Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
çalışıyorken sabah içmen zor olabilir, ben bi kere denedim aman Allah ım öyle böyle uyku yapmadı şükür o gün pek iş yoktu, yoksa ayvayı yerdim, gözüm kendi kapanıyor sanki küçük bebeğim kafamı tutamıyorum öyle ağır uyudum olduğum yerde

Kızlar merhaba
Dün (9+0) avuç içi kadar kanamam olmuştu. Sonrasında devam etmedi. Bu sabah doktora gittim. Bebeklerim iyi çok şükür ve kanama alanı yok. Kabızlık olduğu için olabilir dedi. Rahimde değil de rahim ağzında. Ki zaten son tenefüste tuvalete gidince birşey yoktu ve ben kabızlık kaynaklı biraz zorlanmıştım. Sonrasında eve gelince kanamayı gördüm.
Size de söylemek istedim. Ikınmayın lütfen. Doktorum bu dönemde kabızlık ve karın bölgesinde gazın çok normal olduğunu söyledi. Hormonların ani dalgalanmasını önlemek için 3 ana 3 ara öğün yapılmalı ve ara öğünlerde kuru kayısı, kuru incir, kuru erik gibi kabızlık giderici besinler tüketmemi söyledi.

Sırf bundan dolayı sabah almamayı düşünüyordum ama kötüyüm canım ya ne yapacağım bilmiyorum, iş yerine de söylemek istemiyorum, stres yaptıkça daha zor oluyor

Zararını düşündüğümden değil de fitil akıntısı çok rahatsız etmişti beni. Normalde de uzun süre fitil kullanamıyorum. Ama durum böyle olunca düzenli kullanmaya başladım canım. Amin diyelim duana

Çok geçmiş olsun, ben de lekelenme yaşayınca doktorum özellikle kabız olmamaya çalış demişti. Teşekkürler bilgilendirme için

İnşallah canım, benim de olmaz olaydı, mide bulantısından mahvoldum, bir de benim çok aşırı göğüs hassasiyeti var, hiç dokunamıyorum
Benim de geçen hafta hassasiyetim daha fazlaydı kolumun altına doğru sızlayarak ağrıyordu bu hafta indiler sanki hele bugün çok azalmış inşallah vücut hormonlara alıştığı içindir. Dün kahvaltıdan sonra bulantım oldu bugün yok şükür zaten mide bulantısı istenecek bir şey değil ama insan bebekte mi sıkıntı var büyümüyor mu diye düşünüyor bu sefer tuhaf bi durum

Çok geçmiş olsun, ben de lekelenme yaşayınca doktorum özellikle kabız olmamaya çalış demişti. Teşekkürler bilgilendirme için
Kızlar bende de kabızlık oldu 1-2 gün hemen probiyotik içmeye başladım siz de doktora danışın bence bana iyi geldi. Hatta mide bulantısına da iyi geldiği söyleniyor

Prilamı 2 adet almayı denediniz mi? Beni de bir tane kesmedi, iki almaya başladım, ertesi güne biraz daha uzun idare ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…