Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben asm hemsiremle konuştum ücretli dedi. Doktora yazdirsan da ödeme yapiyorsun dedi. Ben anlamadim kac ayrı fikir var.

Ben de böyle besleniyorum aynen canım şeker diyetli bol sulu ama benimkinin de gelişimi iyi. Bence bebişin genetiği, bünyesi önemli. Bu arada artık haftada 150-200 gram almak normal deniyor ki doktorun neden öyle demis anlamadım canım

Canımm hastanene ve doktoruna güveniyor musun? Sen yinede burdaki kızları dinle çok ayakta kalma dinlen mutlaka dikkat et
Kendi doktorum iyi evet. Bekletme hemen git dedi beni tam teşekküllü hastaneye sevk etti. Gerçi o da şuana kadar hiç kan tahlil sonucumu vermedi.iyi dedi gecti:) Hastane de şu anda iyi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Odada bir ikiz gebesi daha var. Onda da uzunluk 2cm mis şimdi 2,5 olmuş. Uzaktan gelmesine rağmen doğumu burda yapacağını söyledi. Bir sürü ebe ve doktor var. Takip ediyorlar.

Haftada 200 gr cok canım ya. O zaman doguma kadar kac kilo olacak bu bebekler

Bencede her bebişin bi kilo alma potansiyeli var bende öyle düşünüyorum inşallah senin bebişte alır kilolalarııı vallahi kafama takmim takmim diyorum doktor böyle konuştukça iyice düşünmeye başlıyorum üzülüyorumda chatgpt sordum nırmal diyor kilosına ben anlamadım neyse boğazımı ben tutayım sende habire ye

Canım genetik de olabilir aslında, yediklerin de çok farklı şeyler değil, diyetisyenle mi görüşsen acaba, tosuncuk büyüyor

Ah yasak olmasaaa neler yicem de iyice canan karatayin o meshur videosundaki duruma düştüm, ekmek yasak pirinc yasak o yasak bu yasak su yasak aç kalacam bu gidişle
Kuzu normal kilosu ama biraz daha yersen sınırı geçer. Bu da bebis icin de senin icinde biraz sıkıntılı olur şeker açısından. O yuzden tedbirli ol bebiş icin

31.haftadasın 10 kilo fazla dedi direkt dediği buydu bende anlamadım baştada diyordu galiba vucüdum almaya çok müsait kilo 8 haftaya daha çok alırsın diyor normal istediğim için mi acaba dikkat et diyor şeker olursa mecbur sezeryan olcak çünkü

Haftada 200 gr cok canım ya. O zaman doguma kadar kac kilo olacak bu bebekler
Hani her hafta tam 200 olmasında. Kuzum 29dayız şuan. 9 hafta daha inşallah doğmasalar 1800 gr alacaklar. Şimdi 1400ler 3200 eder. Hadi son haftalar daha da fazla alsalar 3700 falan olmazlar mı Ay ne güzel hesaplarrrr

10 güne kadar daha gelmez merak etme dedi de. 10gun de kısa. Düzelecek bence de. Dikkat etmiyordum artık ederim. Ctg nst ile aynı heralde. İkisini de kullanıyorlar. Kafam Karisti. Dün 2 kere yapıldı. Şimdi tekrar yapiliyor

Canım genetik de olabilir aslında, yediklerin de çok farklı şeyler değil, diyetisyenle mi görüşsen acaba, tosuncuk büyüyor
Bende genetik diye düşünüyorum bakalım 2 hafta iyice dikkat edicem arkadaşım diyetisyen ona söyledim şimdi atıcak bi diyet listesi sonuç nasıl olcak ben değişceğini düşünmüyorum ama ne yesem yarıyor benim oğlana yanakları bi görsen resmen sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…