Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canim kendin bilirsin ama hamilelik zaten kendi icinde stres korku panik endise merak heyecan aglama gülme hepsini barindiran bir durum. Bence enerjinin uymadigi sohbet edemedigin seni guzel bilgilendirmeyen ve süreci sana güzel güzel anlatmayan bir doktor ile bal da olsa devam etme
Bence bu süreçte en onemli seylerden birisi bu enerjinin uyuşması. Karar senin

Kuzu valla ben kızımda senin oğlun gibiydim. Çok güzellesmistim herkes öyle diyordu. Tek bir sivilcem yoktu. Kasık ağrım vardı gerçi Bu belirti işi cok muallak

Benim saçlarım Hep Kendimi Bildim Bileli dökülür fakat hamile kaldığımdan beri hiç dökülme yok Ve inanılmaz parlak Gür oldular ama yüzüme Gelecek olursak her yerim sivilce
Multivitamin şeklinde mi alıyorsun folik asiti. Belki onlar da saçlara cilde iyi geliyor

Kizlar bugunde benim belirtiler kayboldu. Hergün birimiz yaşıyoruz heralde bu durumu
Ya ben önceki gebeliğimde bi sabah uyandım memeler fıs diye sönmüş. Eşimi uyandırdım panikle. Çok kötü bişey oldu diyorum. Noldu diyor memelerim gitti benim kesin bişey oldu bebeğimize. Ya saçmalama etme falan dedi ama nasıl panik oldum. Sönmüş balon gibi yumuşacık kalmışlar. Panikle akşamı zor ettim. Akşam olunca yine şişip doluverdiler birden. Aşkım memelerim şişti diye bağırıyorum evde. Gerçekten paranoyak oluyoruz bu haftalarda

Bu kalp atışı sayısını bana hiç söylemediler, bu gebeliğimde iki farklı doktora gittim ikisi de sayıdan bahsetmedi. Bazı doktorlar fazla ayrıntı vererek istemedenpaniğe sevk ediyor

Çok geçmiş olsun, benim de lekelenmem oldu iki defa, kanama devam ediyor mu? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba
Teşekkür ederim.
Aslında düne göre azaldı, sadece lavaboya gittikçe oluyor. Açık kahverengi şeklinde.
Dün ve bugün progestan iğne yaptılar 2 kere.
Yine Progestan hap şeklinde alıyorum sabah akşam.
Ve dünden bu yana 3 kere 1litrelik serum takıldı.

Benim de sabah çok belirtim vardı, hatta akşama doğru azaldı, işten eve geldim, mutfağaaa girdim, günler sonra yemek yaptım ve yedim

O açık gelen şeyler biten kanamanın kalıntıları bence, bende de öyle oldu çünkü. Birkaç gün öyle geldi, şimdi yok ama umarım olmaz bir daha. Ben de progestan fitil kullanıyorum günde bir defa. Umarım bir daha olmaz sende de

Benim de mthfr A1298C genim homozigot mutant çıktı. Dr o nedenle kullan der gibi oldu biraz. Ama sonradan gittigim perinatolog yok artik cok fazla dedi. Bilmiyorum ki kan sulandırıcı kullaniyor musun
2 genim heterezigot
evet kullanıyorum canim ecoprin ve kan sulandirici igne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…