- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.381
Inşallah canım benim, kötü bişey olduğunu düşünmüyosa yoktur bence içini ferah tut. Dua ederim tabiMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem alttan hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Kuzu çok almadıysan bir de Molfix premium alsana, ben araştırıp onu aldımKızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı
Bende bir paket ondan aldım burdaki tavsiyeler üzerineKuzu çok almadıysan bir de Molfix premium alsana, ben araştırıp onu aldım
Yaa ne kadar büyümüş bu tatlı bebiş maşallahTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi sepide
Aşkım çok almadım 1 olandan 70lik almıştım, 2 olandan 140Kuzu çok almadıysan bir de Molfix premium alsana, ben araştırıp onu aldım
yesinler o burnu maşallahTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi sepide
Ay burnu aynı benim kızçeminki gibiTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
İnşallah kötü bir şey değildir canımm, güzel haberlini bekliyoruz dualarımdasınMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Bitanem benim beynimde de yağ kitlesi gibi bişey vardı. Doktorum da çoğu insanda doğuştan böyle kitlelerin olduğunu habersiz yaşayıp gittiğimizi söyledi. Hiç bir önemi olmayan basit kitleler olabiliyor vücudumuzda. Bebişin gelişimi çok güzel maşallah. Canını sıkma nolur. Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Ketum asla hiç bir şey söylemez ailesineAy en güzeli ya ailesiyle her haltını paylaşma isteği duyan erkekler çok zorlayıcı. Bizimde amniyosentezi kimse bilmiyor bir gece karar verip sabahında yaptırmıştık
Çok şükür iyiym alt taraf ağrımı saymazsakNasılsın iyi misin kuzuum
Ben aktif bebeği daha çok seviyorum daha ince bir yapısı var vakum gibi de çiş emiyorPrima aktif, premiumcare den daha iyi fiyatına bakınca diğeri iyi gibi geliyor ama onada bir şans ver derim
Kanka dün oğluma yedi numara bez aldım yine bir türlü bezi bırakmadığı için, bezleri değiştirmişler zaten arkasını lastikli yapmışlar, kaka cebi gibi bir şey yapmışlar, yeni halini daha çok beğendim. ambalajı da değilmiş. Hangi serilerde üretim hatası varmış, gördün mü?Kızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı
Canım geçmiş olsun böyle bir durum mu var? Hep okuyorum da kaçırmışım sanırımHavuç suyu içen kızlar bişey sorcam. Öğünlerin önünde arkasında, aç tok, sabah akşam farkediyor mu sizce vücuda etkisi bakımındancebellato sadece seni hatırlıyorum kullanan
Harmony daha mı iyi canımBen aktif bebeği daha çok seviyorum daha ince bir yapısı var vakum gibi de çiş emiyorgeçen rossmannda harmony çok indirimdeydi. Premiumdan daha uygundu. 1 numara aldım hemen. İlk bezimiz çok havalı olcak bizim
Gerçekten hepsi değişik.Hepsi değişik vallaha. Diyorum ya asm ye bi girdim ben koca pankart gebelere yaptığımız aşılar tdab, td, grip. Oldun geldin kurcalama için ferah olsun canımBizim doktorumuza ben zararı yok demi dediğimde, zararı olsa ben der miyim hiç ol kestanee dedi
Aşkım kadının bahsettiği 3 numaraydı bulursam buraya atarımKanka dün oğluma yedi numara bez aldım yine bir türlü bezi bırakmadığı için, bezleri değiştirmişler zaten arkasını lastikli yapmışlar, kaka cebi gibi bir şey yapmışlar, yeni halini daha çok beğendim. ambalajı da değilmiş. Hangi serilerde üretim hatası varmış, gördün mü?
Yiaa tombiiik yanaaakk burnuna bakkkTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?