- 16 Eylül 2024
- 8.225
- 7.773
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.401
Bende tdap oldum 4 hafta sonra yeniden tetanoz aşısı ol dedi doktorum. Ama hastalandim falan ertelendi. Ikinci dozu tetanoz-difteri olcam td yani.Kızlar bugün şeker yüklemesini ve tdap aşımı yaptırdım. 4 hafta sonra tetanoz dediler. İnternetten baktığımda bunun eski aşı uygulamasıyla alakalı olduğunu gördüm çünkü zaten tdap ın içinde tetanoz aşısı da var. Siz nasıl yaptırdınız ?
Aşkım acaba diyetisyenle falan mı görüşsen gerçi yemiyorum diyorsun, kızların listesine bak istersen bir buraya atıyorlardı arada, maşallah tosuncuka, belkide genetik olarak büyük olabilir, dr neden hemen şeker bağladı acabaKızlar kontrolden çıktım biraz moralim bozuldu şeker sınırdaydı ya benim doktor bir haftada 200 gr fazla almış çok dikkat etmen lazım bebekte şeker olabilme ihtimali yüksek dedi herşey yasak bak lüften dikkat et yememeye çalış dedigeçen hafta 1553 gr dı şimdi 7 günde 1775 gr olmuş 31.haftada 10 kilo almışsın dedi daha onunde 2 ay var dedi baya söylendi yani haklı ama vallahi çok bişey yemiyorum her yediğimi alıyor galiba bebişim zaten tatlıyla aram yok hamurişide yemedim bir haftada nasıl bu kadar hızlı aldı anladım peki normal doğurabilirmiyim şekerden yana bi sıkıntı olmazsa dedim eğer olmazsa doğurabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kafam çok takıldı normalde strese girmem ama ilk defa kafama takmaya başladım
Bebiş ultrasonda hep hareketliydi yine ağzı açtıktı gözleride acıktı sehir hastanesine gittiğim için fotograf tam belli değil ama haftaya birde özele gidicem o zaman fotoğraf atarım sizedeşu iki haftada çok dikkat etmem lazım inşallah boğazımı tutabilirim
Amin canım sağ ol. Senin doktorun tek doz mu önermişti ? Ben de kontrolümde danışacağım.Diyet is loading
evet karışık olanda tetanoz difteri boğmaca hepsi var, benim dr tek doz yeterli dedi ama kızlar hep 2 doz aldılar, şifa olsun
Evet canım karışık olandan 28 haftada tek doz yeterli dedi ama mantığını anlamadım tabiAmin canım sağ ol. Senin doktorun tek doz mu önermişti ? Ben de kontrolümde danışacağım.
Ben asm hemsiremle konuştum ücretli dedi. Doktora yazdirsan da ödeme yapiyorsun dedi. Ben anlamadim kac ayrı fikir var.Kızzlar şöyle bişeyy gördüm ücretsizmiş grip aşısı bize
Ben de doktora danışacağım tekrar yaptırmak gerekir mi diye canım. 50 gr yapıldı 108 çıkmış ama açlık şekeri sonucu gözükmüyor henüz. Gebelikte 50 gr glukoz yükleme sonucu diyor doğru bakıyorumdur heraldeBende tdap oldum 4 hafta sonra yeniden tetanoz aşısı ol dedi doktorum. Ama hastalandim falan ertelendi. Ikinci dozu tetanoz-difteri olcam td yani.
Seker nasil çıktı?
Ay ateşin mi çıktıEvet canım karışık olandan 28 haftada tek doz yeterli dedi ama mantığını anlamadım tabidün geceden sonra 2.olmam zaten
Acaba bende genetik mi diyorum eşim 4.600 gr doğmuş eşimin tarafındaki erkekler hep 4 kg üzeri doğmuşlar demişlerdi banada gözümü korkutmuşlardı galiba gerçekten bebeğim 4 kg doğcak gibi gelmeye başladıAşkım acaba diyetisyenle falan mı görüşsen gerçi yemiyorum diyorsun, kızların listesine bak istersen bir buraya atıyorlardı arada, maşallah tosuncuka, belkide genetik olarak büyük olabilir, dr neden hemen şeker bağladı acaba
Bu hafta ne yedin bana acil taktik verKızlar kontrolden çıktım biraz moralim bozuldu şeker sınırdaydı ya benim doktor bir haftada 200 gr fazla almış çok dikkat etmen lazım bebekte şeker olabilme ihtimali yüksek dedi herşey yasak bak lüften dikkat et yememeye çalış dedigeçen hafta 1553 gr dı şimdi 7 günde 1775 gr olmuş 31.haftada 10 kilo almışsın dedi daha onunde 2 ay var dedi baya söylendi yani haklı ama vallahi çok bişey yemiyorum her yediğimi alıyor galiba bebişim zaten tatlıyla aram yok hamurişide yemedim bir haftada nasıl bu kadar hızlı aldı anladım peki normal doğurabilirmiyim şekerden yana bi sıkıntı olmazsa dedim eğer olmazsa doğurabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kafam çok takıldı normalde strese girmem ama ilk defa kafama takmaya başladım
Bebiş ultrasonda hep hareketliydi yine ağzı açtıktı gözleride acıktı sehir hastanesine gittiğim için fotograf tam belli değil ama haftaya birde özele gidicem o zaman fotoğraf atarım sizedeşu iki haftada çok dikkat etmem lazım inşallah boğazımı tutabilirim
Hemşiremi aradım sordum aile hekimin rapor çıkarıp reçete yazıyor eczaneden ücretsiz alıyosun biz yapıyoruz bize gelmiyor dediBen asm hemsiremle konuştum ücretli dedi. Doktora yazdirsan da ödeme yapiyorsun dedi. Ben anlamadim kac ayrı fikir var.
