- 7 Şubat 2025
- 627
- 529
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.461
Ya şaşırdım ben ilk 3 numaradan 2şer paket almıştım 4numara ve sonrasında molfixe geçmeyi düşünüyordumAşkım çok almadım 1 olandan 70lik almıştım, 2 olandan 140ama denicem eğer öyle sıkıntı yaşarsam molfix premium alacam kanka yorumlarda herkes ona geçtiğini yazmış
Nedenini tam bilmesek de işe yarıyor 2 hafta iç bakalım tekrar dediNe güzel doktorlar var benim doktorum bana öcü gibi bakmıştıolumlu etkiler olsun umarım
Bende aynısını düşünüyorum kuzu yaa neden olabilir acabaEkim kasım annelerine bakıyorumda genel olarak neden hep erken haftalarda doğum anlamış değilim içtiğimiz ilaçlardan mı yediğimiz içtiğimizden mi garip geliyor ,kasımdakiler ekimde ekimdekiler eylülde
YeçinlerKızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Eşimle tanıştıktan sonra onun gardrobu da hep bej, yeşil olmuştu bir süre sonra kabullendi hatta sevmeye başladıYeçinler
Uzun süre yeşil görmek istemiyorumçocun iç sesi
Çokkk tatlışş olmuşKızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Canım beni tahin biraz hafifletti, gaviscon da iyi geldiArkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldırennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
Ayy çok sağol canımCanım beni tahin biraz hafifletti, gaviscon da iyi geldi
Harika canım sağlıkla giysin inşallahKızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Tahin aç karnna ye kuzumAyy çok sağol canımben tahinden nefret ediyorum ama işe yarıyor dersen alayım yarın gaviscon un hangisinden acaba
Canım beslenme çok etkiliyor bence ama ağrıda olduysa gaviscon en iyisi 1 yk kadar yeşil olan kutu.çok geçmiş olsunArkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldırennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
Ayy harikaKızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Arkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldırennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
Kızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Kızlar daha önce konuştuk mu bilmiyorum bebekleri yıkarken ekstra bir ısıtıcı çok iyi oluyor hem üşümüyorlar hemde siz üşeyecek diye hızlı hızlı yıkamıyorsunuz.ufak fanlı bir şey iş görür evde bulundurun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?