Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bende tdap oldum 4 hafta sonra yeniden tetanoz aşısı ol dedi doktorum. Ama hastalandim falan ertelendi. Ikinci dozu tetanoz-difteri olcam td yani.
Seker nasil çıktı?

Aşkım acaba diyetisyenle falan mı görüşsen gerçi yemiyorum diyorsun, kızların listesine bak istersen bir buraya atıyorlardı arada, maşallah tosuncuka, belkide genetik olarak büyük olabilir, dr neden hemen şeker bağladı acaba

Diyet is loading

evet karışık olanda tetanoz difteri boğmaca hepsi var, benim dr tek doz yeterli dedi ama kızlar hep 2 doz aldılar, şifa olsun
Amin canım sağ ol. Senin doktorun tek doz mu önermişti ? Ben de kontrolümde danışacağım.

Bende tdap oldum 4 hafta sonra yeniden tetanoz aşısı ol dedi doktorum. Ama hastalandim falan ertelendi. Ikinci dozu tetanoz-difteri olcam td yani.
Seker nasil çıktı?
Ben de doktora danışacağım tekrar yaptırmak gerekir mi diye canım. 50 gr yapıldı 108 çıkmış ama açlık şekeri sonucu gözükmüyor henüz. Gebelikte 50 gr glukoz yükleme sonucu diyor doğru bakıyorumdur heralde

Evet canım karışık olandan 28 haftada tek doz yeterli dedi ama mantığını anlamadım tabi dün geceden sonra 2.olmam zaten
Ay ateşin mi çıktı karma aşı olduğu için ateş yapabilir. Tek doz olması bana daha mantıklı geldi sonuçta içinde tetanoz varmış zaten artık doktor ne derse ona göre hareket ederim. Tek tetanoz o kadar yan etki yapmaz ama

Acaba bende genetik mi diyorum eşim 4.600 gr doğmuş eşimin tarafındaki erkekler hep 4 kg üzeri doğmuşlar demişlerdi banada gözümü korkutmuşlardı galiba gerçekten bebeğim 4 kg doğcak gibi gelmeye başladı diyetisyen arkadaşım var ondan istiycem bi liste yani bir haftada yediklerime bakıyorum şöyle hamurişi yok tatlı yok ekmeği bile tam bugdaylı yiyiyorum doktorda yiyebilirsin dedi ama abartmadan ye dedi yediğimde toplam 3 dilim falan şeker diyor ona bağlıyor bakalım haftada özele gidince o ne diyecek bakalım merak ediyorum

Bu hafta ne yedin bana acil taktik ver benim bebisimin de kilo almasi lazim sonraki kontrole...
Bak sana yeme dedigi seyler bana yasak hep, hicbirini yemiyorum, benim bebisim haliyle kilo konusunda sizler kadar ileri degil. Cok garip bir matematigi var bu islerin ya.. yesem sekerim cikiyor yemedikce cocugum kilo olarak sınırda çıktı. Huni takcam kafama az kaldı..

Kuzum beyaz ekmek fln yeme. Dikkat et bu 2 hafta. Suyunu bol ic. Meyveyi kıs biraz. Meyve ile yogurt ye. Tatli fln sağlıklı seyler yemeye çalış serbetli tatli fln yeme. Bunlara dikkat et.
Meyve suyu iciyorsan icme.

Ben asm hemsiremle konuştum ücretli dedi. Doktora yazdirsan da ödeme yapiyorsun dedi. Ben anlamadim kac ayrı fikir var.
Hemşiremi aradım sordum aile hekimin rapor çıkarıp reçete yazıyor eczaneden ücretsiz alıyosun biz yapıyoruz bize gelmiyor dedi yarın bi şansımı deniyim

Açlık 108 sınırlar icinde mi peki canım?
Dogru bakiyorsun evet bakalim tokluk kac çıkacak

Hemşiremi aradım sordum aile hekimin rapor çıkarıp reçete yazıyor eczaneden ücretsiz alıyosun biz yapıyoruz bize gelmiyor dedi yarın bi şansımı deniyim
Bir dene bakalim kuzum bende cuma olcam galiba eger yapiyorlarsa bende öyle denerim olmadı.

Kız sabahları yumurta yiyorum domates salatalık kaşar peyniri yanında 2 tanede tam bugday öğlen çorba içiyorum bi saat sonra ceviz falan yiyiyorum akşamları değişiyor taze fasülye tavuk yoğurtlu kabak valla bunları yedim makarna bile yemediğim bide çok severim makarnayı onu bile çıksrttım su desen durmadna içiyorım şerbetli tatlı ağzıma sürmem yiyemem meyve suyu 1 ay oncesine kadar içiyordum içmiyorum kefir aldım onu içiyorum vallahi ben hiçbişey anlamadım annemde diyor aynı sen doymazdın hiç ben hem anne sütü hem mamayla beslenmişim doymadığım için benim bebiş anne karnında başladı doymamaya hep ağzı açık eli ağzında

Ahshhaha bu annelerin herseyi bize benzetmeleri.. benim bebemde az zayıf çıkınca annem direkt dedi heh aynı sen, sende bebekken cocukken zayıf biseydin dedi e gadın sen beni tosun dogursaydin da bende benimkini öyle doguraydım napim
İnşallah kilo alacak benim bebiskom da..

Ay kuzum saydıkların hep aynı bende böyle yiyorum iste aramizda hicbir fark yokken arada bebislerde kilo farkı..
Doktorumun dedigine çıkıyor, her bebegin potansiyeli bellidir ne kadar kilosunun olacağı vs..
Sen yinede ekmekten kıs biraz ve meyve suyu fln icme asitli sekerlilerden de icme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…