Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
öyle canım bizimde normalimiz bu oldu burda dediğin gibi birbirini anlayan insanlara denk gelmek iyi geliyor ki bazen oda olmuyor da neyse sen yine dilediğini (sorunu çözümü vs..) yaz buraya dilemeyen okumaz ama bugün veya daha sonra bunları yaşayacaklara belki bilgi belki rahatlama sağlayacaktır.

Bir de biliyor musun canım takdir-i ilahi diyip tevekkül edemiyoruz işte, ben hep yaşadıklarım için öyle dedim kendime, inan dedim difembahya Allah kuluna ağır gelecek bir şey vermez, dua ederken de doğru etmek lazım, hayırlısını istiyoruz ama kolaylıkla demiyoruz, bazen hayırlı olan kula ağır gelebiliyor işte, eşim çok korkuyor, sanki hevesli değilmiş gibi duruyor bu çocuğa sordum neden böyle dedim, heves değil de dedi, seni korkuyorum, doktora gidip iyi olduğunu öğrendikten sonra oğlumun mezarına gideceğim ve abi oluyorsun diyeceğim ona, bunun hayalini kuruyorum işte, Allah kimseye böyle hayaller kurdurmasın, zorlanıyorum çok psikolojik, çok ağladım kanamam olunca, halbuki kendimi harap etmek bir şey katmayacak bana da işte... Güzel şeyler konuşup, güzel şeyler gelsin başımıza istiyorum hep öyle yapalım burada

Haklisin canim bende katılıyorum sana belki bazi arkadaslar hic olumsuzluk yasamiyor ama biz gibi bazi seyler yasayanlar gelip bir umut bakiyor aynisini yasayan olmus mu sonuc ne olmus diye. Ben 2gundur sitede arastiriyorum mesela aylara girip okudum hep yasayanlar olmus mu diye. Allahim kimselere olumsuzluklar vermesin. Hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize inşallah
Dualarim hepimizle. Sorunsuz hamileliklerimiz saglikli dogumlarimiz ve sapasaglam evlatlarimiz dogsun iiinsallah

Canim her zaman tevekkül ediyorum ben mesela ama insanız ve duygularimiz da var. Ister istemez kanama vs yaşandığı zamanda endise telaş devreye giriyor. Yoksa biliyoruz ki ne kadar düşünsek de olacaga bir çare yok. Elimizden geleni yapip Allaha bırakıp saglikla beklemekten baska yapacak birseyimiz yok.
Kıyamam.. neler hissettigini tam anlayamasam da Allahım bir daha böyle acı kayiplar yaşatmasın.. ve haklisin Allahim hakkimizda hayırlısını kolaylıkla nasip etsin diye dua etmek gerekiyormus.
Hep pozitif seyler paylasalim insallah. Kimse olumsuzluk yaşamasın ve bizde

Aynen kuzum aynen inşallah güzelliklerle toplanalım bi dahaki kontrolde güzel haberlerle buluşalım Allah korusun ileride yaşayan olursa moral olsun onlarada

Öyle canım, midem bile bulanınca mutlu oluyorum işte, o orada benimle diyorum, öyle bir pozitifliğe ihtiyacım var inşallah bir daha kanamamız olmaz, doktora gideceğim günü iple çekiyorum, yüksek ihtimal kalbini duyamayacağım ufak daha çünkü ama olsun en azından görürüm kesede olduğunu, ahh kalbim

Aynen kuzum aynen inşallah güzelliklerle toplanalım bi dahaki kontrolde güzel haberlerle buluşalım Allah korusun ileride yaşayan olursa moral olsun onlarada
Insallah canim aminnn hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah bebislerimiz hep iyi olsun ve bizlerde

Ayy ayniyiz yaa karin agrisi mide bulantisi bas donmesi tüm bunlar olunca insan umutlarini koruyor. Bebegim benimle diyor inşallah olmasin kanamalar bir daha hep uzak olsun bizden ayy hadi bakalimm insallah keseyide kalbini de birlikte görürsünüz duyarsiniz. Cok büyük mucize hepsi

Amin inşallah kuzum Hemen yazacağım buraya, kalp atışını duyunca, stres yaprım sanırım başım çok ağrıyor şu an, kendime televizyondan dizi açtım, en iyisi başka şeylere odaklanmak

Bazı özel hastanelerinki düşmüyor e nabıza sanırım A plus olanların, normal testlerin görünüyor mu? Benim gebelikte, testlerde görünmüyor

Arkadaşlar ya ben daha önce hiç bulantı hapı kullanmadim, bunun bir etkisi olmaz dimi bebeklere ? Dr prilam gece yatmadan önce 2 tane içilmesi gerekiyormuş galiba

Arkadaşlar ya ben daha önce hiç bulantı hapı kullanmadim, bunun bir etkisi olmaz dimi bebeklere ? Dr prilam gece yatmadan önce 2 tane içilmesi gerekiyormuş galiba
Ben ilk gebeliğimde kullandım 1 adet yetiyordu, bunda da başladım ama 1 tane yetmiyor 2’ye çıkaracağım.

Benim ilk gebelikte bildirmemişti gittiğim hastane, devlete gittiğim 11-12. Hafta gibi, öyle düşmüştü asm’nin sistemine. Bu defa bildirmişler hemen. Sen asm hemşiresiyle görüş istersen.

Sen diyince baktım bende de bir şey çıkmıyor halbuki ilk kontrolde devlet hastanesinde gittim ve dr usg bakarken asistana gebelik kaydedelim diye seslenmişti. Gerçi henüz sağlık ocağına söylemedim daha önce bi kimyasal olunca hemen söylemiştim düşük olunca sildirmek çok koymuştu :// bu sefer acele etmiyeyim diye söylemedim yakın zamanda orayada söylerim artık.
Yok yok çağırma bu bi geçiş evresiydi geldi geçiyor diyelim. .
Bende aynı senin gibiyim göğüslerim şükür indi çok acıyordu :/// mide bulantısı yok yorgunluk halide gitti gibi maşallah diyelim bunlar güzel şeyler
Canım geçmiş olsun miniğin seni yoklamış anlaşılan, şimdi nasılsın?

Hanımlarr, duygu durumlarınızda dalgalanmalar başladı mı? Benim bir kaç gündür fena her şeye ağlıyorum her gün sataşmak için bir kurban seçiyorum kendime

Ben de böyleyim, çok duygusalım, kendimi anne gibi değil de bebek gibi hissediyorum, eşim beni hep sevsin, saçlarımı okşasın istiyorum, adamı boğuyorum, halbuki çok da sever teması ama işte yetersiz kalıyor şu süreçte demek ki her şeye duygulanıp ağlıyorum

Kızlar ben dün kan verdim beta 118 çıktı az önce eşimle yürüyüş yaptık çok kendimi yormadım zateb sürekli uykum geliyor şuan sancı var karnımda ipbe batar gibi regl olacak gibi çok korkktum bişey olur mu normalde regl günüm yarın herhangi bi kanama leke vs yok sadece ara ara sancı oluyor

Çok doğru valla tespitin söyle daha çok sevsinnn onlarında bebeği napalım yani en azından sen ne istediğini biliyorsun, ben ne istediğimi de bilmiyorum araştırdım biraz, gebeliğin başlarında ve sonlarında oluyormuş. En azından ortalarında normale döneriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…