kiloyaSenin kilon çok idealmış valla canım maşallah. Benim boy 165 çok fazla bana göre. Bir de benim bebişler tüp bebek ile oldu. Tüp bebek sürecinde çok ilaç kullandım. 7-8 kiloyu bir anda aldım
Ayynen öyle canım, çok haklısın valla. Zaten bende de en ufak bir istek kalmadı o konuyla ilgili.Canim erkek cinsi de bu donemde iliski icin biraz kendini tutsun bosver önemli olan bebegin sagligi. Olumsuz bir durum olsa o zaman vicdan yapmaktan iyidir. Bak tüp bebekten dönmüşsün ne kadar büyük bir nimet ve şans..
Dikkat et canim yorma kendini. Imkanin oldukca dinlen yat.
Canim benim sat ile son muayenedeki hafta birbiriyle uymadi sata gore 7+1 bugun. Ama usgde 4 5 gun geriden geliyor dedi. Kalbini duyarsak insallah o zaman belli olacak haftamiz.senin kac haftalik simdi
Haftalar ilerledikçe belirtiler azaliyomus elimde bı göğüs agrisi var o da giderse huniyi takarım kesinevet acıkıncasabaha karşı uykumda bile midem bulandı saglıkla gelsinler bebişlerimiz yarın 8+1 iz cok yakınmış günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?