- 20 Nisan 2025
- 435
- 223
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.621
Evet gerçekten kimseye güvenemiyorum en doğrusu başka doktora gitmekYerinde olsam başka doktorlara giderdim çünkü olay sadece kilo değil ciğer gelişimi önemli.. 36 da doğan bebeği bile prematüre kabul ediyorlar. Ortalık gerçekten kötü niyetli insanlarla dolu kızlar hep temkinli olun haberlerde bir kadın doğumcunun fitille erken doğuma sebep olduğunu okudum geçen hafta. Ve doktorda bir kadın. Erken doğuma sebep olup yenidoğan yoğun bakımdan para kazanıyormuş.
Bir de ikinci gebelik rahat geçiyor diyorlar ya. Bu iste bi terslik var. Fıtığım da olursa tüy dikmiş olcam artık3.trimester döküldük zaten, popomuz çıktı hepimizin,aksiyonsuz hayat sıkıcıyarın kontrolün mü var?
KankaBir de ikinci gebelik rahat geçiyor diyorlar ya. Bu iste bi terslik var. Fıtığım da olursa tüy dikmiş olcam artıkyarın gidicem kuzum aynen. Bugun kimler gitti ya bana özet geçin. Üst üste randevular vardı bu hafta sanki
Canım ben şimdi gördüm. Çok şaşırdım doktorunun 38den önce sebep yokken doğum planlamasına. 24 kasım bile erken değil mi ilk doğum için 39 hafta bile beklense olur sanki. Tabi doktorunun daha iyi bilir ama anne karnında bir gün bile çok kıymetli diye duyuyoruz hepEvet gerçekten kimseye güvenemiyorum en doğrusu başka doktora gitmek
Bence munuroldan değildir canım süt kesiği gibi olan beyazlıklar bende de oldu zaten enfeksiyon bakteride bu normal hastalıktan oluyor yani ama kanama olmamıştı hiçCanım bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fitil de kullandım önceki akşam. Dün akşamda monurol içtim. En son onu kullandığım için ondan sebep olabilir mi diye düşündüm.
Takip et canim olmadi günlük ped ile takip et.Canım eşim görevde bu gece sabahı bekliycem mecburen . Bidaha olur mu bilmiyorum. Bi arkadaş fitilden sonra olabilir yazmış.
yiceeem bu neeAa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım
Ay gözümün ucuyla bile bakmıyorumValla dün sağlık ocağında aşıyı getirdiler karton kutusunu inceledim, açtım içindeki şişeyi de okudum, eşim de aynı şekilde inceledi sonra verdim hemşireye yapabilirsiniz dedimHerşeyden işkillenir olduk yani kendime inanamadım bu yaptığıma
E Diyarbakır'da özel bi hastanede bebekleri karıştırmışlar aile demiş yok bu bizim ilk kucağımıza aldığımız bebek değil hemşirede gülmüş dalga geçmiş farklı kıyafet kilo kaybı vs demiş sonradan ortaya çıkmış karıştığı hani yok canım bu zamanda olur mu diyorsun ama oluyorValla onlarda herseye sinirleniyor be. Ismine genelde bakar esimde o an hemen arastirir daha aşı yapilmadan falan ama bebisimiz aşı olurken elimiz ayagimiza dolanmazsa bakariz yine heralde hatirlattigin iyi oldu sagol kuzum
Evde doğuracam bu gidişleE Diyarbakır'da özel bi hastanede bebekleri karıştırmışlar aile demiş yok bu bizim ilk kucağımıza aldığımız bebek değil hemşirede gülmüş dalga geçmiş farklı kıyafet kilo kaybı vs demiş sonradan ortaya çıkmış karıştığı hani yok canım bu zamanda olur mu diyorsun ama oluyor
3.trimester problemleri benimde hemen uykum geliyor iki gündür direniyorumValla nasıl o kadar yazıyordum hayret ediyorum. Gece yatınca bakabiliyorum sadece onda da hemen uykum geliyor zaten
Ne güzel özet oldu gızz bu hergün yapsanaKankase25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı D danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım kontrolümüzde güzel geçti
şuan kopuyorum hahahahahahKankase25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı D danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım kontrolümüzde güzel geçti
Heheehe korkma kanka acıbadem o kadar pahalı ki aynı gün doğum sayısı azdır korkmaEvde doğuracam bu gidişle
Kız ben bu gün gidenleri yazdımşuan kopuyorum hahahahahah
beni nasıl unuttun kanka? kasım grubuna geciyorum kızlar
Z raporuNe güzel özet oldu gızz bu hergün yapsanagünün kapanışı gibi :))
Biz boşa yazmışız kuzum özette bile yoğuzz gidelim gelşuan kopuyorum hahahahahah
beni nasıl unuttun kanka? kasım grubuna geciyorum kızlar
Cevriyenin ali rıza kadar iyi olduğunu yazmıştınBiz boşa yazmışız kuzum özette bile yoğuzz gidelim gel
Gerçi ben bugün ne yazdım kendim bile hatırlamıyorumyaprak dökümü ile ilgili bişey yazdımki bence çok önemliydi
Heee baby nin patlıcanı da gitti demi demiiiiKız ben bu gün gidenleri yazdım
Onu atlayamazdımHeee baby nin patlıcanı da gitti demi demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?