- 25 Şubat 2025
- 1.336
- 1.787
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.841
Ya bizim elti Erzincan'da sadece ikili teste 12bin vermişti aylar önce. Teşekkürler canım benim13 bin dedi canım
doğup 1 hafta yaşayıp melek olan kızım varYaa masallah 6.hamileligin mii6.bebis mi olacak peki yasayan merak ettim
Ay ne guzel canim bosver sıkıntısız gecmesi daha iyi aslinda. Bende kusmuyorum ama midem hep boyle karışık bulanık degisik.
Benimde usg ile 4 5 gün fark var canim. Ona problem degil diyorlar. Allahım hepimizin bebislerini korusun. Olumsuzluklar uzak olsun. Hep olumlu seyler duyalım insallah
120 kötü muymus de bence gayet iyi
Tam bişey sorucam ağzıma tıkıyor ama çok teşekkür ederim size.İlk 3 ay sadece folik asit dedi bana doktorun. Diğer doktorlar da vitamşn vs başlatmıyor. Bana D vitaminim baya düşük diye haftada 2 gün d bitamini kullan dedi bir de sadece onu. Dışında magnezyum kan ilacı vs 3.aydan sonra dedi. Doğum icin genel olarak hepsi aynı tavırda canım daha erken diyolar
Ay 2 linin o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum doğum paketi farz oldu :))Ya bizim elti Erzincan'da sadece ikili teste 12bin vermişti aylar önce. Teşekkürler canım benim
Canim ben dahiliyeden vermistim tam hamile kalmadan once. Onlara bakip verdi dr kendi istemedi testleri. Ama multivitamin seklinde olan hamilelere faydasi olan vitaminler belli zaten. Doktorlar genelde ayni markalari oneriyor kullandiriyor. Benim arkadasimda kullanmisti bu bana onerdigi elenatalden mesela. Ama devlet hastanesindeki dr sadece folik asit demisti.Bende neden bakmadı acaba ya ben yavaştan başka doktor mu bulsam kendime acaba
hersey ayri ayri yapinca cok pahali oluyor dogum paketi almaya karar verdim doktorum doç.Ya bizim elti Erzincan'da sadece ikili teste 12bin vermişti aylar önce. Teşekkürler canım benim
Ben de çok şaşırmıştımAy 2 linin o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum doğum paketi farz oldu :))
kesinlikle dogum paketi cok mantıklı herseyi ayri ayri hesaplayinca cok oluyor dogum paketi alırım kafam rahat olurAy 2 linin o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum doğum paketi farz oldu :))
mthfr genim heterezigot cikti o yuzden bende folbiol kullaniyorumCanim ben dahiliyeden vermistim tam hamile kalmadan once. Onlara bakip verdi dr kendi istemedi testleri. Ama multivitamin seklinde olan hamilelere faydasi olan vitaminler belli zaten. Doktorlar genelde ayni markalari oneriyor kullandiriyor. Benim arkadasimda kullanmisti bu bana onerdigi elenatalden mesela. Ama devlet hastanesindeki dr sadece folik asit demisti.
Bir tanesi bana folbiol kullan dedi hatta... normalde folik asit 0.4 mg folbiol 5 mg
Ben şimdi baktım testime normal hemogram idrar tiroid ve virüs bağışıklıları ile aşılara bakılmış vitamin olarak hiçbir değer yok.bende folactive olarak kullanıyorum banada isim söylememişti eczacı sürekli gittiğimiz bir eczane kendiside hamileymiş şans eseri ben bunu kullanıyorum diyip vermiştiCanim ben dahiliyeden vermistim tam hamile kalmadan once. Onlara bakip verdi dr kendi istemedi testleri. Ama multivitamin seklinde olan hamilelere faydasi olan vitaminler belli zaten. Doktorlar genelde ayni markalari oneriyor kullandiriyor. Benim arkadasimda kullanmisti bu bana onerdigi elenatalden mesela. Ama devlet hastanesindeki dr sadece folik asit demisti.
Bir tanesi bana folbiol kullan dedi hatta... normalde folik asit 0.4 mg folbiol 5 mg
Bu bana da garip geldi benimki rirmini saymamıltı ya. Endişelendimşiödi. Kalp atılını görsük duyduk ana ritmi de önemli demek ki haftasına göreİnşallah hayırlı haberlerle gelirizkalp atışı duyulduktan sonra ritimini de tekrar kontrol ediyorlar sanırım
Onlar bizim cennet kuşlarımızdoğup 1 hafta yaşayıp melek olan kızım var
6.5 yaşında oglum var yani yaşayan 1 cocugm var cok dusukler kotu gunler oldu diye bunda baya tedirginim ogluma soylemedik hala 1 hafta daha geçsin oyle supriz yaparz diye dusunduk
120 kotu degil ama 150 180 bekleriz dedi 1 hafta sonra tekrar dinleyelim sonra artık 12.haftada gorusurz dedi baya zaman girmis olucak araya
Ayy canım , teşekkür ederim merak ettiğin için. Yok çıkmadım doktorumun tavsiyesiyle bu gece de hastanede kalacağım.goodheartedgirl çıktın mı hastaneden canım nasılsın şimdi
canım demir icin kanda ferritin degerine bakiliyor kesin bakilmistir sende saglik ocaginin rutin aldi kan testlerinde bile bakiliyor sen birdaha bak bakalm ferritin yazicakBen şimdi baktım testime normal hemogram idrar tiroid ve virüs bağışıklıları ile aşılara bakılmış vitamin olarak hiçbir değer yok.bende folactive olarak kullanıyorum banada isim söylememişti eczacı sürekli gittiğimiz bir eczane kendiside hamileymiş şans eseri ben bunu kullanıyorum diyip vermişti
Dahiliyeye gidebilirsin canim onun icin o sonuclarla da kadin dogumcuna gidersin. Eksikleri görünce verir belki. Istersen bu daha guvenli bir yol olur.Ben şimdi baktım testime normal hemogram idrar tiroid ve virüs bağışıklıları ile aşılara bakılmış vitamin olarak hiçbir değer yok.bende folactive olarak kullanıyorum banada isim söylememişti eczacı sürekli gittiğimiz bir eczane kendiside hamileymiş şans eseri ben bunu kullanıyorum diyip vermişti
Insallah sagliklidir herkes cok dusuk degerlerle ogrendik diyince bendemi sorun var aceba diye dusundumDeğer yüksek maşallah, siz 4 haftalık hamile oluyorsunuz 3 haftaya kalp atımını dinlersiniz inşallah
Birde bana bugünde sesini dinletmedi acaba 8-9.haftalarda sesini duyan var mı.yada ne bileyim nabzı kaç bunu öğrenen var mı acabaCanim ben dahiliyeden vermistim tam hamile kalmadan once. Onlara bakip verdi dr kendi istemedi testleri. Ama multivitamin seklinde olan hamilelere faydasi olan vitaminler belli zaten. Doktorlar genelde ayni markalari oneriyor kullandiriyor. Benim arkadasimda kullanmisti bu bana onerdigi elenatalden mesela. Ama devlet hastanesindeki dr sadece folik asit demisti.
Tsk ederm darisi tum isteyenlereHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?