Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Senin kilon hakkındaki yorumu bilemem canım ben alamıyorum ya, hatta artık al diyo bana. Ama bebişin kilosu kızlarında benim de 28 de 1300 1400 çıktı. Pek bişey diyen olmadı fazla vs.

Senin kilon hakkındaki yorumu bilemem canım ben alamıyorum ya, hatta artık al diyo bana. Ama bebişin kilosu kızlarında benim de 28 de 1300 1400 çıktı. Pek bişey diyen olmadı fazla vs.
28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda

Ya yerim ben onu maşallah senin oğluşa, erkek çocukları da daha yapılı oluyor maşallahları var, sağlıkla gelsin

suuuduru68 sen gitmedin mi daha kontrole canım
Gittim balım
daha bi oturup yazmaya fırsat bulamadım
Kızım şuan 40cm ve 1500kg
31.haftalık olmuşuz bugün tam herşey yolundaumış ağrılarımı sordum doktora ne olabilir diye ve baktı rahim ağzı az kısalmış dedi ama birde bebeğin pozisyonuna bakalım dedi ve ağrım olan yerde ayakları varmış ayağı ile vuruyor büyük ihtimal artık büyüdüğü için sana ağrı yapıyordur dedi başka sorun yokmuş birde bacak boyu uzunmuş kızımın yane aynı babası gibi boylu olcak

Ay bende kontrole gittim bugün 29+5’deyiz şuana kadar 10kilo almışım ama doktor bebek için 1730gram olmuş gelişimi çok iyi ama yemeyi biraz azaltalım hem anne hem bebiş çok kilo alırsa doğumda zorlanabilirsin dedi ama şeker yüklemesinde şeker vs çıkmamıştı. Kendimde biraz kilolu olduğum için bebişte kilo almaya yatkındır diye düşünüyorum genetik olarak ama bende 1500falandır diye beklerken doktor söyleyince şok oldum ama hamur işi tatlı vs yemiyorum ekmek zaten çok nadir yerim. Hani asya tarzı beslenmede bana ne kilo aldırmış olabilir diye düşünüyorum bide zaten günde 2 öğün besleniyorum yani sizde durumlar nasıl?

Hani her hafta tam 200 olmasında. Kuzum 29dayız şuan. 9 hafta daha inşallah doğmasalar 1800 gr alacaklar. Şimdi 1400ler 3200 eder. Hadi son haftalar daha da fazla alsalar 3700 falan olmazlar mı Ay ne güzel hesaplarrrr
Ay amin aminn inşallah böyle güzel kilolar alsınlar. Hayaller gercek olsun

Canım nst den birsey olmaz galiba zararı yok. Dogru canım 10 gün kısa.
İnşallah cok cok daha uzun süre durur ağrın falan yok degil mi

Ben 30+2deyim 1500 kilo dedi. Bana fazla gelmisti. Fazla değil demek ki benimki ben 5,5 kilo anca aldım tabi, kendim de zayıfım. Günde iki öğün az aslinda, ara ogünlerin de vardır heralde Di mi

28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda
Ayy cidden mii benim oglus da 1100 diyelim dedi doktorum. Ama zayif gibi dedi. Sen su an kac haftaliksin yaa hamilelik günlüğün yok ki ogrenemiyoruz
O zaman umut var kilosu artabilir benim yavrumun da bir anda böyle demiii

Canım nst den birsey olmaz galiba zararı yok. Dogru canım 10 gün kısa.
İnşallah cok cok daha uzun süre durur ağrın falan yok degil mi
Nst günlük yapılıyor, o sorun değil evet. Ama vajinal muayene dün iki kere yapıldı. Bir şikayetin yoksa bugün yapmayalım, yarın Bi daha ölçüm yapalım dediler. Yarını bekliyoruz. Nst de sorun cikmiyor Allahtan

Böyle geçiyo heryerde ama bilemiyorum tabi bizim ilk gebelikler Eki Görüntüle 3651770
Ya böyle bakınca benimki 4kiloyu geçecek gibi duruyor bilmiyorum yani dn son 26.haftada kontrole gitmiştik o zaman 1003gramdı bugün tekrar gittik 4 hafta sonra gittik diyelim 2güne 30haftalık olacak 1730 gram olmuş 4haftada 730gram almış gibi hani haftalık 180-200gram almış gibi ve bana çok geldi yani doktorda birazcık fazla dedi

Iyi canim iyi sikayetin yoksa bakmasinlar boşa bencede. Ağrın var mi alt taraflarda

Çok şükür canım. Ctg de nst ile birlikte bişey daha koyuyolar göbeğine bebişin kalp atım hızını ölçmeye o. İnşallah sorunsuz çıkarsınız

Çok şükür canım, büyüyo minikler ya Ağrılara alışmamız lazım demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…