- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.821
iyimisin canım kanaman ne durumdaGelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.
Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktim
Amiiiinnn aminnn.. hep hayırlı haberler hep mutlu haberler verelim birbirimizeİnşallah hayırlı haberlerle gelirizkalp atışı duyulduktan sonra ritimini de tekrar kontrol ediyorlar sanırım
Grupta pimpirikli diye bir arkadasimiz var onunla isim takasi yapmam lazim galibaSen böyle yaparsan ohooo ho
Canim cok sagol daha iyiyim. Lekelenmeler seklinde devam ediyoruz. Ama o da azaldi çok şükür kiiyimisin canım kanaman ne durumda
Demir bende sınırda çıkmış ama d vitaminiyle ilgili tahlillerse birşey görmedim.acaba kullansam zararı olur mucanım benim demirim ve d vitaminim cok düşük oldugu icin takviye verdi doktorum kullaniyorum ama degerlerim dusuk diye verdi iyi olsa banada vermezdi
Dur arkadaşım dur frene basGrupta pimpirikli diye bir arkadasimiz var onunla isim takasi yapmam lazim galibaarada beni frenleyin dostlar
Tamam memure hanımDur arkadaşım dur frene bas
Canim takviye sormussun elenatal 2 önerdi bana doktor. Bide d3k2 vitamini. Benim d vitaminim düşük çıkmış.Demir bende sınırda çıkmış ama d vitaminiyle ilgili tahlillerse birşey görmedim.acaba kullansam zararı olur mu
Kesinlikle hersey çok güzel olck emin olTamam memure hanımsakinlesmem lazim
İnşallah canimmKesinlikle hersey çok güzel olck emin olson 3 4 hafta sonra riskler en aza düşüyor
bende halsizlik ve gogus hassasiyeti dışında bir belirti yok canımCanim cok sagol daha iyiyim. Lekelenmeler seklinde devam ediyoruz. Ama o da azaldi çok şükür ki
Bugunde belirtiler biraz kayboldu ona taktimbi sakin olmak lazim da insallah basarcam..
Sen nasilsin canim hersey yolunda mi. Sen simdi kac haftalik oldun
demirin kaç çıktı canım banada bitkisel bir ilac yazdi iciyorum suanDemir bende sınırda çıkmış ama d vitaminiyle ilgili tahlillerse birşey görmedim.acaba kullansam zararı olur mu
Ne kdar dedi canım sorması ayıp bende direkt nipt yaptırmak istiyorum daNipt testi 12.haftada yapalim dedi benim de doktorum ama kararsızım da fiyat biraz fazla geldi bana
bursada yaşayan varmı aranızda?
Yaa masallah 6.hamileligin miibende halsizlik ve gogus hassasiyeti dışında bir belirti yok canım
6.hamileligim hicbirinde mide bulantımda olmadı hep cok yiyem hamileyimdir
sata gore 6+5 oldu cok sukur
ultrasonda 6+1
cok stresli geciyor olumsuz birsey duyarmıym diye insallag hepimiz saglikli bir sekilde alırız kucagımıza
ilk kalp atışı duydugumuzda 120 cikti diye doktor pazartesi tekrar gel dedi insallah hersey yolundadır
Grupta pimpirikli diye bir arkadasimiz var onunla isim takasi yapmam lazim galibaarada beni frenleyin dostlar
13 bin dedi canımNe kdar dedi canım sorması ayıp bende direkt nipt yaptırmak istiyorum da
Bende neden bakmadı acaba ya ben yavaştan başka doktor mu bulsam kendime acabaCanim takviye sormussun elenatal 2 önerdi bana doktor. Bide d3k2 vitamini. Benim d vitaminim düşük çıkmış.
İlk 3 ay sadece folik asit dedi bana doktorun. Diğer doktorlar da vitamşn vs başlatmıyor. Bana D vitaminim baya düşük diye haftada 2 gün d bitamini kullan dedi bir de sadece onu. Dışında magnezyum kan ilacı vs 3.aydan sonra dedi. Doğum icin genel olarak hepsi aynı tavırda canım daha erken diyolarKızlar ben bugün kontrole gittim normalde kan tahlillerimin normal olduğunu söyledi folik asit dışında birşey kullanma dedi ama yani bana doktorum çok rahatmış gibi geliyor doğum içşn birkaç soru sorucaktam onlar çok sonra diyip gönderdi resmen o yüzden güvenemedim 3.gidişim hep aynı tavır .Sizde durum ne takviye kullandırıyor mu doktorunuz? Birde bulantı için birkaç bişey sorayım dedim normal dedi geçti böyle ilaç vs verilen var mı acaba
Ballahi ona bakmamış sanki ben tahlillerde göremedim bir kez daha bakıcam şimdidemirin kaç çıktı canım banada bitkisel bir ilac yazdi iciyorum suan
sende bir sonraki kontrolunde sor doktoruna istersen eger gerek gorurse soyler sanada belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?