Açlık 108 sınırlar icinde mi peki canım?Ben de doktora danışacağım tekrar yaptırmak gerekir mi diye canım. 50 gr yapıldı 108 çıkmış ama açlık şekeri sonucu gözükmüyor henüz. Gebelikte 50 gr glukoz yükleme sonucu diyor doğru bakıyorumdur heralde
Bir dene bakalim kuzum bende cuma olcam galiba eger yapiyorlarsa bende öyle denerim olmadı.Hemşiremi aradım sordum aile hekimin rapor çıkarıp reçete yazıyor eczaneden ücretsiz alıyosun biz yapıyoruz bize gelmiyor dediyarın bi şansımı deniyim
Benim anladığım bu tokluk canım yani glikozu içtikten 1 saat sonra alınan kanın sonucuAçlık 108 sınırlar icinde mi peki canım?
Dogru bakiyorsun evet bakalim tokluk kac çıkacak
Eğer öyleyse 108 mükBenim anladığım bu tokluk canım yani glikozu içtikten 1 saat sonra alınan kanın sonucu
Bu büyük arkadaşımda önerdi bana bunu 2.olarak alabiliriz bence deKanka bunu bende sık görüyorum, hatta yatak odasına alabilirim bunun boyutu nasıl acaba
Kız sabahları yumurta yiyorum domates salatalık kaşar peyniri yanında 2 tanede tam bugday öğlen çorba içiyorum bi saat sonra ceviz falan yiyiyorum akşamları değişiyor taze fasülye tavuk yoğurtlu kabak valla bunları yedim makarna bile yemediğim bide çok severim makarnayı onu bile çıksrttım su desen durmadna içiyorım şerbetli tatlı ağzıma sürmem yiyemem meyve suyu 1 ay oncesine kadar içiyordum içmiyorum kefir aldım onu içiyorum vallahi ben hiçbişey anlamadımBu hafta ne yedin bana acil taktik verbenim bebisimin de kilo almasi lazim sonraki kontrole...
Bak sana yeme dedigi seyler bana yasak hep, hicbirini yemiyorum, benim bebisim haliyle kilo konusunda sizler kadar ileri degil. Cok garip bir matematigi var bu islerin ya.. yesem sekerim cikiyor yemedikce cocugum kilo olarak sınırda çıktı. Huni takcam kafama az kaldı..
Kuzum beyaz ekmek fln yeme. Dikkat et bu 2 hafta. Suyunu bol ic. Meyveyi kıs biraz. Meyve ile yogurt ye. Tatli fln sağlıklı seyler yemeye çalış serbetli tatli fln yeme. Bunlara dikkat et.
Meyve suyu iciyorsan icme.
Evet önce onu verdim aslında ama açlık olanda normal glikoz olarak yazardı sonucuEğer öyleyse 108 mük
E açlık nasil çıkmamış ama önce açlık vermedin miiii
Kızlar havuç portakaldan daha beter şeker içinHavuç suyuna başladım
AhshhahaKız sabahları yumurta yiyorum domates salatalık kaşar peyniri yanında 2 tanede tam bugday öğlen çorba içiyorum bi saat sonra ceviz falan yiyiyorum akşamları değişiyor taze fasülye tavuk yoğurtlu kabak valla bunları yedim makarna bile yemediğim bide çok severim makarnayı onu bile çıksrttım su desen durmadna içiyorım şerbetli tatlı ağzıma sürmem yiyemem meyve suyu 1 ay oncesine kadar içiyordum içmiyorum kefir aldım onu içiyorum vallahi ben hiçbişey anlamadımannemde diyor aynı sen doymazdın hiç ben hem anne sütü hem mamayla beslenmişim doymadığım için benim bebiş anne karnında başladı doymamaya hep ağzı açık eli ağzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?