- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.401
öyle canım bizimde normalimiz bu olduAmin canim aminnngercekten ben bir gebelik kaybi yasadim o zamanda kasık ağrım olurdu annem sasiriyordu. Ne agrisi bende dogurdum hic agrim yoktu diye. Eskiler oyleymis. Simdi biz dedigin gibi en sorunsuz olanimiz kasik agrisi bel agrisi cekiyoruz.
Allahim sonunu güzel etsin saglikla kucagimiza alalım
Ne yazik kinelimizde degil. Bende hep kendime diyorum. Sakin olmalıyım. Sonucta olacak hicbirseyi degistiremeyiz diyorum. Ama iste bir sorun yasayinca oyle olmuyor. Akıl devre dışı kaliyor.tamamen duygular hisler ve korkular giriyor ortama.
Haklisin canim bende katılıyorum sana belki bazi arkadaslar hic olumsuzluk yasamiyor ama biz gibi bazi seyler yasayanlar gelip bir umut bakiyor aynisini yasayan olmus mu sonuc ne olmus diye. Ben 2gundur sitede arastiriyorum mesela aylara girip okudum hep yasayanlar olmus mu diye. Allahim kimselere olumsuzluklar vermesin. Hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize inşallahöyle canım bizimde normalimiz bu olduburda dediğin gibi birbirini anlayan insanlara denk gelmek iyi geliyor ki bazen oda olmuyor da neyse sen yine dilediğini (sorunu çözümü vs..) yaz buraya dilemeyen okumaz ama bugün veya daha sonra bunları yaşayacaklara belki bilgi belki rahatlama sağlayacaktır.
Canim her zaman tevekkül ediyorum ben mesela ama insanız ve duygularimiz da var. Ister istemez kanama vs yaşandığı zamanda endise telaş devreye giriyor. Yoksa biliyoruz ki ne kadar düşünsek de olacaga bir çare yok. Elimizden geleni yapip Allaha bırakıp saglikla beklemekten baska yapacak birseyimiz yok.Bir de biliyor musun canım takdir-i ilahi diyip tevekkül edemiyoruz işte, ben hep yaşadıklarım için öyle dedim kendime, inan dedim difembahya Allah kuluna ağır gelecek bir şey vermez, dua ederken de doğru etmek lazım, hayırlısını istiyoruz ama kolaylıkla demiyoruz, bazen hayırlı olan kula ağır gelebiliyor işte, eşim çok korkuyor, sanki hevesli değilmiş gibi duruyor bu çocuğa sordum neden böyle dedim, heves değil de dedi, seni korkuyorum, doktora gidip iyi olduğunu öğrendikten sonra oğlumun mezarına gideceğim ve abi oluyorsun diyeceğim ona, bunun hayalini kuruyorum işte, Allah kimseye böyle hayaller kurdurmasın, zorlanıyorum çok psikolojik, çok ağladım kanamam olunca, halbuki kendimi harap etmek bir şey katmayacak bana da işte... Güzel şeyler konuşup, güzel şeyler gelsin başımıza istiyorum hep öyle yapalım burada
Evet çok şükür perşembe günü ne var ne yok diye gittiğimde dinledim yenidenBenim de sabahları uyandığımda daha fazla oluyor niyeyse. Vücut gebelik hormonlarına alıştığı için normal deniyor. Sen kalp atışı dinledin mi
Aynen kuzum aynen inşallah güzelliklerle toplanalımHaklisin canim bende katılıyorum sana belki bazi arkadaslar hic olumsuzluk yasamiyor ama biz gibi bazi seyler yasayanlar gelip bir umut bakiyor aynisini yasayan olmus mu sonuc ne olmus diye. Ben 2gundur sitede arastiriyorum mesela aylara girip okudum hep yasayanlar olmus mu diye. Allahim kimselere olumsuzluklar vermesin. Hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize inşallah
Dualarim hepimizle. Sorunsuz hamileliklerimiz saglikli dogumlarimiz ve sapasaglam evlatlarimiz dogsun iiinsallah
Canim her zaman tevekkül ediyorum ben mesela ama insanız ve duygularimiz da var. Ister istemez kanama vs yaşandığı zamanda endise telaş devreye giriyor. Yoksa biliyoruz ki ne kadar düşünsek de olacaga bir çare yok. Elimizden geleni yapip Allaha bırakıp saglikla beklemekten baska yapacak birseyimiz yok.
Kıyamam.. neler hissettigini tam anlayamasam da Allahım bir daha böyle acı kayiplar yaşatmasın.. ve haklisin Allahim hakkimizda hayırlısını kolaylıkla nasip etsin diye dua etmek gerekiyormus.
