Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147

Ayy inşallah canım Sen de bulursun istediğini

Bazı özel hastanelerinki düşmüyor e nabıza sanırım A plus olanların, normal testlerin görünüyor mu? Benim gebelikte, testlerde görünmüyor
Ben şehir hastanesine gidiyorum canım. Doktorum girmemis anladıgim kadarıyla

Bu hamilelikte henüz o aşamaya gelmedim ama oğluma hamileyken bebek bezi reklamına hönkür hönkür ağlamıştım

Canım geçmiş olsun miniğin seni yoklamış anlaşılan, şimdi nasılsın?
Çok sağol canim inşallah hersey yolunda ilerler.. evet yokladi bizi korkuttu biraz. Hatta hala devam ediyor korkusu. Pembe lekelenme yeniden oldu 1 2 saat kadar önce.. takmamaya çalışıyorum artik napayim.. Allahima emanet yavrum da bende..
Vajinal boyle batiyo gibi sizde de oluyo mu yaaa.

Ayy insallah hersey yoluna girer bende lekelenme 1 kere oldu ama adet sancisi gibi sancim var 6. Haftaya girdim. Ilk transferimde 9. Haftada kalbi durdugu icin bundada korkarak geciriyorum süreci cok emek veriyoruz hem maddi hem manevi bir kaybi daha düsünemiyorum

Amim canim hepimize kolayliklar diliyorum.Sağlikla kolayliklar geçsin sürecimiz

Bende senn gibiyim ama diger çocugumdada aynı şey yaşadıgım için endişe etmedim tiksinme devraö ediyor mu koku hassasiyeti mesela bunlar bende devam ediyor
Koku hassasiyeti bende felaket. Maske ile dolaşıyorum resmen. Esim bile kokuyor geliyor halbukı adam tertemiz

Aa ne yapmamız gerek ilk gebelik olan anneler olarak hiçbişey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…