- 20 Nisan 2025
- 435
- 223
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.481
Ya istemsiz olarak bebişe ilaç gitmesin boşuna ilaç almıyım diyorum ama yok olmuyor ciddenAy gerçekten aşkım sen neler çektin yabu bulantıdan, 9 ay yaşanıyor dedikleri doğruymuş demek, canlı kanlı örneği sensin, bari takviyelerini alda o zaman vitaminsiz kalma yolun yarısından fazlasını geçtin kanka az kaldı
Ben hiç hissetmiyorum vajinamda ağrı aşkım, son 2 gündür sadece eğilerek oturursam kaburgamda batma hissediyorum o kadargerçi uzunda yürümüyorum maks 20 dk yürüdüğüm zamanda
Evet hemen ertesi sabah kocaman uçuk çıktı. Sonuçta o hastalığın mikrobunu enjekte ediyorlar antikor üretmemiz için. Tabiki bağışıklığı düşürdüğü için yan etkileri oluyor.Aşkım aşıdan sonramı çıktı uçuk
Ben böyle konularda başka fikirlerinde alınmasından yanayım. Birde 35 çok erken bir hafta gibi geldi ama bilemedimKızlar bu sabah doktora gittim 24 kasıma doğuma karar vermiştik 20 gün önce bugün bebek 2600 kg olmuş dedi 30+2 ama ultrasonda 31+2 çok bekletmesem de olur diye kendi kendine söylendi 35te alsam diye hesaplar yaptı erken doğmasının bir zararı olur mu gelişimi normal dedi ama beni korkuttu 2 hafta sonra gel nst ye gir bakalım dedi başka doktora da gözüksem mi sizce
Ay evet aşko al sen, zarar olsa dr bu zamana kadar bıraktırırdı sana, ıkınıp çıkarıyor olman bebeğe zarar + eşin haklı akıl sağlığını korumak adınaYa istemsiz olarak bebişe ilaç gitmesin boşuna ilaç almıyım diyorum ama yok olmuyor ciddenneyse alıştım artık allah bulantı ilacını bulandan razı olsun yoksa napardım bugün çıkardıktan sonra eşim diyor ki mental ve fiziksel sağlığın için sen ilaçları iç
Bende de gece tuvalete kalktığımda filan oluyor birde bugün dışarıya çıktık 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra arabadan inemedim jajsjs indim de yani ağrıyla
Banada çok erken geldi yinede başka bir doktora gideyimBen böyle konularda başka fikirlerinde alınmasından yanayım. Birde 35 çok erken bir hafta gibi geldi ama bilemedim
Tesekkurler askoFreyja93
Moky Design Bebek El Ayak Izi Seti, Mürekkepsiz Temassız Baskı Kiti (2 Adet) ve Yenidoğan Hediye Anı Çerçevesi
Canım vajinamda ağrı hissediyorum doktoruma sordum normal demişti.Kızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktısonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim
Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
Kuzu dinlenerek yürüdüm ama sürekli değil, 10 Dk yürüyüp 5 dk oturdum gibi düşünebilirizAy evet aşko al sen, zarar olsa dr bu zamana kadar bıraktırırdı sana, ıkınıp çıkarıyor olman bebeğe zarar + eşin haklı akıl sağlığını korumak adına
Sende çok yürümüşsün be gulumm, 1 saat fazla
Teşekkür ederim canım bende sormuştum normal demişti ama yinede merak ettim sizde oluyor mu diyeCanım vajinamda ağrı hissediyorum doktoruma sordum normal demişti.
