Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
doğup 1 hafta yaşayıp melek olan kızım var
6.5 yaşında oglum var yani yaşayan 1 cocugm var cok dusukler kotu gunler oldu diye bunda baya tedirginim ogluma soylemedik hala 1 hafta daha geçsin oyle supriz yaparz diye dusunduk
120 kotu degil ama 150 180 bekleriz dedi 1 hafta sonra tekrar dinleyelim sonra artık 12.haftada gorusurz dedi baya zaman girmis olucak araya

Tam bişey sorucam ağzıma tıkıyor ama çok teşekkür ederim size.

Bende neden bakmadı acaba ya ben yavaştan başka doktor mu bulsam kendime acaba
Canim ben dahiliyeden vermistim tam hamile kalmadan once. Onlara bakip verdi dr kendi istemedi testleri. Ama multivitamin seklinde olan hamilelere faydasi olan vitaminler belli zaten. Doktorlar genelde ayni markalari oneriyor kullandiriyor. Benim arkadasimda kullanmisti bu bana onerdigi elenatalden mesela. Ama devlet hastanesindeki dr sadece folik asit demisti.
Bir tanesi bana folbiol kullan dedi hatta... normalde folik asit 0.4 mg folbiol 5 mg

Ya bizim elti Erzincan'da sadece ikili teste 12bin vermişti aylar önce. Teşekkürler canım benim
hersey ayri ayri yapinca cok pahali oluyor dogum paketi almaya karar verdim doktorum doç.
çokta memlunum senelerdir ayni doktoruma kontrollere gidiyorum 110 bin dogum paketinde dedi muayneler 2 li tarama kan testleri ayrintili usg hepsi icinde ama nipt haric tabi

mthfr genim heterezigot cikti o yuzden bende folbiol kullaniyorum

Ben şimdi baktım testime normal hemogram idrar tiroid ve virüs bağışıklıları ile aşılara bakılmış vitamin olarak hiçbir değer yok.bende folactive olarak kullanıyorum banada isim söylememişti eczacı sürekli gittiğimiz bir eczane kendiside hamileymiş şans eseri ben bunu kullanıyorum diyip vermişti

İnşallah hayırlı haberlerle geliriz kalp atışı duyulduktan sonra ritimini de tekrar kontrol ediyorlar sanırım
Bu bana da garip geldi benimki rirmini saymamıltı ya. Endişelendimşiödi. Kalp atılını görsük duyduk ana ritmi de önemli demek ki haftasına göre

Onlar bizim cennet kuşlarımız
Hic olumsuz düşünme. Cok var bu grupta acı gecmisi olan arkadaslarimiz. Ama bu defa umutla bekleyecegiz bebeklerimizi. Hersey yolunda ilerleyecek buna sonuna kadar inanıp bebeklerimizi kucagimiza alcaz sende pozitif düşün. Hatta birimizin modu düşünce digerlerimiz destekleyelim ki zor günler gecsin gitsin..
Canim bence normal. Istersen netten de bak. 120 gayet güzel bir rakam. Bazı doktorlar daha farkli yaklasiyorlar biraz daha tam olsun hersey gibi. Bu strese gerek yok bence.
Benim kayip yasadigim bebegim icin gittigim dr bir kere soylemedi kalbi kac atiyor fln düşün. O yüzden rahat ol

Banada doğum paketine uzman için 75 prof için 94 bin dedi hastane.Fakat başka hastaneye sormadım.muayeneler şuan 2000-ile 3800 arası benim araştırdıklarım bu uçurumun sebebi ne acaba hepside kendi çapında duyulmuş hastaneler banada garip geldi içerikleri de aynı

canım demir icin kanda ferritin degerine bakiliyor kesin bakilmistir sende saglik ocaginin rutin aldi kan testlerinde bile bakiliyor sen birdaha bak bakalm ferritin yazicak

Dahiliyeye gidebilirsin canim onun icin o sonuclarla da kadin dogumcuna gidersin. Eksikleri görünce verir belki. Istersen bu daha guvenli bir yol olur.

Birde bana bugünde sesini dinletmedi acaba 8-9.haftalarda sesini duyan var mı.yada ne bileyim nabzı kaç bunu öğrenen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…