Hep pozitif seyler paylasalim insallah. Kimse olumsuzluk yaşamasın ve bizde
Insallah canim aminnnAynen kuzum aynen inşallah güzelliklerle toplanalımbi dahaki kontrolde güzel haberlerle buluşalım Allah korusun ileride yaşayan olursa moral olsun onlarada
Ayy ayniyiz yaa karin agrisi mide bulantisi bas donmesi tüm bunlar olunca insan umutlarini koruyor. Bebegim benimle diyorÖyle canım, midem bile bulanınca mutlu oluyorum işte, o orada benimle diyorum, öyle bir pozitifliğe ihtiyacım varinşallah bir daha kanamamız olmaz, doktora gideceğim günü iple çekiyorum, yüksek ihtimal kalbini duyamayacağım ufak daha çünkü ama olsun en azından görürüm kesede olduğunu, ahh kalbim
Ayy ayniyiz yaa karin agrisi mide bulantisi bas donmesi tüm bunlar olunca insan umutlarini koruyor. Bebegim benimle diyorinşallah olmasin kanamalar bir daha hep uzak olsun bizden ayy hadi bakalimm insallah keseyide kalbini de birlikte görürsünüz duyarsiniz. Cok büyük mucize hepsi
Bazı özel hastanelerinki düşmüyor e nabıza sanırım A plus olanların, normal testlerin görünüyor mu? Benim gebelikte, testlerde görünmüyorKızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç
Ben ilk gebeliğimde kullandım 1 adet yetiyordu, bunda da başladım ama 1 tane yetmiyor 2’ye çıkaracağım.Arkadaşlar ya ben daha önce hiç bulantı hapı kullanmadim, bunun bir etkisi olmaz dimi bebeklere ? Dr prilam gece yatmadan önce 2 tane içilmesi gerekiyormuş galiba
Benim ilk gebelikte bildirmemişti gittiğim hastane, devlete gittiğim 11-12. Hafta gibi, öyle düşmüştü asm’nin sistemine. Bu defa bildirmişler hemen. Sen asm hemşiresiyle görüş istersen.Kızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç
Sen diyince baktım bende de bir şey çıkmıyor halbuki ilk kontrolde devlet hastanesinde gittim ve dr usg bakarken asistana gebelik kaydedelim diye seslenmişti. Gerçi henüz sağlık ocağına söylemedim daha önce bi kimyasal olunca hemen söylemiştim düşük olunca sildirmek çok koymuştu :// bu sefer acele etmiyeyim diye söylemedim yakın zamanda orayada söylerim artık.Kızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç
Yok yok çağırma bu bi geçiş evresiydi geldi geçiyor diyelim. .Benim de bugün belirtilerim gitti gibi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı memelerdeki hassasiyetim de azaldı. Bulantı falan hiç olmadı zaten. Sadece şişkinlik devam ediyor. Şikayet yaşasak bi dert yaşamasak bi dert şimdi de niye hiçbir şey hissetmiyorum diye düşünüyorum boş gebelik fikri korkutuyor kötüyü çağırmak istemiyorum ama içimiz ne zaman tam anlamıyla rahat edecek
Canım geçmiş olsun miniğin seni yoklamış anlaşılan, şimdi nasılsın?Inslalah olmaz canim. 8.haftaya kadar ve hatta 12.haftaya kadar normal diyorlar. Bebek yerlesiyormus. Ve yerlesirken asiri olmayan kanamalar olabiliyormus. Allahim korusun hepsini. Bende dün baya korktum benimde yasanmis olumsuz bir deneyimim var dedigin gibi bu cok etkiliyor. Ama en kötüyü düşünmemek gerek. Zor olsa da sakin kalmak gercekten en cokta stresten etkileniyor biz kadınlar. Helede rahmimiz... ne kadar ferah insanlar varsa emin ol cok daha kolay hamilelikler geciriyor. Biz gibi pimpirikliler de her seyden birsey cikariyoruz. Allahim hamileligimizi saglikla tamamlayip saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Hanımlarr, duygu durumlarınızda dalgalanmalar başladı mı? Benim bir kaç gündür fena her şeye ağlıyorumher gün sataşmak için bir kurban seçiyorum kendime
Çok doğru valla tespitinBen de böyleyim, çok duygusalım, kendimi anne gibi değil de bebek gibi hissediyorum, eşim beni hep sevsin, saçlarımı okşasın istiyorum, adamı boğuyorum, halbuki çok da sever teması ama işte yetersiz kalıyor şu süreçte demek kiher şeye duygulanıp ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?