Canım bulantı icin cok üzgünüm. Benim yakınım da 2 hamilelik gecirdi 2sinde de dogurana kadar kustu.Kızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktısonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim
Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
30 haftada 2600 mü kilosu canim ?Kızlar bu sabah doktora gittim 24 kasıma doğuma karar vermiştik 20 gün önce bugün bebek 2600 kg olmuş dedi 30+2 ama ultrasonda 31+2 çok bekletmesem de olur diye kendi kendine söylendi 35te alsam diye hesaplar yaptı erken doğmasının bir zararı olur mu gelişimi normal dedi ama beni korkuttu 2 hafta sonra gel nst ye gir bakalım dedi başka doktora da gözüksem mi sizce
Ya bu kilolar neye göre hesaplanıyor 26+2 de 1200kg demişti kızımı ama ne çok ne az bişey demedi ben de bi korkmadım değil. Yarın 29+0 haftada 200gr alsa 1800kg mu oluyo o zaman kaç kg doğar bu çocuk beynm yandı28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda
Canım ben her hafta kontrole giden biri olarak max 100 gram aldigina sahit oldum simdiye kadar. Belli haftadan sonra kilo alımı hizlanacak ama o haftalar simdi degil. Yani simdi haftada 200 gr almiyor benim bildigim.Ya bu kilolar neye göre hesaplanıyor 26+2 de 1200kg demişti kızımı ama ne çok ne az bişey demedi ben de bi korkmadım değil. Yarın 29+0 haftada 200gr alsa 1800kg mu oluyo o zaman kaç kg doğar bu çocuk beynm yandı
Pamlok canım benim de ara ara bulantılarım geri geldi ama devamlı olması can sıkıcı ileriki dönemde ağrılaara gelince benim ağrılarım her oturduğum yerden kalktığımda var uzun da otursam kısa da otursam yatsam da kalktığımda ağrı var ben bildiğin penguen modundaym
Kanka ben soluma yattığım zaman bebek çok hareketli oluyor ya, soluma az yatıp, düz yatıp tekrar sol yapıyorum. Sen niye eziyet çektin sendede bebe hareketlerimi??Evde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz yabugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa
Kuzum ben normalde de soluma yatıp uyuyan biri olarak zorlanmıyorum sadece dönerken eziyet oluyor.Evde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz yabugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa
Bende de öyle oluyor bebişler büyüdükçe oluyor sanırım gündüz olan yazışmaları pek okuyamadım kuzum gözümden kaçmışCanım bulantı icin cok üzgünüm. Benim yakınım da 2 hamilelik gecirdi 2sinde de dogurana kadar kustu.
Bende oluyor. Uzaniyorum uzun zaman kalkıyorum ya o an genital bolge vajina bölgesi komple ağrı yapıyor.
Hatta gece saga sola dönerken de oluyor. Gündüz de yazmistim hatta
Sadece bulantı mı kusma oluyor mu birde Sen ilaç kullanıyor musun kuzum? Ben 6. Haftadan beri bifiil kullanıyorumYa bu kilolar neye göre hesaplanıyor 26+2 de 1200kg demişti kızımı ama ne çok ne az bişey demedi ben de bi korkmadım değil. Yarın 29+0 haftada 200gr alsa 1800kg mu oluyo o zaman kaç kg doğar bu çocuk beynm yandı
Pamlok canım benim de ara ara bulantılarım geri geldi ama devamlı olması can sıkıcı ileriki dönemde ağrılaara gelince benim ağrılarım her oturduğum yerden kalktığımda var uzun da otursam kısa da otursam yatsam da kalktığımda ağrı var ben bildiğin penguen modundaym
Canım ilk zamanlar çok kullandım sonrasında geçmişti kullanmadım şimdi de çok sık değil haftada ya da 2 haftada 1 kez filan oluyor o yüzden ilaç kullanmıyorum.Bende de öyle oluyor bebişler büyüdükçe oluyor sanırım gündüz olan yazışmaları pek okuyamadım kuzum gözümden kaçmış
Sadece bulantı mı kusma oluyor mu birde Sen ilaç kullanıyor musun kuzum? Ben 6. Haftadan beri bifiil kullanıyorum18. Haftadan sonra ilaç kullandığım zaman bulantım olmadı bırakırsam hemen geliyor. Öncesinde ilaca rağmen çok kötüydüm
Geçmiş olsun canım.. muayenelerde sorun yokmuş çok şükür, doktor çok yoğunlaşırsa magnezyumu iki adet alabilirsin dediCanım, bu deidgin agriyi ben belki 3 haftadir cekiyorum. Ama muayenelerde sorun olmadigi icin normal gözüyle bakiyorum. Baya pelvik bölge agriyor dedigin gibi. Saga sola dönerken ağrıyor ayaga kalkinca ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?