- 16 Eylül 2024
- 8.154
- 7.631
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.981
Dünya uzerinde oturan ayıcık ve tavşanlı olan benceKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
1.inci fotoğraf sade daha güzelKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Kızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Bende direkt dedim ki balon yeşil olsaydıİsimli olanlardan aslında balon tutan ayıcıklı olan güzel ama yazı fontunu beğenmedim, diğer ayıcıklı olanın yazısı ona yazılsaydı ben onu yazdırabilirdim, konsepte daha uygun gibi
Bende direkt dedim ki balon yeşil olsaydıyaparlar mı acaba
Canım ben pilates topu vs bişey hiç kullanmıyorum hatta evde bi kondisyon bisikletim var korkuyorum hiç kullanmadım. Senin bebeğinde ters mi duruyormuş kuzum ? Bu ilerde sezeryanla mı sonuçlanır ? Başka bi durum oluşturur muKuzumm ben bu konuda endişe etmiştim çünkü son 2 kontrolde makat pozisyondaydı oğlum, perinatologum da genelde 34'te netleşir dedi. Ama dün ebe dedi ki bir gebemiz vardı pozisyonu normaldi açılması az diye eve yolladık pilates topuyla yanlış çalışmış birkaç saat sonra bir geliyor ki makat dönmüş 39. hafta bu olay.
DİPNOT : pilates topunda asla zıplamayın dediler. Öne geriye, sağa sola ve daire şeklinde kaydırma hareketi öneriliyor
Evet haklısın o günlere sağlıkla bi gelelim de hayırlısı inşallahDikkat et canım aynen öyle iyi olmus uyudugun bebiste sakinlemistir.
Canim o sonraki isler galiba. Ama pozisyonu bas asagi olmazsa evet sezeryan mecburen
Kuzumm zaten bisikleti kullanma tehlikeliCanım ben pilates topu vs bişey hiç kullanmıyorum hatta evde bi kondisyon bisikletim var korkuyorum hiç kullanmadım. Senin bebeğinde ters mi duruyormuş kuzum ? Bu ilerde sezeryanla mı sonuçlanır ? Başka bi durum oluşturur mu
Ben sade olanı beğendim kuzuKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Onu alacağım kesin canım da 1 tane daha alayım dedim isimlilerden hangisi senceBen sade olanı beğendim kuzu
Ben Atlas Efeyi beğendim kuzu ama oda bej -yeşil ise mavi katmak istemem açıkçası. O yüzden tavşanlı diyorumOnu alacağım kesin canım da 1 tane daha alayım dedim isimlilerden hangisi sence
Canım ben pilates topu vs bişey hiç kullanmıyorum hatta evde bi kondisyon bisikletim var korkuyorum hiç kullanmadım. Senin bebeğinde ters mi duruyormuş kuzum ? Bu ilerde sezeryanla mı sonuçlanır ? Başka bi durum oluşturur mu
Atlas efe olanKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Canım font ve renk değişiyormuş ben yeşil ve dediğin fontta yapayım onuİsimli olanlardan aslında balon tutan ayıcıklı olan güzel ama yazı fontunu beğenmedim, diğer ayıcıklı olanın yazısı ona yazılsaydı ben onu yazdırabilirdim, konsepte daha uygun gibi
Kuzum bu konuda stres yapmıyorum , sağlıklı olsun yeter nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinCanım benim de bisikletim var ama hiç kullanmadım korktuğum için, eliptik bisiklet, tehlikeli olabilir, bebeğin duruşu değişebilir, şimdiden kendine stres verme lütfenonunla konuş, “Canım yavrum sen nasıl gelmek istersen ben hepsine razıyım” diye söyle lütfen annesi, sonradan ne şekilde gelirse gelsin sana çok güzel gelecektir, inan onun verdiği enerjiye, bebeğin karar verecek nasıl doğması gerektiğine
Canım font ve renk değişiyormuş ben yeşil ve dediğin fontta yapayım onu
Sen kaç haftalıksın canımKuzumm zaten bisikleti kullanma tehlikeli30. Haftadan sonra pilates topu öneriliyor. Evet son 2 kontrolde tersti ama şu an günde kaç kez dönüyor o yüzden henüz endişe etmiyorum biz vajinal doğum pozisyonu için çabalayacağız eğer olmazsa yapacak bir şey yok
Kuzum bu konuda stres yapmıyorum , sağlıklı olsun yeter nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinbisiklet evet tehlikeli bencede hele ki şu saatten sonra daha da dikkat edeceğim kendime sende öyle yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?