- 9 Ağustos 2025
- 852
- 902
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.021
Onu düşünmedim hiç canım kafasını falan vurursa Allah korusun düşünmek lazımRenk model tamamen bu şekilde yapılıyor kuzum montessori, yere sıfır ve sonradan kapısı çıkabilir
Benim de örgüler hoşuma gidiyor ama kullanan bir arkadaşım boşluk kalan yerlerden çocuklarının çok kafalarını vurduklarını söyledi o yüzden tereddüt ettim
Canım 2. Sıradaki benim hoşuma gitti yine karar seninKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Bu biraz bebeğin sevip sevmemesi ile alakalı canım. Bazı bebekler sallanmayı sevmiyor. Benimkinde işe yaramadı mesela. Zaten ilk üç ay 4. Trimester olarak geçtiği için anne karnındaki ritmik hareketleri taklit etmek lazımmış sallarken. Yani sağa sola değil de kucakta yukarı aşağı şeklinde. Karnımızda öyle titreşiyorlar çünküAnne yanı beşikte manuel mi otomatik mi almalıyım sizce ?? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz ?? Birisi otomatik diğeri manuel arada 600 tl fark var . Bilemedim otomatik sallama yeni önemli mi ?
Huggy Bej Mini Calm All-in-One Beşik ve Ana Kucağı – Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları
Huggy Bej Mini Calm All-in-One Beşik ve Ana Kucağı – Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Elele Mira 6in1 Anne Yanı Beşik ve Ana Kucağı Sallanan Müzikli Titreşimli Kademeli Açık Gri - Fiyatı, Yorumları
Elele Mira 6in1 Anne Yanı Beşik ve Ana Kucağı Sallanan Müzikli Titreşimli Kademeli Açık Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Otomatik olanda yukarı aşağı sallanma modu da varBu biraz bebeğin sevip sevmemesi ile alakalı canım. Bazı bebekler sallanmayı sevmiyor. Benimkinde işe yaramadı mesela. Zaten ilk üç ay 4. Trimester olarak geçtiği için anne karnındaki ritmik hareketleri taklit etmek lazımmış sallarken. Yani sağa sola değil de kucakta yukarı aşağı şeklinde. Karnımızda öyle titreşiyorlar çünkü
O zaman al aklında kalmasınOtomatik olanda yukarı aşağı sallanma modu da var
Ben manuelciyimAnne yanı beşikte manuel mi otomatik mi almalıyım sizce ?? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz ?? Birisi otomatik diğeri manuel arada 600 tl fark var . Bilemedim otomatik sallama yeni önemli mi ?
Huggy Bej Mini Calm All-in-One Beşik ve Ana Kucağı – Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları
Huggy Bej Mini Calm All-in-One Beşik ve Ana Kucağı – Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Elele Mira 6in1 Anne Yanı Beşik ve Ana Kucağı Sallanan Müzikli Titreşimli Kademeli Açık Gri - Fiyatı, Yorumları
Elele Mira 6in1 Anne Yanı Beşik ve Ana Kucağı Sallanan Müzikli Titreşimli Kademeli Açık Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Daha mı sağlıklı buluyorsun canım ??Ben manuelciyimparası önemli değil sürekli otomatik sallanmayı uygun bulmuyorum şahsen
Canım valla benim de ilk gebeliğim ve tecrübem yok sadece araştırıyorum ve manuel diyorum. Çünkü manuel ana kucağında sallama hareketi daha doğal ve düzensizdir bu, vestibüler sistem (denge duyusu) için faydalıdır. Otomatik ana kucakları hep aynı ritimde salladığı için bebek için güvenli olabilir ama tekdüzelik yüzünden duyusal çeşitlilik biraz daha sınırlı kalabilir. Yine manuelde ebeveyn iletişimi ve etkileşimi daha fazla olacağı için dil ve sosyal gelişimi için de daha kıymetli buluyorumDaha mı sağlıklı buluyorsun canım ??
Ben ilk kez aldığım için bilemedim hangisini alayım
Pureseed aldım canım benKızlar yine bir sorualışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
Bana yurtdışından kuzenim getirdi Tr de var mı bilemiyorum Love to dream markasıArkadaşlar ya bir iki kere uyku tulumu konuşuldu ama benim kafamdaki sorunun tam cevabı yoktu sanki, ya da ben kaçırdım. Yenidoğan toglu uyku tulumu bulan oldu mu ? Benim yatak odam şu an 18 C, kışın kombiyi köklesem bile gece 22-23 C olacağına inanmıyorum evin. Yenidoğan tulumlar gördüklerim hep togsuz, ince penye gibi olanlar. Toglu denk gelen olduysa paylaşır mısınız
Ay yok kuzu ya ben alınca tekrar sorma ihtiyacı hissetmedim galibaKuzum juno yatağı sormuş muydun gebe okulunda? Bu konuda da biraz fikir ayrılıkları var dasirinm
Bebek_hemsiresi var instagramda o hiç önermiyor onu da o yüzden başka bir fikir daha almak istiyorum bende almadan önceAy yok kuzu ya ben alınca tekrar sorma ihtiyacı hissetmedim galiba
Dur bakayım bir o hesabaBebek_hemsiresi var instagramda o hiç önermiyor onu da o yüzden başka bir fikir daha almak istiyorum bende almadan önceay sonuna kadar almazsam gebe okuluna da gidebilirsem orada sorayım
Bıhtım ya bıhtım her kafadan bir ses çıkmasınaBebek_hemsiresi var instagramda o hiç önermiyor onu da o yüzden başka bir fikir daha almak istiyorum bende almadan önceay sonuna kadar almazsam gebe okuluna da gidebilirsem orada sorayım
Ya bende bıktım gerçekten yaa bu kadın kesinlikle önermiyorum diyor ama çocuk doktoru kendi çocuğuna kullanıyor anlamadım bu işiBıhtım ya bıhtım her kafadan bir ses çıkmasınaneyse ben analiqiue içgüdülerimle devam edeceğim böyle arada kalınca
AYY YOK ARTIK o kadar para alıyolar açsınlar bi gebe okulu ayıp be ayıppppKızlar benim hastanemde gebelik okulu yokmuş aradılar
ben hala da Prima yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum dışarıda, memnunum. Ama bebek temizleme pamuğunu steril suyla islatip uygun kaplarda yanında taşıyanlar da vardı canım.Kızlar yine bir sorualışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?