- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.361
Havuçta çok şekeri dikkat etHavuç suyuna başladım
Yok baktirmadim evde cihaz yok saglik ocagida baya uzak tek gidemiyorumTansiyon ölçtün mü canım
Suyuda arttırır sepide su iç senHavuçta çok şekeri dikkat et
Aynen ben de o şoku yaşadım, kibrit kutusu kadarKızlar bu oda termometresi geldi, ne kadar ufacık bir şey hiç güven vermedi bana
Havuçta çok şekeri dikkat et
Ölim mi ben açmı kalayımSuyuda arttırır sepide su iç senne yapsan zarar kız
Yok gitme canım ayakta drma bacağının altına yastık koy devm ederse yanına birini çağır bence çok geçmiş olsunYok baktirmadim evde cihaz yok saglik ocagida baya uzak tek gidemiyorum
Kanka annem olsa onu görmez atarAynen ben de o şoku yaşadım, kibrit kutusu kadar
Kız sen suyla mı yaşıyon yemek yeÖlim mi ben açmı kalayım
Büyük olsa ne olcakki işimizi görsün yeter :)Kızlar bu oda termometresi geldi, ne kadar ufacık bir şey hiç güven vermedi bana
Ölim mi ben açmı kalayım
Aşkım nar tatlı var mı şu an? 2 hafta öne kadar aldım ekşiliği limonla yarışıyorMandalina portakala göre çok az tatlı, mandalina, limon, nar falan sık Nara sardım ben de bu ara
GörünmüyorBüyük olsa ne olcakki işimizi görsün yeter :)
ağzıma bir lokma atsam arkasından bir şey içip ittirmem lazımKız sen suyla mı yaşıyon yemek yezayıflığının sırrı buymuş demek vay be
Evet evet gayet güzel kuzum şuan, tekrar bir şans verebilirsinAşkım nar tatlı var mı şu an? 2 hafta öne kadar aldım ekşiliği limonla yarışıyor
Parol iyi geliyor kuzum iyi etmişsin içerek. Ateş icin cok faydali oluyor. Normalde parol öper geçer ama hamilelikte ise yarıyorAy çok teşekkür ederim aşkım, normalde ben dirençliyimdir ama bunda düştümAllahtan tek doz, parol iyi geldi şu an geçti ağrılarım
Hangisinden almıştınız link atar mısınKızlar bu oda termometresi geldi, ne kadar ufacık bir şey hiç güven vermedi bana
Canım, bu deidgin agriyi ben belki 3 haftadir cekiyorum. Ama muayenelerde sorun olmadigi icin normal gözüyle bakiyorum. Baya pelvik bölge agriyor dedigin gibi. Saga sola dönerken ağrıyor ayaga kalkinca ağrıyorKızlar bende iki üç haftadır böyle pelvik kemik ağrısı gibi bir şey var. Tam nasıl tarif ederim bilmiyorum ama bence doğru yeri doğru kemiği söyledimyaşayan var mı ya neden oluyor acaba? en çok yatakta sağdan sola dönerken, üstümü giyip çıkarırken oluyor. Hani sumo squad var ya o hareketin hedeflediği yer ağrıyor ara ara böyle anlatabilirim
Ay senin baya kötü olmuş aşkım yaParol iyi geliyor kuzum iyi etmişsin içerek. Ateş icin cok faydali oluyor. Normalde parol öper geçer ama hamilelikte ise yarıyor
Valla ben 1 hafta çektim tdapda, 2 3 gün grip gibi 4 güne yakin da kol ağrısı cektim. Hatta bir gün acile mi gitsem diye düşündük
Hangisinden almıştınız link atar mısın
Tamamdır ben de bundan verdim 2 taneBenimki bundan canımXiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?