- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.441
Senin kilon hakkındaki yorumu bilemem canım ben alamıyorum ya, hatta artık al diyo bana. Ama bebişin kilosu kızlarında benim de 28 de 1300 1400 çıktı. Pek bişey diyen olmadı fazla vs.31.haftadasın 10 kilo fazla dedi direkt dediği buydu bende anlamadım baştada diyordu galiba vucüdum almaya çok müsait kilo 8 haftaya daha çok alırsın diyor normal istediğim için mi acaba dikkat et diyor şeker olursa mecbur sezeryan olcak çünkü
Böyle geçiyo heryerde ama bilemiyorum tabi bizim ilk gebeliklerBence de çok ya son haftalarda 200 gr almaları normal kabul ediliyor diye kalmış aklımda
Çok iyi yapmıssın bunu alarak balım kalitesi süperBen minnağimin kulakları üşümesin diye, birde içinin astarlı olması hoşuma gitti o yüzden aldım aşkım
28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyordaSenin kilon hakkındaki yorumu bilemem canım ben alamıyorum ya, hatta artık al diyo bana. Ama bebişin kilosu kızlarında benim de 28 de 1300 1400 çıktı. Pek bişey diyen olmadı fazla vs.
Bende genetik diye düşünüyorum bakalım 2 hafta iyice dikkat edicem arkadaşım diyetisyen ona söyledim şimdi atıcak bi diyet listesi sonuç nasıl olcak ben değişceğini düşünmüyorum ama ne yesem yarıyor benim oğlana yanakları bi görsen resmen sarkıyor
Gittim balımsuuuduru68 sen gitmedin mi daha kontrole canım
Kendimi tutsmıyprum çok kötü besleniyorum demiştim ya acısı böyle çıkacak galibaCanım muhtemelen diyet verecek endokrine ve diyetisyene yonlendirecek. Saglik olsun. Dikkat et biraz beyaz herseyden uzak dur
Ay amin aminnHani her hafta tam 200 olmasında. Kuzum 29dayız şuan. 9 hafta daha inşallah doğmasalar 1800 gr alacaklar. Şimdi 1400ler 3200 eder. Hadi son haftalar daha da fazla alsalar 3700 falan olmazlar mıAy ne güzel hesaplarrrr
Canım nst den birsey olmaz galiba zararı yok. Dogru canım 10 gün kısa.10 güne kadar daha gelmez merak etme dedi de. 10gun de kısa. Düzelecek bence de. Dikkat etmiyordum artık ederim. Ctg nst ile aynı heralde. İkisini de kullanıyorlar. Kafam Karisti. Dün 2 kere yapıldı. Şimdi tekrar yapiliyor
Ben 30+2deyim 1500 kilo dedi. Bana fazla gelmisti. Fazla değil demek ki benimkiAy bende kontrole gittim bugün 29+5’deyiz şuana kadar 10kilo almışım ama doktor bebek için 1730gram olmuş gelişimi çok iyi ama yemeyi biraz azaltalım hem anne hem bebiş çok kilo alırsa doğumda zorlanabilirsin dedi ama şeker yüklemesinde şeker vs çıkmamıştı. Kendimde biraz kilolu olduğum için bebişte kilo almaya yatkındır diye düşünüyorum genetik olarak ama bende 1500falandır diye beklerken doktor söyleyince şok oldumama hamur işi tatlı vs yemiyorum ekmek zaten çok nadir yerim. Hani asya tarzı beslenmede bana ne kilo aldırmış olabilir diye düşünüyorum bide zaten günde 2 öğün besleniyorum yani sizde durumlar nasıl?
Ayy cidden mii benim oglus da 1100 diyelim dedi doktorum. Ama zayif gibi dedi. Sen su an kac haftaliksin yaa hamilelik günlüğün yok ki ogrenemiyoruz28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda
Nst günlük yapılıyor, o sorun değil evet. Ama vajinal muayene dün iki kere yapıldı. Bir şikayetin yoksa bugün yapmayalım, yarın Bi daha ölçüm yapalım dediler. Yarını bekliyoruz. Nst de sorun cikmiyor AllahtanCanım nst den birsey olmaz galiba zararı yok. Dogru canım 10 gün kısa.
İnşallah cok cok daha uzun süre dururağrın falan yok degil mi
Ya böyle bakınca benimki 4kiloyu geçecek gibi duruyorBöyle geçiyo heryerde ama bilemiyorum tabi bizim ilk gebeliklerEki Görüntüle 3651770
Mecburen tutacaksin artik annişkoKendimi tutsmıyprum çok kötü besleniyorum demiştim ya acısı böyle çıkacak galibaneyse en azından artık kendimi tutma sebebim var
Iyi canim iyi sikayetin yoksa bakmasinlar boşa bencede. Ağrın var mi alt taraflardaNst günlük yapılıyor, o sorun değil evet. Ama vajinal muayene dün iki kere yapıldı. Bir şikayetin yoksa bugün yapmayalım, yarın Bi daha ölçüm yapalım dediler. Yarını bekliyoruz. Nst de sorun cikmiyor Allahtan
Çok şükür canım. Ctg de nst ile birlikte bişey daha koyuyolar göbeğine bebişin kalp atım hızını ölçmeye o. İnşallah sorunsuz çıkarsınızNst günlük yapılıyor, o sorun değil evet. Ama vajinal muayene dün iki kere yapıldı. Bir şikayetin yoksa bugün yapmayalım, yarın Bi daha ölçüm yapalım dediler. Yarını bekliyoruz. Nst de sorun cikmiyor Allahtan
Çok şükür canım, büyüyo minikler yaGittim balım
daha bi oturup yazmaya fırsat bulamadım
Kızım şuan 40cm ve 1500kg
31.haftalık olmuşuz bugün tam herşey yolundaumış ağrılarımı sordum doktora ne olabilir diye ve baktı rahim ağzı az kısalmış dedi ama birde bebeğin pozisyonuna bakalım dedi ve ağrım olan yerde ayakları varmış ayağı ile vuruyor büyük ihtimal artık büyüdüğü için sana ağrı yapıyordur dedi başka sorun yokmuşbirde bacak boyu uzunmuş kızımın yane aynı babası gibi boylu olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?