- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.461
Ara öğünlerim şöyle düzenli olarak değil gün içinde ceviz badem vs atıştırıyorum ama hergün değil mesela 2 öğün ama sabah genelde öğleyle birleşiyor uyanınca tiroit ilacı içiyorum o yüzden yemek için 1 saat bekliyorum çoğunlukta da 9-10 gibi kalkıyordum ama bu aralar gece uykum çok bölündüğünden sabah uyanmam gecikiyor o yüzden kahvaltı öğle yemeği birleşince 12-1i buluyor mesela yemem. Doğal olarak gün içinde acıkmıyorum ama çok su içiyorum akşamda 6-6.30gibi yiyorum ama gece yatana kadar tekrar acıkırsam ki çoğunlukta acıkıyorum meyve yiyorum onu da hergün yemiyorumBen 30+2deyim 1500 kilo dedi. Bana fazla gelmisti. Fazla değil demek ki benimkiben 5,5 kilo anca aldım tabi, kendim de zayıfım. Günde iki öğün az aslinda, ara ogünlerin de vardır heralde Di mi
Canım iste o baskı o kısalmadan dolayi. Kalkma sen. Yat hep. Yattikca belki uzama olur. Burda bazi arkadaslarda uzama olmustu. Bu noktada yapacagin tek sey bu çünkü. Ayaklarini da yükseltme şansın varsa yükselt. Oturma bile hep yatAğrı yok ama her zamanki gibi normal de hissetmiyorum. Belki psikolojiktir. Aşağıya baskı yapıyor sanki bebek. Yatmak daha iyi geliyor cidden
Ben şuan 28+3 üm ve 28+0da kontrole gitmiştim kilosu 1500gr dedi doktor hiç de bir şey demedi iyi mi kötü mü acaba28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda
Aşkım bende de ateş halsizlik vs olmamıştı ama duş almayın demişti hemşire 2 gün duş almadım ben cidden ondan olabilir senin dediğin gibi çok geçmiş olsun şimdi nasılsın paroldan sonraKanka ağrım vücut ağrısı ateşte eklem eklem ağrı olur ya, aynısından, ay bak sendede ateş olmamış bence duştan kesinn
Teşekkürler canımm
Canım vallahi benim doktor pimpirikli mi ben anlamadım seninkide bişey dememiş baksanaBen şuan 28+3 üm ve 28+0da kontrole gitmiştim kilosu 1500gr dedi doktor hiç de bir şey demedi iyi mi kötü mü acaba
Canım 28.haftada 1100 dü 31. Haftada gözüküyor ultrasonda bugün 1773 gr bence artar kilosu banada başta ne zayıf bi bebek ne kilolu demişti hatırlıyorum 3 haftada hızlı kilo almaya başladı illa senin bebişinde hızlı kilo aldığı zaman olacaktırAyy cidden mii benim oglus da 1100 diyelim dedi doktorum. Ama zayif gibi dedi. Sen su an kac haftaliksin yaa hamilelik günlüğün yok ki ogrenemiyoruz
O zaman umut var kilosu artabilir benim yavrumun da bir anda böyle demiii
Aşkım gpt soracağıma size sorsaydım keşke, duşun bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştimAşkım bende de ateş halsizlik vs olmamıştı ama duş almayın demişti hemşire 2 gün duş almadım ben cidden ondan olabilir senin dediğin gibi çok geçmiş olsun şimdi nasılsın paroldan sonra
evet alışmamız lazım doktorum diyor artık cok büyüdü bebeğin normal diyorÇok şükür canım, büyüyo minikler yaAğrılara alışmamız lazım demek.
Ctg o zaman doğru dedim. Yarın Bi daha ölçüm Yapılacak ve sürüntü sonucuna bakılacak enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisine baslanabilirmisÇok şükür canım. Ctg de nst ile birlikte bişey daha koyuyolar göbeğine bebişin kalp atım hızını ölçmeye o. İnşallah sorunsuz çıkarsınız
Ölcum için alt kata iniyorum. Onun dışında yataktayım. Bi tek wc ye gidiyorum. Çok kastırmamam lazım. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. Siz yazıyordun da anlamiyordumCanım iste o baskı o kısalmadan dolayi. Kalkma sen. Yat hep. Yattikca belki uzama olur. Burda bazi arkadaslarda uzama olmustu. Bu noktada yapacagin tek sey bu çünkü. Ayaklarini da yükseltme şansın varsa yükselt. Oturma bile hep yat
Ay amiin aminn hadi inşallah benim oğluşumdan da ayni performanslar gelsinCanım 28.haftada 1100 dü 31. Haftada gözüküyor ultrasonda bugün 1773 gr bence artar kilosu banada başta ne zayıf bi bebek ne kilolu demişti hatırlıyorum 3 haftada hızlı kilo almaya başladı illa senin bebişinde hızlı kilo aldığı zaman olacaktır
Yaşamadan bilemiyo insan canım çok normal, ben 14.haftadan beri wc yemek ve doktor dışı kalkmıyorumCtg o zaman doğru dedim. Yarın Bi daha ölçüm Yapılacak ve sürüntü sonucuna bakılacak enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisine baslanabilirmis
Ölcum için alt kata iniyorum. Onun dışında yataktayım. Bi tek wc ye gidiyorum. Çok kastırmamam lazım. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. Siz yazıyordun da anlamiyordum
Kimsenin başına gelmese de kimse anlamasa keşkeCtg o zaman doğru dedim. Yarın Bi daha ölçüm Yapılacak ve sürüntü sonucuna bakılacak enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisine baslanabilirmis
Ölcum için alt kata iniyorum. Onun dışında yataktayım. Bi tek wc ye gidiyorum. Çok kastırmamam lazım. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. Siz yazıyordun da anlamiyordum
Hiç sorma hamile değilken yüzüne bakmadığımız parol nasıl kıymetli oldu bir andaAşkım gpt soracağıma size sorsaydım keşke, duşun bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştimtabi ben duş aldığımı ne pervoşa ne eşime söylemedim
Şimdi iyiyim kanka çok şükür parol nelere kadirsadece kolumda kaldırınca sancı var ama genel olarak iyiym, akşamda bir tane alırım parol, bu olay yaşanmamış gibi yaparız
Canım duştan değildir. Benim aile hekimindeki ebe hatta duş alman daha iyi olur eve gidince duş al demişti.Ay kanka bende duştan mı acaba diyorum, hemşirede bana bir şey demedi alma diye
Grip değildir bence yakızların çoğu yaşamış gibi görünüyor
Gel seni bir öpeyimCanım duştan değildir. Benim aile hekimindeki ebe hatta duş alman daha iyi olur eve gidince duş al demişti.
Gel seni bir öpeyim
Ay gerçekten aşkım sen neler çektin yaKızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktısonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim
Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
Aşkım aşıdan sonramı çıktı uçukYirim.
Bağışıklık düşüyor ya halsizlik ve ateş ondan bende de koca bir uçuk çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?