Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Inşallah canım benim, kötü bişey olduğunu düşünmüyosa yoktur bence içini ferah tut. Dua ederim tabi Rabbim korusun.

Kuzu çok almadıysan bir de Molfix premium alsana, ben araştırıp onu aldım

Yaa ne kadar büyümüş bu tatlı bebiş maşallah

yesinler o burnu maşallah

Ay burnu aynı benim kızçeminki gibi ya yerim ben onu, maşallah Allah nazarlardan korusun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

İnşallah kötü bir şey değildir canımm, güzel haberlini bekliyoruz dualarımdasın

Bitanem benim beynimde de yağ kitlesi gibi bişey vardı. Doktorum da çoğu insanda doğuştan böyle kitlelerin olduğunu habersiz yaşayıp gittiğimizi söyledi. Hiç bir önemi olmayan basit kitleler olabiliyor vücudumuzda. Bebişin gelişimi çok güzel maşallah. Canını sıkma nolur. Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Ay en güzeli ya ailesiyle her haltını paylaşma isteği duyan erkekler çok zorlayıcı. Bizimde amniyosentezi kimse bilmiyor bir gece karar verip sabahında yaptırmıştık
Ketum asla hiç bir şey söylemez ailesine
Bak sizde en iyisini yaptınız kafanız rahat güzel sonuçlar aldınız birde aile baskısı olacaktı üstünüzde

Prima aktif, premiumcare den daha iyi fiyatına bakınca diğeri iyi gibi geliyor ama onada bir şans ver derim
Ben aktif bebeği daha çok seviyorum daha ince bir yapısı var vakum gibi de çiş emiyor geçen rossmannda harmony çok indirimdeydi. Premiumdan daha uygundu. 1 numara aldım hemen. İlk bezimiz çok havalı olcak bizim

Havuç suyu içen kızlar bişey sorcam. Öğünlerin önünde arkasında, aç tok, sabah akşam farkediyor mu sizce vücuda etkisi bakımından cebellato sadece seni hatırlıyorum kullanan

Kanka dün oğluma yedi numara bez aldım yine bir türlü bezi bırakmadığı için, bezleri değiştirmişler zaten arkasını lastikli yapmışlar, kaka cebi gibi bir şey yapmışlar, yeni halini daha çok beğendim. ambalajı da değilmiş. Hangi serilerde üretim hatası varmış, gördün mü?

Havuç suyu içen kızlar bişey sorcam. Öğünlerin önünde arkasında, aç tok, sabah akşam farkediyor mu sizce vücuda etkisi bakımından cebellato sadece seni hatırlıyorum kullanan
Canım geçmiş olsun böyle bir durum mu var? Hep okuyorum da kaçırmışım sanırım ben araştırdığım kadarıyla şekeri yükselttiği için suyu arttırdığını öğrendim, yani böyle bir ilişki varmış, açken içince daha hızı yükseliyor ama belki bir zararı olabilir tokken içince daha yavaş kana karışır daha sürekli etkisi olur bence, ben genellikle tok tercih etmiştim ama yine de şeker ölçüm cihazıyla beraber takip edersen daha doğru olur caniko

Gerçekten hepsi değişik.
Zaten araştırdım baktigim tüm iyi hastaneler tüm doktorlar öneriyor aşıyı. Önermeyene hic denk gelmedim.
Kendi eczacim da yeterince bilgi verdi allahtan da kafam biraz daha rahatladı. Bebnim hastaliklarim yavas iyileşiyor biraz da kapsamlı düşünmek kendini tanımak onemli bu islerde
Ay tabi yaa. Doktorlar zararli birseyi ol derler mi bide başından beri takip ediyor beni de. Haklısın canım artik oldum bitti şifa olsuuunnn. Ferahlafım ya igneyi yiyince

Aşkım kadının bahsettiği 3 numaraydı bulursam buraya atarım

Yiaa tombiiik yanaaakk burnuna bakkk maşallah ya daha napsin bu cocik sanaa vesikalık vermis ne istiyorsun anne gadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…